Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Δείτε τους πίνακες πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου

Πίνακες κατάταξεις θέσεων στον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μοσχάτου - Ταύρου

ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ                              
               
xls ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι

xls ΔΕ Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων

xls ΔΕ Μάγειρες

xls ΥΕ Βοηθοί Μαγείρων

xls ΥΕ Γενικών Καθηκόντων

xls Λόγοι απόρριψης ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων

xls Λόγοι απόρριψης ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων

Δηλώσεις του προπονητή Αλέκου Ρίζου για την πορεία του Άγιαξ Ταύρου

Σε προσωπική δήλωση προχώρησε ο Αλέκος Ρίζος, επιθυμώντας να αναφερθεί στο πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά και στους κινδύνους που... παραμονεύουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός τεχνικός του Αγιαξ Ταύρου επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν καλά από δυσκολίες, τονίζοντας ότι αμφότερες οι πλευρές ξέρουν τι πρέπει να πράξουν για να έχει η ομάδα ανάλογη συνέχεια.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι με τη βοήθεια των συνεργατών του γίνεται σοβαρή και ορθολογική δουλειά, με στόχο τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών και -κατ' επέκταση- της ομάδας.
 
Αναλυτικά, η δήλωση του Αλέκου Ρίζου έχει ως εξής:


'Καταρχήν, θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου, όχι τόσο για το ξεκίνημα τους όσο και για το γεγονός ότι λειτούργησαν υποδειγματικά όσο καιρό περιμέναμε την έναρξη του πρωταθλήματος, δουλεύοντας ακατάπαυστα και με επαγγελματισμό γιατί είναι αλήθεια πως αυτή η αβεβαιότητα μας δυσκόλευε.

Οσον αφορά το ξεκίνημά μας στο πρωτάθλημα, θέλω να τονίσω ότι τρία χρόνια που είμαι σε αυτή την ομάδα με αυτά τα ξεχωριστά παιδιά (και όσα ακόμα ήταν), ξέρουμε από δύσκολες καταστάσεις και οριακές ισορροπίες. Πάντα στηριζόμασταν στην καθημερινή δουλειά, την ελικρίνεια που δεν ήταν πάντα ευχάριστη και τον αλληλοσεβασμό. Ετσι πορευόμαστε αυτά τα χρόνια.

Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα, πως να διαβάσουμε το επόμενο παιχνίδι, πως να προετοιμαστούμε για αυτό μέσα από τις προπονήσεις και επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό. Δεν μας αποσπά την προσοχή, ούτε μας αποπροσανατολίζει η βαθμολογική συγκομιδή. Αλλωστε, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι και τα άσχημα αποτελέσματα, κάτι που σημαίνει ότι αν έπαιρναν τα μυαλά μας αέρα, θα ήμασταν ασυγχώρητοι.

Τίποτα δεν μπορεί να μας αποσπάσει από τον στόχο μας που είναι πάντα η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα και πρίγκιπες. Μόνο σκληρή δουλειά και σεβασμός στον αντίπαλο που έρχεται.

Δεν μπορούσε να ξέρουμε που θα φτάσουμε. Ξέρουμε, όμως, πόσο δουλεύουμε το ταλέντο των παικτών μας και πόσο προσπαθούμε να τους κάνουμε καλύτερους τόσο τεχνικοτακτικά όσο και σε φυσικές ικανότητες.

Δεν πρόκειται ποτέ να σηκώσουμε τη μύτη μας και ποτέ να μην αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας με σεβασμό στις ικανότητες του, τον κόσμο και την ιστορία που έχει. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε τη δική μας ιστορία σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που πασχίζει καθημερινά, καθώς και τους πολύτιμους συνεργάτες μου, Κώστα Διάλλα και Τάσο Ανδριανάκη, καθώς και τον φροντιστή μας Γρηγόρη Καρακώστα και τον μασέρ Γιάννη Τσόπελα'.

periferiako

Δείτε τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου την Πέμπτη 24/11

Καλείσθε έκτακτη συνεδρίαση του .ημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 24 Νοεμβρίου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 με τα εξής θέματα:

 πατήστε επάνω στα θέματα για να τα δείτε σε πραγματικό μέγεθος