Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Κυκλοφοριακή συμφόρηση στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο σήμερα το πρωί

Τρακάρισμα στην οδό Μακρυγιάννη έγινε σήμερα Κυριακή στις 12.15 μ.μ. 

Κυκλοφοριακή συμφόρηση για αρκετή ώρα επί της οδού Μακρυγιάννη όταν αυτοκίνητο(φωτο) πήγε να ξεπαρκάρει  την ώρα που περνούσε το λεωφορείο.

Ο οδηγός του λεωφορείου δεν πρόλαβε να πατήσει έγκαιρα το φρένο και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη ενώ ο δρόμος έκλεισε για περίπου μισή ώρα.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες 
  

Δείτε Φωτογραφίες

Νύχτα εμπρησμών με πολλά καμμένα ΙΧ Στην Αθήνα. Κάηκαν τρία στο Μοσχάτο!

Σύμφωνα με την αστυνομία τα μεσάνυχτα σε παράδρομο της Ποσειδώνος στο Μοσχάτο κάηκαν τρια σταυθμευμένα αυτοκίνητα.

Τα Ι.Χ. οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα σε παράδρομο της Λεωφόρου Ποσειδώνος όταν άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία διενεργεί και την προανάκριση.

Στις τέσσερις στους Αμπελόκηπους, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Καρύστου, έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων με αποτέλεσμα να καούν δύο κάδοι και τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα – τα δύο ολοσχερώς.

Στη μία τα ξημερώματα στη συμβολή των Χριστιανουπόλεως & Πανδοσίας, εξερράγησαν γκαζάκια με αποτέλεσμα να κανούν δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα.

Στις δύο στο Περιστέρι, στη συμβολή των οδών Πελοπίδα & Πλουτάρχου, έβαλαν πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στις δύο, στη συμβολή των οδών Κασταλίας και Κερκύρας, από έκρηξη με γκαζάκια σε κατάστημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές
newsit

Ο Αντιπρόεδρος του Το.Συ.Ν Μοσχάτου μιλάει για την ανωνυμία στα σχόλια των Blogs

Παρατηρώντας με «εξωτερική εστίαση»

Μάλιστα... ανωνυμία λοιπόν... λέξη και αυτή, ε; Αλλά, βέβαια, πώς αλλιώς θα ρίξεις λάσπη σε μια εποχή που όλοι και όλα κρίνονται; Σε μία εποχή παρερμηνείας λέξεων και κινήσεων.

Σε μία εποχή που η Δημοκρατία περνάει τη χειρότερη κρίση. Σε μία εποχή που συγχέεται η έννοια της ατομικότητας με αυτή του ατομικισμού - και εμείς τι κάνουμε γι' αυτό;

Μα φυσικά το ενισχύουμε. Βέβαια, ένας λογικός άνθρωπος θα ρωτούσε «Γιατί τα λες αυτά; Σου έκλεισε κανείς το στόμα;». Η απάντηση είναι απλή και είναι η εξής: Το ενισχύουμε παραγκωνίζοντας παθητικά το θάρρος της γνώμης μας και, εν γένει, των αρχών της ισηγορίας και της ελευθερίας του λόγου.

 Για να γίνω πιο σαφής, ας εξηγήσω. Διάβασα, λοιπόν, ένα σχόλιο κάπου και με αφορμή αυτό γράφω ό,τι γράφω. Ο συντάκτης του σχολίου υπέγραφε ως Ανώνυμος μεν, Μη Άφωνος δε. Και σας θέτω τον ακόλουθο προβληματισμό: Είναι καλύτερο/ δημοκρατικότερο/ πιο θαρραλέο/ σύμφωνο με την αρχή της ισότητας το να κάνεις μια δήλωση δίχως όνομα από το να μην εκφέρεις  άποψη;

 Η προσωπική μου άποψη είναι αρνητική. Και αυτό γιατί το να μην εκφέρει κάποιος άποψη σε ένα θέμα μπορεί να εξηγηθεί, αφού είναι δυνατόν να μην έχει τις απαραίτητες γνώσεις ή το επιθυμητό πνευματικό επίπεδο, και κανείς δεν θα τον κατηγορήσει γι' αυτό.

Το να εκφέρει όμως την άποψη του ανώνυμα τον χαρακτηρίζει είτε ως προπαγανδιστή, είτε ως αερολόγο, είτε ως φοβητσιάρη. Και τότε είναι που θα τον κατηγορήσουν πολλοί.
  Σκοπός μου δεν είναι να αναφερθώ προσωπικά, αλλά να αναφερθώ σε όλους. Σκοπός μου δεν είναι να θίξω, αλλά να προβληματίσω.

Εγώ δεν έχω δεχτεί (απ' όσο ξέρω) ακόμα κάποια επίθεση, πολύ φοβάμαι όμως ότι, αργά ή γρήγορα, θα με σηκώσουν να χορέψω και ας με πονάν τα πόδια μου. Ελπίζω μόνο να είναι κάτι επίσημο και επώνυμο. Καλό θα ήταν οι κρίσεις να μη γίνονται «a priori».

Τώρα ξαναγυρίζω στη σιωπή μου. Παρακαλώ το Θεό να μη με φέρει άλλη φορά σε παρόμοια ανάγκη να ξαναμιλήσω...

                                                    Μαντζαβάς Παναγιώτης                       
(ως ενεργός πολίτης, δημότης Μοσχάτου-Ταύρου, νέος)