Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο Βασίλης Σπανάκης στην ΚΕΔΕ για την απομάκρυνση των υπηρεσιών του δήμου

Κομοτηνή 28/1/2012
Βασίλης Σπανάκης:

«Συνέδριο ΚΕΔΕ:Παρουσία όλων των Δημάρχων της χώρας το θέμα της απομάκρυνσης των υπηρεσιών από Μοσχάτο-Ταύρο».

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου μίλησε σήμερα στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Κομοτηνή και έθιξε την απαράδεκτη απομάκρυνση της ραχοκοκαλιάς της Δημόσιας Διοίκησης από το Μοσχάτο και τον Ταύρο παρουσία των Δημάρχων όλης της χώρας και του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Καλλιθέας κ. Ασκούνη.

Χαρακτήρισε το συνέδριο ως συνέδριο προβληματισμού και διάσωσης της τοπικής αυτοδιοίκησης λόγω των σημαντικών περικοπών που έχει ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2012.

Ο κ. Σπανάκης μίλησε για τον κοινωνικό ρόλο της αυτοδιοίκησης, για οικονομικά θέματα, για το ΕΣΠΑ, για θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής και αναφέρθηκε στην μη εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ στην πράξη και τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα για την εξυγίανση των Δήμων της χώρας.

Πριν λίγο: Τρακάρισμα στην Πλάτωνος & Σολωμού στο Μοσχάτο

Ατύχημα έγινε πριν από λίγο στο Μοσχάτο, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Σολωμού.

Συγκεκριμένα, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο σημείο. Ο οδηγός του πράσινου αυτοκινήτου (όπως φαίνεται στην φωτό), παραβίασε το στοπ και έτσι τα δύο αυτοκίνητα τράκαραν.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον οδηγό του ενός αυτοκινήτου, προφανώς για προληπτικούς λόγους, καθώς δεν φάνηκε να έχει σοβαρά τραύματα.

Ο δεύτερος οδηγός δεν έπαθε, ευτυχώς, τίποτα.

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Α.Ο. Μοσχάτου, συσπείρωση και ανανέωση..

Την Παρασκευή 27/01/12 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Γονείς , παιδιά από τις ακαδημίες, ποδοσφαιριστές από την ανδρική ομάδα ,παλαίμαχοι του Α.Ο.Μ,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι αλλά και απλοί φίλαθλοι γέμισαν την αίθουσα του Πολιτιστικού και έδωσαν το σύνθημα  της αλλαγής.

Μία νέα διοίκηση που έχει σκοπό την ανασυγκρότηση του Α.Ο. Μοσχάτου, με προτεραιότητα τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου αλλά και την επιστροφή των φιλάθλων της στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα του Α.Ο. Μ στις 15:00 με τον Περαμαϊκό στο γήπεδο του Μοσχάτου. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Στεφανος Φαναρίτης δήλωσε για το συγκεκριμένο αγώνα :

«Προσδοκώ με μεγάλη ανυπομονησία το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο από τις πιο ιστορικές ομάδες του Πειραιά, που έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και οι οποίες θεωρώ πως θα έπρεπε να αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία. 

Παράλληλα, αισιοδοξώ πως θα διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο ματς, μιας και αμφότερες είναι απελευθερωμένες από το άγχος, αν και από την ιστορία τους είναι «κατακαδικασμένες» να πρωταγωνιστούν. 

Στόχος του Μοσχάτου είναι σε κάθε αγώνα η νίκη, όμως κύριο μας μέλημα τη φετινή περίοδο είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα μπορεί τη νέα χρονιά να διεκδικήσει με ακόμα μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο της στην Δ’ Εθνική».

Αν δεν αγκαλιάσουν οι Μοσχατιώτες πραγματικά τον σύλλογο  τότε δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική αλλαγή. Την μεγάλη ομάδα την κάνει ο κόσμος της και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η νέα διοίκηση. 

Δείτε την ομιλία του κύριου Στέφανου Φαναρίτη στην χθεσινή κοπή της πίτας του Α.Ο.Μ.



Φωτογραφίες από την εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Μοσχάτου αλλά και φωτογραφία (παπαράτσι...) στο Μοσχατιώτικο κέντρο οπού και διασκέδαζαν μέλη της διοίκησης μετά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης. Δύο σημαντικά μέλη του ΑΟΜ, ο Δημήτρης Κόλιας αλλά και ο Απόστολος Βαίτσης οπου και βραβεύτηκε στην συγκεκριμένη εκδήλωση για την προσφορά του στις Ακαδημίες του συλλόγου.