Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Με 25 πόντους διαφορά ηττήθηκε ο Αίολος Ταύρος 2006

Η διαφορά των 20 πόντων με την οποία ηττήθηκε ο Αίολος Ταύρος 2006 από τον Αετό Γ.Α.Σ τη χθεσινή μέρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, σύμφωνα με τον προπονητή των γηπεδούχων, Θοδωρή Ορφανίδη.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε, προ λίγου, στην «ΑΘΛΗΣΗ» πως η ομάδα του μπορεί να κέρδιζε τον αντίπαλο της αν δεν τραυματιζόταν ο Μουχίμουγλου, κατά τη διάρκεια του ματς, ή αν δεν αποσυντονίζονταν οι παίκτες του στο δ’ δεκάλεπτο.

«Ο Μουχίμογλου τραυματίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του α’ μέρους και αυτό επηρέασε την απόδοση μας. Αν ο Μουχίμογλου δεν τραυματιζόταν το τμήμα μου μπορεί να κέρδιζε, καθώς στο πρώτο μέρος προηγούταν στο σκορ με 40-38. Ακόμα, ο Παναγιώτης Δαουλάρης αγωνίστηκε με δύο προπονήσεις κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

 Επίσης, χθες αγωνίστηκε ο γκαρντ, Απόστολος Καραγιάννης, δίχως την πραγματοποίηση κάποια προπόνησης, καθώς υπέφερε από ασθένεια μέχρι την περασμένη Πέμπτη. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα μου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση μέχρι το τέλος του γ’ δεκαλέπτου, στο οποίο το τμήμα μου αποσυντονίστηκε.

Η διαφορά των 25 πόντων στο σκορ μας αδικεί, αφού στο δ’ δεκάλεπτο ο Καραγιάννης αποχώρησε από το ματς με 5 φάουλ, ενώ χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες της εφηβικής ομάδας»,

ήταν τα λόγια του Θοδωρή Ορφανίδη, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ» πριν λίγη ώρα.

 Η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Αίολου Ταύρου 2006, την οποία προπονεί ο Θοδωρής Ορφανίδης, πρόκειται να κοντραριστεί την Τρίτη στις 21.30 με την Α.Ε Ψυχικού εκτός έδρας, ευελπιστώντας να πετύχει μια ακόμα νίκη στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Το παιδικό συγκρότημα, το οποίο έχει αναλάβει ο κόουτς, Παναγιώτης Σκαρίμπας, πρόκειται να κοντραριστεί με το αντίστοιχο τμήμα της Α.Ε Ψυχικού στις 20.15 εκτός έδρας.


ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 60 (40)
ΑΕΤΟΣ Γ.Α.Σ 85 (38)

 athlisi

Τον έπιασαν να... “ρουφάει” βενζίνη από πρατήριο στο Μοσχάτο

Με το μπιτόνι στο χέρι έπιασαν οι αστυνομικοί έναν 42χρονο Έλληνα που πήγε να αδειάσει το πρατήριο στην οδό Βαρίκα στο Μοσχάτο

Ο άνδρας μαζί με έναν ακόμη συνεργό του πήγαν στο βενζινάδικο με ένα αυτοκίνητο το οποίο είχαν γεμίσει με μπιτόνια.

Πήγαν στη δεξαμενή και άρχισαν να “τραβάνε” βενζίνη. Δυστυχώς γι αυτούς έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που πέρασαν χειροπέδες στον 42χρονο ενώ αναζητούν το συνεργό του που αποδείχθηκε πολύ... γρήγορος.
πηγή : faretra

θεατρική-μουσική παράσταση με μαριονέτες την Κυριακή 23/1 στον Ταύρο

Mία θεατρική-μουσική παράσταση από την ομάδα Baruti όπου οι μαριονέτες παρουσιάζουν μία ποικιλία από διαφορετικά είδη μουσικής.

Δύο κλόουν συναγωνίζονται στην καθαριότητα της σκηνής όπου θα γίνει μία μεγάλη συναυλία.

Ο βιρτουόζος μαέστρος Γκουστάβο με τις συνεχόμενες γκάφες του στο πιάνο. Η χορεύτρια της σάμπα Miss Maruka φλερτάροντας με τους θαυμαστές της. Ο Mr Dupi σταρ του ροκ εντ ρολ ψάχνει την αγαπημένη του μέσα στο κοινό. Στιγμές αγάπης κλείνουν αυτή την τρελή συναυλία.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία:Francisco Brito.
Εμψύχωση: Cristo Brito, Nikos Ntasios, Aneta Stefanopulos, Francisco Brito
Μουσική: Παύλος Σαραντινός
Φωτισμός: Γιάννης Νερουλίδης

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,
Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Αθήνα * Τηλέφωνο : 2103418550

23 Ιανουαρίου 2011,
11:00 και 17:30, €8

Λήστεψαν ξενοδοχείο στο Μοσχάτο!!!

Ένα ξενοδοχείο στο Μοσχάτο ήταν ο στόχος επίθεσης δύο άγνωστων δραστών λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα .

Οι δράστες με την απειλή όπλου αλλά και τη χρήση σωματικής βίας ζήτησαν και πήραν από τον υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.


zougla

Απεργιακό μπαράζ από την Τετάρτη 19/1.Δείτε αναλυτικά

Συμμετέχουν εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, φαρμακοποιοί, γιατροί, δικηγόροι

Τις στάσεις εργασίας συνεχίζουν από αύριο οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ ξεκινούν απεργίες οι φαρμακοποιοί και οι δικηγόροι. Πρόταση για παν-ιατρική απεργία έχει αποφασίσει και προτείνει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.
Έτσι, σήμερα δεν θα κινηθούν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι και τα τρόλεϊ του ΗΛΠΑΠ από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Κανονικά θα κινούνται τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς.

Απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι και σε ΟΣΕ και Προαστιακό σήμερα και αύριο .

Συγκεκριμένα, δε θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού, καθώς και των λεωφορείων που καλύπτουν την απόσταση Πάτρα-Κιάτο.

Επίσης, καταργούνται τα διεθνή δρομολόγια 334, 335, 336, 337, 460, 461, στην ελληνική διαδρομή τους, αλλά οι επιβάτες τους θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με λεωφορεία.

Από τα μεσάνυχτα καταργούνται περίπου 30 δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού. Το ίδιο ισχύει και για ορισμένα δρομολόγια που επρόκειτο να αναχωρήσουν την Παρασκευή.

Το επιβατικό κοινό καλείται να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του ΟΣΕ.

Ακόμα, η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ΟΣΥΠΑ, εξήγγειλε για σήμερα 24ωρη απεργία, κατηγορώντας το υπουργείο Υποδομών ότι με το εν λόγω σχέδιο νόμου όχι μόνο απαξιώνεται η ΥΠΑ, αλλά ιδιωτικοποιούνται τα κρατικά αεροδρόμια, ενώ προβλέπονται απολύσεις προσωπικού της Υπηρεσίας.

Εν τούτοις, το Πρωτοδικείο Αθηνών το απόγευμα έκκρινε παράνομη την απεργία, οπότε σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά οι πτήσεις.

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν από σήμερα έως την Παρασκευή και οι φαρμακοποιοί, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους, αλλά και για το ωράριο λειτουργία του φαρμακείου.

Τα φαρμακεία κατεβάζουν ρολά το ερχόμενο τριήμερο (εξαιρούνται τα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα), ενώ οι κινητοποιήσεις θα επαναληφθούν το τριήμερο 26 έως 28 Ιανουαρίου.

Τριήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν και οι δικηγόροι σε όλη την Ελλάδα από σήμερα έως την Παρασκευή, αντιδρώντας στις «ελάχιστες αμοιβές», οι οποίες μετονομάζονται με το νομοσχέδιο σε «νόμιμες αμοιβές».

Σήμερα, θα ξεκαθαρίσει η στάση του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Πρόταση για παν-ιατρική απεργία έχει αποφασίσει και προτείνει για την Πέμπτη στους συλλόγους- μέλη του ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

alfavita