Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Άδοξος αποκλεισμός του Άγιαξ Ταύρου. Δείτε τους αγώνες των ομάδων μας

Ηταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην ημιτελική φάση, όμως κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Αδοξο αποκλεισμό γνώρισε στο Κύπελλο ΕΠΣΑ ο Αγιαξ Ταύρου, που ηττήθηκε με 3-2 από τον Αθηναϊκό στο γήπεδο Ταύρου Β', ύστερα από ένα συναρπαστικό ματς.

Οι 'λόρδοι' προηγήθηκαν τρεις φορές στο σκορ, με την τελευταία να αποδεικνύεται καθοριστική. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Αγιαξ έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Ιωσηφίδη, τον οποίο θεωρούν αποκλειστικό υπεύθυνο για τον αποκλεισμό της ομάδας του.

Τα παράπονα των γηπεδούχων εστιάζονται σε τρεις φάσεις. Στο 10' η μπάλα φάνηκε να περνάει τη γραμμή της εστίας από την προσπάθεια του Χαλίλι, όμως ο ρέφερι υπέδειξε 'παίζετε'. Στο 18' οι 'λόρδοι' άνοιξαν το σκορ, με τους ανθρώπους του Αγιαξ να υποστηρίζουν πως ο σκόρερ Γιακούμπ βρισκόταν σε προφανή θέση οφσάιντ. Το αποκορύφωμα των διαμαρτυριών του 'ερυθρόλευκου' συλλόγου αναφέρεται στη φάση του 85', όπου γίνεται λόγος για ανύπαρκτο πέναλτι που υποδείχθηκε υπέρ του Αθηναϊκού.periferiako

Δείτε το πρόγμαμμα των αγώνων την Κυριακή

Αγία Παρασκευή-Φωστήρας
 Αγιαξ Ταύρου-Αιγάλεω
 Παννεαπολικός – Μοσχάτο

Όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 15:00

Φωστήρας: Ευχαριστίες στον Δήμαρχο Άνδρέα Ευθυμίου

Τις θερμές τους ευχαριστίες προς τη Δημοτική Αρχή Μοσχάτου-Ταύρου και προσωπικά προς τον Δήμαρχο, Αντρέα Ευθυμίου θέλησαν να αποστείλουν οι ιθύνοντες του Φωστήρα.

Οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου προέβησαν σε αυτή την κίνηση, ορμώμενοι από την ηθική και υλική ενίσχυση που παρείχε το διοικητικό συμβούλιο της πόλης προς την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή, στην οποία υπολογίζεται και ο Χρήστος Χίσος, ο οποίος εξέτισε την ποινή που εκκρεμούσε από την περσινή σεζόν.