Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Σε δυσχερή βαθμολογική θέση ο ΑΟ Μοσχάτου μετά την ήττα στο Λαύριο

Ο Ολυμπιακός  ήταν ο μεγάλος νικητής στο Λαύριο επικρατώντας με 2-0 του Μοσχάτου για την 22η αγωνιστική του 9ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής. Το Μοσχάτο είναι σε δυσχερή βαθμολογική θέση αφού με νίκη θα μπορούσε να περάσει τον Ολυμπιακό και να απομακρυνθεί από τις θέσεις υποβιβασμού.

Τα δύο γκολ των γηπεδούχων μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Δελετάκο να ανοίγει το σκορ με κοντινό σουτ στο 17’, ενώ ο Ζούμας έκανε το 2-0 στο 44’.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Μπότος, Πετρίδης, Τσοπανάκης, Τσίκλος (69’ Διαμαντής), Μπεριάννης, Α. Γιακάεβ, Αναγνώστου, Μακαρόνης (60’ Γκολόσι), Ζούμας (80’ Τσιγαρίδας), Δελετάκος, Β. Γιακάεβ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρεπίνης, Μωραϊτης (46’ Ντάβλας), Καράμπελας (17’ Παπαευθυμίου), Λ. Λαλιάνι, Μ. Λαλιάνι, Σιμιτζής, Καψαλοπόδας (69’ Ανδρουλιδάκης), Λιόσης, Παπαδόπουλος, Σαλάμης, Πετρομπάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ζωντανή λαϊκή και ρεμπέτικη βραδιά στο κουτούκι του Γρίλλη στον Ταύρο

Ζωντανή λαϊκή και ρεμπέτικη βραδιά σήμερα Κυριακή 6/3 στο Κουτούκι του Γρίλλη. Αναξαγόρα 7 στονΤαύρο.( πλησίον ηλ. σταθμού Ταύρου)
Το παλιό κρασοπουλειό του μπάρμπα Γρίλλη, το κουτούκι με τα αυθεντικά βαρέλια, τα παλιά διακοσμητικά αντικείμενα και τη ζεστή ατμόσφαιρα, συνεχίζει από το 1970 να κρατά την παραδοσιακή ποιότητα του φαγητού του. τηλ: 210 3468017

 (Είναι η τελευταία εκδήλωση μαγαζιού που συμμετείχε στο πρόγραμμα του καρναβαλιού Μοσχάτου Ταύρου  πατήστε εδώ )  Ώρα έναρξης στις 9:00 μ.μ

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Το παιδί από την γειτονιά μας που συμμετέχει στην Eurovision


Μπορεί η Αντιγόνη Ψυχράμη να μην μπόρεσε να κερδίσει στο τελικό της Ελληνικής συμμετοχής της Eurovision αλλά ένα άλλο δικό μας παιδί γέννημα θρέμμα και αυτός  Μοσχατιώτης θα μας αντιπροσωπέυσει με την ιδιότητα αυτή την φορά του συνθέτη στο τραγούδι που τελικά κέρδισε στο τελικό. Δεν είναι αλλό από το Watch My Dance - Λούκας Γιώρκας Feat. Stereo Mike

Λίγα λόγια για τον Γιάννη...

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος ο οποίος έγραψε την μουσική του τραγουδιου της Eurovision γεννήθηκε στο Μοσχάτο.

Με σπουδές κλασσικού πιάνου και jazz, Ενορχήστρωσης και θεωρητικών παίζοντας ακόμα κιθάρα, τύμπανα ,μπουζούκι , μπαγλαμά ,κρουστά κ.α. (Ωδείο Τέχνης Γ. Φακανά)εμφανίζεται για πρώτη φορά στην παράσταση «Μελωδία της ευτυχίας», την τελευταία παράσταση που ανέβασε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε ηλικια 19 ετων συνθέτει το μουσικό σήμα των Ολυμπιακών αγώνων Αθήνα 2004.

Για πεντέ χρόνια ήταν μέλος της Σπείρας-Σπείρας, και είχε ενεργή συμμετοχή σε πολλές παραγωγές του Σταμάτη Κραουνάκη ως μουσικός, συνθέτης και ενορχηστρωτής. (7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ,ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ,ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,MUSIC MARKET) K.A.

Εχει γράψει μουσική για το θέατρο και την τηλεόραση - ΜΑΖΙ ΣΟΥ(soundtrack Sony music), ΤΣΙΜΠΑΕΙ, ΟΔΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ 7 ,ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΙΤΟΙΣ -δικό του είναι το μουσικό σήμα του ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ του Λάκη Λαζόπουλου.

Στο ΘΕΑΤΡΟ έχει γράψει την μουσική σε παραστάσεις για το Εθνικό θέατρο, τον Λάκη Λαζόπουλο, Δημήτρη Λιγνάδη, Ζωή Λάσκαρη, Βασίλη Μυριανθόπουλο, Πέτρο Ζούλια, Κωνσταντίνο Ρήγο, Κωστα Σπυρόπουλο, Νένα Μεντή κ.α.

Έκανε την διασκευή την προσαρμογή και την ενορχήστρωση της μουσικής για την παράσταση "rocky horror show" σκην. Πέτρου Ζούλια

Έχει συνθέσει τη μουσική στις παιδικές παραστάσεις (musical) : <<Τα γουρουνάκια κουμπαράδες>> και <<Τα μαξιλάρια της ουρανούπολης>> του Ευγένιου Τριβιζά σε σκην. Λίλιαν Δημητρακοπούλου και Βασίλη Μυριανθόπουλου αντίστοιχα.

Έγραψε επίσης τη μουσική και τα τραγούδια σε στίχους του Δ.Λιγνάδη για την παράσταση «Βάτραχοι του αριστοφάνη» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη για το Εθνικό θέατρο με τους Κωσταντίνο Μαρκουλάκη, Δημήτρη Λιγνάδη ,Γιώργο Μαρίνο, Δήμητρα Ματσούκα κ.α. Η πρεμιέρα έγινε στο Αρχαίο θέατρο της επιδαύρου ενω η μουσική κυκλοφόρησε σε cd από την faos.

Έγραψε τη μουσική και τα τραγούδια για το soundtrack της ταινίας Σούλα Έλα Ξανά του Βασίλη Μυριανθόπουλου, ερμηνεύουν η Ελένη Πετα και η Ζέτα Μακρυπούλια σε στίχους του Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει οι Αλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιάννης Πάριος, Τάνια Τσανακλίδου, Γιωργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Δημήτρης Μητροπάνος, Πέγκυ Ζήνα ,Αννα Βίσση, Ελενα Παπαρίζου, Δέσποινα Ολυμπίου, Ελένη Πέτα, Ελεωνόρα Ζουγανέλη κ. α.

H πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Χίλια Χρόνια Μετά", εκτός από συνθέτη, μας τον συστήνει και ως ερμηνευτή. Τους στίχους έχει γράψει ο Νίκος Μωραΐτης.

Το album συμπέρασμα ένα του Γιάννη Πάριου στο οποίο ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος υπογράφει την μουσική σε στίχους του Γιάννη Πάριου, ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις σε χρόνο ρεκόρ.

Έχει εμφανιστεί στο πλευρό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον μύλο της θεσσαλονικης και στον ζυγό στην Πλάκα παρουσιάζοντας μαζί τα τραγούδια που έχει συνθέσει για την σπουδαία ερμηνεύτρια καθώς και τα δικά του απ΄τον δίσκο Χίλια Χρόνια μετά, ενώ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η περιοδεία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό το καλοκαίρι του 2008.

Μαζί στη σκηνή του fever με τον Γιάννη Παριό χειμώνας 2009-2010 παρουσιάσαν τα νέα τους τραγούδια αλλα και παλαιότερα.

Τελευταία του δισκογραφική δουλειά, ο διπλά πλατινένιος δίσκος της Πεγκύ Ζήνα Ευαίσθητη ή λογική σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη.

To τραγούδι που θα μας αντιπροσωπεύσει στην Eurovision φέρει την υπογραφή του