Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η σημερινή παρουσίαση της νέας δουλείας του Δημήτρη Φάκου στον ΙΑΝΟ

Σήμερα δύο πολύ ταλαντούχοι νέοι τραγουδοποιοί, που συνεργάζονται μαζί και επί σκηνής, παρουσιάσαν τα νέα τους c.d. στην Αλυσίδα Πολιτισμού “Ιανός” στην Σταδίου, με τους τίτλους Γιώργος Καπνίσης – “Η κυρά του χορού” και Δημήτρης Φάκος – “Αιτία για αλητεία”.

Το Μοσχάτο Ταύρος Life που πάντα στηρίζει τα παιδιά από το Μοσχάτο και τον Ταύρο ήταν εκεί και τράβηξε μερικές φωτογραφίες από την παρουσίαση της πρώτης προσωπικής δισκογραφικής δουλείας του Δημήτρη Φάκου.

Για τον Γιώργο Καπνίση μίλησαν:
Νότης Μαυρουδής,  Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Παγιάτης, Ιφιγένεια Παπουτσά (Νάμα) Φωτεινή Σαββατιανού .

Για τον Δημήτρη Φάκο μίλησαν:
Stavento, Τριημιτόνιο, Νίκος Μίχας, Δόμνα Κουντούρη, Γιώργος Σαμπάνης & Άγγελος Σφακιανάκης ενώ μίλησε σε βίντεο για τον Δημήτρη  και ο Μίμης Πλέσσας ).

Ακολούθησε ζωντανή παρουσίαση αποσπασμάτων και από τα δύο c.d. στην οποία θα συμμετέχουν οι Stavento, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Ιφιγένεια Παπουτσά και η Δόμνα Κουντούρη.

Μαζί τους στη μουσική ήταν :
Τ. Λυμπερόπουλος - ηλ. Κιθάρα, Τρ. Βαβάτσικος – βιολί, Γ. Παπαγεωργίου - πιάνο / πλήκτρα, Ν. Βαλιανάτος – μπάσο, Ευσταθιάδης Δ. – τύμπανα.

Δείτε μερικές Φωτογραφίες από την παρουσίαση

Ανοιξιάτικο Μπαζάρ επώνυμων ρούχων στην FFG στο Μοσχάτο

Ανοιξιάτικο Μπαζάρ στην FFG στο Μοσχάτο!

Η FFG Felous Fashion Group καλωσορίζει την Άνοιξη οργανώνοντας, από τις 15 έως 18 Απριλίου, ένα μοναδικό Spring Bazaar στο κτίριο της εταιρείας στη Χειμάρας 21-23 επίπεδο -2, στο Μοσχάτο.

Σε ένα χώρο 2000τμ θα βρεις πάνω από 50,000 επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ από τα αγαπημένα σου brands, όπως DKNY, TED BAKER, SEVEN7, DEHA, CALVIN KLEIN JEANS, COSTUME NATIONAL, ELIE TAHARI, AFFLICTION, σε τιμές μέχρι και -80% κάτω από τις αρχικές τιμές τους.

Επίσης οι 100 πρώτοι που θα ψωνίσουν κερδίζουν μοναδικά γυαλιά ηλίου Seven7!
Πήγαινε με τους φίλους σου, και κερδίστε και οι δυο έξτρα -10% για το επόμενο FFG Bazaar!

Δελτίο Τύπου από την «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» για την αύξηση στα Δημοτικά τέλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
ΨΗΦΙΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΩΡΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ

……Να δεις τι σου’ χω για μετά!........

Το μετά ήρθε και σιγά-σιγά αποκαλύπτεται σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου. Τώρα που τα μεγάφωνα στις πλατείες σίγησαν, τώρα που ο ψηφοφόρος κατέθεσε τη ψήφο του βγήκαν τα «μαχαίρια» και άρχισαν να κόβουν ! Τι;

Ξεκίνησαν από τα δημοτικά τέλη και θυμηθείτε το! Έχουμε μπροστά μας Προϋπολογισμό, έχουμε λειτουργία Παιδικών Σταθμών, σχολείων, Πνευματικών Κέντρων, έχουμε , έχουμε ….

Τίποτε δεν έχει καταλάβει η δημοτική πλειοψηφία από το δράμα των νοικοκυριών και των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών λόγω οικονομικής κρίσης.

Η Δημοτική πλειοψηφία με εισηγητή τον αντιδήμαρχο κ. Δαμηλάκο ψήφισε ενιαία αύξηση ανταποδοτικών τελών για τις κοινότητες Μοσχάτου και Ταύρου 5%!. Αξιοσημείωτη για άλλη μια φορά η άποψη του κ. Χρονόπουλου δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας ο οποίος εισηγήθηκε αύξηση 12% των δημοτικών τελών!!!

 Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ανισότιμη είσπραξη τελών για την ίδια παρεχόμενη υπηρεσία αφού οι κατοικίες στο Μοσχάτο θα πληρώνουν 1,34 ευρω ανά τμ και στον Ταύρο 1,07τμ, τα καταστήματα στο Μοσχάτο θα πληρώνουν όσο και οι μεγαλοεπιχειρηματίες 4,02ευρώ.

Ακόμη και στο θέμα των τελών για τις μεγάλες ιδιοκτησίες υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, οι μεγαλοϊδιοκτήτες –επιχειρηματίες στον Ταύρο θα πληρώνουν 5,08e ανά τμ ενώ στο Μοσχάτο 4,02e δηλαδή όσο και τα μικρομάγαζα!!!

Χιλιάδες ευρώ δωράκι σε μεγαλοϊδιοκτήτες , τράπεζες, πολυκαταστηματάρχες, βιομήχανους, κλπ!!

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» Γρηγόρης Σωπάκης πρότεινε μηδενική αύξηση των ανταποδοτικών τελών στις κατοικίες στον Ταύρο, μείωση των ανταποδοτικών τελών στις κατοικίες στο Μοσχάτο στο επίπεδο του Ταύρου (1,02τμ ), μείωση των ανταποδοτικών τελών στα καταστήματα μέχρι 150τμ και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι 300τμ στο επίπεδο του Ταύρου (3,15e), απαλλαγή και μείωση των τελών των ανέργων, απόρων, ΑμΕΑ, πολύτεκνων κλπ και αύξηση των ανταποδοτικών τελών στις μεγάλες ιδιοκτησίες, βιομηχανίες, τράπεζες, πολυκαταστήματα κλπ, .

Αυτή η τεκμηριωμένη με στοιχεία πρόταση όχι μόνο θα ανακούφιζε τα χαμηλά εισοδήματα και τις μικρές εμπορικές και βιοτεχνικές μονάδες αλλά ταυτόχρονα θα επέβαλε δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών μεταξύ της μικρής και μεγάλης ιδιοκτησίας με παράλληλη αύξηση των τελικών εσόδων του Δήμου κατά 220.000 ευρώ σε σχέση με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής!!!!

«Ανεδαφική και έωλη» χαρακτήρισε ο αντιδήμαρχος κ.Δαμηλάκος την αναλυτική πρόταση για τα νέα δημοτικά τέλη, που κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» εγκλωβισμένος στην τεχνοκρατική-διαχειριστική-αντιαναδιανεμητική πολιτική της πλειοψηφίας.

Στην ίδια λογική με τη «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» κινήθηκε και η δημοτική παράταξη του κ.Κρεμμύδα «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!» με τις τοποθετήσεις των κκ Κρεμμύδα, Τουφεξίδη, Μελίστα και Κοντεκάκη, ζητώντας δίκαιη ανακατανομή των ανταποδοτικών τελών και μηδενικές αυξήσεις. Οι Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ψήφισαν την πρόταση, που κατέθεσε ο Γρηγόρης Σωπάκης.

Η παράταξη του κ.Σπανάκη «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟ» ψήφισε μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών διατηρώντας την φορολογική ανισότητα μεταξύ των δύο κοινοτήτων και πρότεινε συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα εξετάσει το θέμα στο μέλλον.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ενώ μέσα από τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων της τάχθηκε υπέρ των μειώσεων των τελών για κατοικίες και μικρές εμπορικές επιχειρήσεις, όπως επίσης για απαλλαγή των ευπαθών ομάδων , τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει ίσως κάποιες κομματικές επισημάνσεις για «προσοχή στη συσστράτευση με άλλες δυνάμεις» και στην ψηφοφορία τάχθηκε υπέρ της μηδενικής αύξησης των δημοτικών τελών διατηρώντας το υπάρχον άδικο καθεστώς φορολόγησης.

Η δημοτική παράταξη «Συνεργασία Πολιτών Μοσχάτου-Ταύρου» δια του τέως δημάρχου Ταύρου κ.Σούτου ,ως συνήθως, συμπαρατάχθηκε με την δημοτική πλειοψηφία!!!

Οι θέσεις της «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» για το νέο ρόλο που καλείται να παίξει η Αυτοδιοίκηση μετά την ψήφιση του «Καλλικράτη» επιβεβαιώνονται .

( Για να δείτε το δελτίο τύπου σε πραγματικό μέγεθος πατήστε επάνω στην εικόνα )

Αναβάλλεται η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου Ταύρου

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου Ταύρου που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 και ώρα 19.00 μ.μ με το εξής θέμα:

Λήψη απόφασης για το Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2011.


ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Πασχαλινό Bazzar του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΕΑ Μοσχάτου το Σάββατο 16/4

Τα παιδιά του κέντρου και οι εργαζόμενοι, σας προσκαλούμε στο πασχαλινό μας Bazaar!

Λαμπάδες, χαρούμενα κουτιά, κεραμικά, μαγνητάκια και καρφίτσες, όλα φτιαγμένα από τα παιδιά μας, για σας!


Τα έσοδα όπως κάθε χρόνο, θα διατεθούν για την αγορά εκπαιδευτικών παιχνιδιών, για τα παιδιά του κέντρου.

Σάββατο, 16 Απριλίου · 10:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.
Μοσχάτο, πλατεία Μεταμορφώσεως