Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Η Εθελοντική Ομάδα RSF Hellas με έδρα το Μοσχάτο έγινε δεκτή ως μέλος της R.I.A.L

Η "RSF Hellas Εθελοντική ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ" έγινε δεκτή ως μόνιμο και πλήρες μέλος της "R.I.A.L. Rescue International Assistance League".

Στην R.I.A.L. συμμετέχουν διασωστικές ομάδες Εθελοντικές και Επαγγελματικές από όλο τον κόσμο.

Η RSF Hellas θα εκπροσωπεί την Ελλάδα στην R.I.A.L., με δικαίωμα ψήφου και εκπρόσωπο με δικαιώματα Αντιπροέδρου.

Η ένταξη της RSF Hellas στην R.I.A.L., μετά και την ένταξη της στην E.R.A (European Radioamateur Association) και στο RUI (Reseau d' Urgence International) ως πλήρες μέλος, εκπρόσωπος της Ελλάδος και στις 2 περιπτώσεις είναι η απόδειξη της θέλησης της RSF Hellas για ισότιμες συνεργασίες εντός και εκτός επικρατείας, αλλά και αναγνώριση του μέχρι τώρα έργου της.

Η Εθελοντική Ομάδα RSF Hellas με έδρα το Μοσχάτο είναι ομάδα Εθελοντών με εξειδίκευση σε Τηλεπικοινωνίες Έκτακτης Ανάγκης και Πρώτων Βοηθειών, η δράση της ξεκίνησε το 2007.

Η RSF Hellas έχει βραβευτεί από το ΣΕΓΑΣ για την διοργάνωση και λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του 2010 (Χρυσός Μαραθώνιος).

Η RSF Hellas συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, (Πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Οδική ασφάλεια στην Ευρώπη) με την Δωρεάν Εκπαίδευση "Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά Δημοτικού" και "Πρώτες Βοήθειες σε τροχαίο". Η ομάδα διαθέτει πιστοποιημένους εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών.

Για περισσότερες πληροφορίες : www.rsfhellas.org
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 212 213 0112 (9:30-18:30) / κιν 697 26 11 087 / fax: 212 213 0113
RSF HELLAS Τ.Θ.93571 Τ.Κ. 18310 ΜΟΣΧΑΤΟ

Γενική συνέλευση την Κυριακή 3 Απριλίου η Μεσοποταμία στο Μοσχάτο

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Η γενική συνέλευση των μελών και φίλων της Μεσοποταμίας για το μήνα Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου από τις 11.00΄ έως τις 13.00΄ μ.μ. στο Σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, στο Μοσχάτο.

Θα συζητήθει ο προγραμματισμός των δράσεων για το επόμενο διάστημα.

Η ημερήσια διάταξη είναι ωστόσο, όπως πάντα, ανοιχτή. Οι εργασίες της Συνέλευσης είναι, επίσης όπως πάντα, ανοιχτές σε όλες και όλους.