Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πωλούνται καθαρόαιμα κουταβάκια Boxer στο Μοσχάτο

Πωλούνται Καθαρόαιμα Κουταβάκια Boxer στο Μοσχάτο . Τιμή συζητήσιμη.
Στις δύο πρώτες φωτογραφίες απεικονίζονται οι γονείς των κουταβιών. Αμέσως από κάτω είναι τα 2 θηλυκά και ποιό κάτω τα 2 αρσενικά.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979592682
email επικοινωνίας:xristina_aiv@yahoo.gr

Για υποκρισία προς τους επαγγελματίες Μοσχάτου Ταύρου γράφει το communenews

Το communenews.blogspot  θεωρεί ότι ο Δήμαρχος  Μοσχάτου - Ταύρου υποκρίνεται στους  επαγγελματίες της πόλης. Όπως αναφέρουν οι συντάκτες του communenews, το επιτελείο του Δημάρχου φρόντισε να αγοράσει  την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου τα ποτά και τα γλυκά για την ημέρα της κοπής, από  Πειραιά και Καλλιθέα. Αναδημοσιεύουμε το post από το communenews

Αυτό πραγματικά μας ξαφνιάζει...!!!

Δεν έχει ξαναγίνει...!!!

Ο νέο εκλεγείς δήμαρχος στον Καλλικρατικό Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου με τους επιτελείς του Ανδρέας Ευθυμίου πραγματοποιεί τη μια σύσκεψη μετά την άλλη με τους επιχειρηματίες του Δήμου του. Κομβικό θέμα συζήτησης και προβληματισμού..., πως θα ξεπεράσουν οι τοπικές επιχειρήσεις την οικονομική κρίση. Αποφασίζεται δε, να ξεκινήσει και καμπάνια για ενημέρωση-προτροπή των πολιτών με θέμα..., την προτίμηση των επιχειρήσεων του Δήμου...!!! Μέχρι εδώ όλα καλά και άξια μυρίων συγχαρητηρίων...!!! Από εδώ όμως αρχίζει η υποκρισία...!!!...
...
Την ίδια ώρα όμως αποδεικνύεται ότι η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου, τα ποτά και τα γλυκά για την ημέρα της κοπής είχαν αγοραστεί στον Πειραιά και την Καλλιθέα...!!!

Πηγή: communenews

Δείτε το νέο αίμα του ΑΟΠΕ Μοσχάτου

Την Κυριακή 23/1/11 οι παγκορασίδες του ΑΟΠΕ Μοσχάτου αντιμετώπιζαν εντός έδρας το Αιγάλεω. Τα κορίτσια μας μπορεί να ηττήθηκαν με 3-0 σετ, όμως έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και το μέλλον πραγματικά τους ανήκει . Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και Βίντεο από τον Αγώνα της Κυριακής.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Στον Ταύρο Προσφέρει στους αναγνώστες του Μοσχάτο Ταύρος Life 3 διπλές προσκλήσεις της θεατρικής παράστασης:

Beckett 3B για την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.

 Όσοι θέλουν να κερδίσουν προσκλήσεις, μπορούν να μας στείλουν email στο moschato.tauros.life@gmail.com  εώς την Κυριακή 30/01/11  στο οποίο θα αναγράφουν και το ονοματεπώνυμό τους .

Θα γίνει κλήρωση όπως  την προηγούμενη φορά ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν από το blog μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!

λίγα λόγια για την παράσταση...
Μια παράσταση - αποτέλεσμα πολύμηνης ομαδικής δουλειάς που βασίζεται στην έρευνα που έκανε η ομάδα πάνω στα «κείμενα για το τίποτα» του Beckett τα οποία γραμμένα το 1950, αντανακλούν την εντονότερη ψυχαναλυτική περίοδο του συγγραφέα. Μέσα από την επεξεργασία των κειμένων η ομάδα οδηγήθηκε σε μια έκφραση σωματικού θεάτρου. Οι ηθοποιοί ξανα-συνέθεσαν τα κείμενα, με τα έντονα ποιητικά στοιχεία, καθιστώντας τα βιωματική εμπειρία και τα αποδίδουν χρησιμοποιώντας τόσο το τραγικό όσο και το κωμικό στοιχείο έκφρασης.

Η επαναληπτική χρήση της ίδιας ομάδας λέξεων με μία ποικιλία παραλλαγών οδηγούν στη συνειδητοποίηση της εναλλαγής των εννοιών όπως: Η γέννηση είναι ο θάνατος «πότε πέθανα δεν ξέρω» αλλά δεν ξέρω πότε γεννήθηκα... αλλά και στη διατύπωση των καίριων ερωτημάτων του συγγραφέα «Πού θα πήγαινα αν μπορούσα να πάω; Tι θα ήμουνα αν μπορούσα να είμαι; Tι θα έλεγα αν είχα φωνή;»

Μία παράσταση όπου η έκφραση του προσώπου αποτελεί μία μάσκα που αντανακλά το κενό, ενώ η κίνηση του σώματος το "γεμίζει" και η φωνή έναρθρη ή άναρθρη υπογραμμίζει την ίδια την σιωπή από όπου ξεπηδάνε εικόνες με ένταση και εικαστική ομορφιά, ή επιδρά ως παραμορφωτικός καθρέπτης στο υποκείμενο - σώμα.

Το 3B του τίτλου της παράστασης αναφέρεται τόσο στον συγγραφέα, όσο στον Bion τον ψυχαναλυτή του Beckett και στον Bacon από το έργο του οποίου η ομάδα άντλησε ερεθίσματα.

Beckett 3Β
Παράσταση πάνω στα «κείμενα για το τίποτα» του Μπέκετ


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, Τρίτη 1, Παρασκευή 4, Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, στις 21:00

Σύλληψη, Σκηνοθεσία: Έρση Πήττα
Μουσική: Θοδωρής Αμπαζής
Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Μαρία Βλαβιανού, Πάνος Γκιουλής, Γιάννης Νταής, Μαρία Περδίκη, Ειρήνη Στάικου, Κοσμάς Χατζής
Παραγωγή: BackStage entertainment
Χορηγός: JY Productions
Διάρκεια: 60'
Αίθουσα: Θέατρο

Εισιτήρια: 18€ Κανονικό,
12€ Φοιτητικό, Σπουδαστικό, Μαθητικό, Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

***
www.mcf.gr/el/whats_on/?ev=beckett_3b_se_sillipsi_skinothesia_ersis_pitta

***
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78, τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr  Ιστοσελίδαhttp://www.mcf.gr/