Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Άννα και η Λία Βίσση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο (βίντεο)

Γέλιο, συγκίνηση και μοναδικές ερμηνείες ήταν τα χαρακτηριστικά της μουσικής συνάντησης της Άννας και της Λίας Βίσση προχθές βράδυ στο "Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης" στον Ταύρο.

Σε ένα χώρο μικρό και καλαίσθητο και σε παρεΐστικη ατμόσφαιρα η Άννα και η Λία τραγουδούσαν, πειράζονταν, αστειεύονταν και μοιράζονταν με τον κόσμο τις αναμνήσεις τους.

Δύο φωνές και ένα πιάνο ήταν αρκετά για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και να μας χαρίσουν μια εμφάνιση που θύμισε τις παλιές καλές μπουάτ...



 Δείτε Βίντεο από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο πρόεδρος του Φωστήρα το θύμα της χθεσινής ληστείας στον Ταύρο

Επιβεβαιώθηκαν τα χθεσινά σχόλια από αναγνώστες μας ότι το θύμα της χθεσινής ληστείας με τα καλάσνικοφ στον Ταύρο ήταν ο Πρόεδρος του Φωστήρα Σταμάτης Καλαντζής.

Στις 10:00 μ.μ το βράδυ. Στην εταιρεία στην οδό Ομήρου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης παρέα με ένα φιλικό του ζευγάρι.

Ξαφνικά μέσα στη νύχτα εμφανίστηκαν οι δυο ληστές που μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας με τα καλάσνικοφ προτεταμένα.

Ακινητοποίησαν και τους τρεις και για να... πείσουν τον άτυχο ιδιοκτήτη να τους παραδώσει τα χρήματα άρχισαν να τον χτυπούν με τα όπλα στο κεφάλι και το σώμα.


Διαβάστε το ρεπορτάζ από την χθεσινή ληστεία εδώ

Στάση εργασίας σε μετρό- τραμ- ηλεκτρικό σιδηρόδρομο την Τρίτη 22/11

Χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς θα παραμείνει για περισσότερες από 4 ώρες η Αθήνα, σήμερα, Τρίτη, καθώς οι ηλεκτροδηγοί αποφάσισαννα προχωρήσουν σε τετράωρη στάση εργασίας.

Συγκεκριμένα, το Μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ θα ακινητοποιηθούν από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00.

Ωστόσο, οι συρμοί θα αρχίσουν να αποσύρονται από την κυκλοφορία τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα και η πλήρης αποκατάσταση της συγκοινωνίας θα γίνει περίπου στις 16:30.

Οι ηλεκτροδηγοί διαμαρτύρονται για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, τις μειώσεις των μισθών, την κατάργηση των ΣΣΕ, καθώς και για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων.