Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Έκθεση στον Ταύρο με τίτλο «etsi για την Ελλάδα – Δημιουργώντας Καθημερινό Περιβάλλον»


ΕΚΘΕΣΗ
«etsi για την Ελλάδα – Δημιουργώντας Καθημερινό Περιβάλλον»

Στους δύσκολους καιρούς μας το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης και η Red Design Consultants αποφάσισαν να οργανώσουν μία έκθεση λίγο διαφορετική από τις συνήθεις.

Αναζητώντας τη σύνδεση της τέχνης με το marketing και το ελληνικό επιχειρείν θα παρουσιάσουν προσχέδια και μελέτες για την ανάδειξη της ταυτότητας και της μοναδικότητας ενός εμπορικού προϊόντος όπως και κάποια αυτούσια προϊόντα της ελληνικής γης -μέλι, γλυκά του κουταλιού κ.α.- όπως αυτά παρουσιάζονται μέσα από τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την έμπνευση καλλιτεχνών και σχεδιαστών της εταιρίας.

 Σήμερα, σε έναν προηγμένο οικονομικά κόσμο, η δημιουργία ενός ευφάνταστου  και πετυχημένου brand name, ενός ξεχωριστού λογότυπου και ενός όμορφου περιτυλίγματος είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο για την ευρύτερη κυκλοφορία των προϊόντων στη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό, και σε αυτόν τον τομέα οι  έλληνες δημιουργοί  χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα και πρωτοτυπία αναδεικνύοντας γεγονότα, ιδέες και προϊόντα, με μεγάλη επιτυχία, σε Ελλάδα και διεθνώς.

 Η έκθεση «etsi για την Ελλάδα – Δημιουργώντας Καθημερινό Περιβάλλον» φιλοδοξεί να αναδείξει την αναγκαιότητα της σταθερής σύνδεσης της καθημερινότητας με την ποιότητα, ακόμα και στην εποχή της κρίσης, γεγονός που δεν προϋποθέτει αναγκαστικά και υψηλότερο κόστος, παρά μόνο έμπνευση, γνώση,  εμπειρία και σωστή διαχείριση.

 Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν κάποιες από τις 120 βραβευμένες δημιουργίες  της  Red Design Consultants σε Ελλάδα, Νέα Υόρκη,  Λονδίνο,  Τόκυο, Κίνα, Γερμανία, ενώ ορόσημο στη συνολική της προσφορά παραμένει η δημιουργία του εμβλήματος των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004.

 Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, στις 17:00 από τον Μιχάλη Κακογιάννη και τη Ροδάνθη Σεντούκα, δημιουργό του εμβλήματος των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004,  και Creative Director της εταιρίας.
 
Εγκαίνια:                    Κυριακή  5 Ιουνίου 2011, στις 17:00           
Διάρκεια:                    5 - 30 Ιουνίου 2011
Ώρες λειτουργίας:     Δ-Κ 18:00-22:00
Αίθουσα:                    Εκθεσιακός Χώρος - 2ος Όροφος


********

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
λεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Ποδοσφαιρικό καμπ θα διοργανώσει o A.O Μοσχάτου από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας των νοτίων προαστίων, θα εστιάσουν την προσοχή τους σε ποδοσφαιριστές που διαθέτουν το ταλέντο ώστε να τους εντάξουν στο δυναμικό τους, επενδύοντας στο ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Από κει και πέρα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τον προπονητή Αντώνη Δημητρίου, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, για έναν ακόμη χρόνο.

onsports

Θεατρική παράσταση από το 5ο Δημοτικό Ταύρου και πρόγραμμα ρυθμικής από τον ΟΝΑ Μοσχάτου

Σήμερα Πέμπτη 02/06/11 στις 7:30 μ.μ στο Αμφιθέατρο Ντεμπονέρα στον Ταύρο μπορείτε να παρακολουθήσετε:

Πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής και πρόγραμμα επίδειξης Μαζορετών από τον ΟΝΑ Μοσχάτου Επιμέλεια: Άννα Σιαμούτα και Ξένια Παπανικολάου.

Θα ακολουθήσει η Θεατρική παράσταση από το 5ο Δημοτικό σχολείο Ταύρου στο έργο του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερή '' Ο μικρός Πρίγκιπας ''

Επιμέλεια: Βιργινία Κονδύλη, Κωνσταντίνα Ραφαηλίδου, Αλέκος Κοϊμτζόπουλος

Εκδηλώσεις για το 20ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Μοσχάτου-Ταύρου

Αμφιθέατρο: Νίκος Τεμπονέρας (Αγίας Σοφίας 16-Ταύρος)

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ

Η R.S.F HELLAS, συμμετέχει στην Ποδηλατοδρομία του 3ου νηπιαγωγείου Ταύρου την Κυριακή

Η εθελοντική ομάδα πρώτων βοηθειών & επικοινωνιών R.S.F. HELLAS,θα συμμετέχει & θα προσφέρει τις υπηρεσίες της,στην εκδήλωση της ποδηλατοδρομίας του 3ου νηπιαγωγείου Ταύρου ( πατήστε εδώ ), στις 5-6-2011 ημέρα Κυριακή, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Τόπος συγκέντρωσης ο ΗΣΑΠ Ταύρου.
Ωρα 10,30.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου κ. Καραφωτιάς Π.

Έναρξη κινηματογραφικών προβολών στο «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο


23 χρόνια Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο

Ταινίες Α’ Προβολής, οι καλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, παιδικές ταινίες και βραβευμένες παραγωγές σε ένα πρόγραμμα για το Καλοκαίρι του 2011


ΕΝΑΡΞΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ Α’ ΠΡΟΒΟΛΗΣ:
Οι πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά (PIRATES OF CARIBBEAN: ON STRANGET TIDES) Ρομπ Μάρσαλ
  
Ο πρώτος δημοτικός θερινός κινηματογράφος στην Ελλάδα περιμένει για άλλο ένα καλοκαίρι να φιλοξενήσει τους θεατές του, σε ένα  πολιτισμένο, δροσερό και καταπράσινο περιβάλλον! Για το καλοκαίρι 2011 έχει φροντίσει να προσφέρει στους επισκέπτες του ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες ταινίες της περιόδου! Ταινίες Α΄ προβολής, παιδικές, βραβευμένες παραγωγές, ταινίες με εμπορικό και ποιοτικό χαρακτήρα έχουν προγραμματιστεί για να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις!

 Ο θερινός «Σινέ Κήπος» βρίσκεται στην πλατεία Μεταμορφώσεως, πλησίον του Ηλ. Σταθμού, στο Μοσχάτο. Με δύο προβολές κάθε μέρα, τιμή εισιτηρίου 7,00 €, παιδικό 5,00 € και ειδικές βραδινές προβολές μειωμένου κόστους 5,00 € από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, για άλλη μία χρονιά θα αποτελέσει ένα στέκι συνάντησης, ικανό να προσφέρει κινηματογραφική ψυχαγωγία από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 10/6 -22/6


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 10-15/6                                  9 και 11.30 μμ

Η ταινία προβάλλεται σε Α’ Προβολή

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά (PIRATES OF CARIBBEAN: ON STRANGET TIDES)            Ρομπ Μάρσαλ

Ο Τζακ Σπάροου συναντά απροσδόκητα μια παλιά του αγαπημένη, τη Λατίνα καλλονή κι επιδέξια ξιφομάχο Αντζέλικα. Αυτή θα τον παγιδεύσει και ο αλλόκοτος πειρατής θα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη αιχμάλωτος του μοχθηρού αρχιπειρατή Μαυρογένη, ο οποίος έχει βάλει πλώρη για τη θρυλική Πηγή της Αιώνιας Νιότης. Τον ίδιο προορισμό έχουν και ο παλιός του γνώριμος Κάπτεν Μπαρμπόσα και μια πάνοπλη ισπανική αρμάδα.

Με τον Ρομπ Μάρσαλ πλέον στο σκηνοθετικό τιμόνι, αυτή η πειρατική περιπέτεια στοχεύει περισσότερο από ποτέ στην οπτική φαντασμαγορία και στο θέαμα, με τις πολεμικές χορογραφίες των απανωτών σκηνών δράσης να αποτελούν απόλυτη δημιουργική. Γι' ακόμη μια φορά, ο Τζόνι Ντεπ εκτελεί με απόλυτη επιτυχία το εξαιρετικό ημίτρελο ερμηνευτικό του σόου, ενώ ο συνταξιδιώτης του Τζέφρι Ρας είναι με διάφορα ο καλύτερος που έχουμε δει στην πειρατική σειρά.

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΗΠΑ (2011). Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέφρι Ρας, Ίαν ΜακΣέιν, Σαμ Κλάφλιν.


ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 16-19/6                                9 και 11 μμ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-22/6                 μόνο στις 11 μμ

Μαύρος κύκνος (BLACK SWAN)                                                Ντάρεν Αρονόφσκι

Μια νεαρή μπαλαρίνα πρέπει να αποδείξει στον απαιτητικό καλλιτεχνικό διευθυντή της ότι μπορεί να ενσαρκώσει τον πρώτο ρόλο στη «Λίμνη των Κύκνων». Ταυτόχρονα, προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την ψυχαναγκαστική μητέρα της και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό μιας φιλόδοξης συναδέλφου της.

Ο υπερφιλόδοξος Αρονόφσκι σκηνοθετεί ένα αλληγορικό υπαρξιακό θρίλερ ενώ η καταπληκτική ερμηνεία της Πόρτμαν συμπληρώνει και δίνει πνοή στη διάφανη ηρωίδα ενός συγκινητικού δράματος ενηλικίωσης. Χρυσή σφαίρα ερμηνείας και πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ.

ΘΡΙΛΕΡ ΗΠΑ (2010). Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Πόρτμαν, Βεσάν Κασέλ, Μίλα Κούνις, Μπάρμπαρα Χέρσεϊ, Γουινόνα Ράιντερ.

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-22/6     μόνο στις 9 μμ  

Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο

Rango                                                                                  Γκορ Βερμπίνσκι

Ο Ράνγκο βρίσκεται άθελά του καταμεσής της ερήμου. Με το ερμηνευτικό του ταλέντο, όμως, θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κατοίκους μιας αφιλόξενης ζωο-πόλης, οι οποίοι τον χρίζουν σερίφη.

Με εξαιρετικό δημιουργικό επιτελείο και προεξάρχοντα τον Τζόνι-Ράνγκο-Ντεπ, το φιλμ μετατρέπεται γρήγορα σε απολαυστικό animated μετα-γούεστερν, πασπαλισμένο με τη βρομιά της "Άγριας συμμορίας", αδιάλειπτο σαρδόνιο χιούμορ και καυστικά σχόλια για τη διαπλοκή της πολιτικής εξουσίας με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΠΑ (2011).