Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

O «Eλληνικός Kόσμος» στον Ταύρο συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνούς Hμέρας Mουσείων

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2011

O «Eλληνικός Kόσμος» συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Διεθνούς Hμέρας Mουσείων την Τετάρτη 18/5:

* Ελεύθερη είσοδο στις 3 εκθέσεις (14:00-20:00) & στη «Διαδραστική περιήγηση στην Αρχαία Αγορά» στη «Θόλο» (προβολή των 18:00).

* Ομιλία του ιστορικού Μιχάλη Βαρλά με θέμα: «Μνήμη & Μαρτυρία στην Ψηφιακή Εποχή. Το έργο μας για την οικογενειακή μνήμη των προσφύγων» (19:00). 

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Πειραιώς 254 Ταύρος

Τηλ: 212 254 0000
Fax: 212 254 0123

Γενική συνέλευση την Κυριακή 8/5 η Μεσοποταμία στο Μοσχάτο

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΪΟΥ

Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της Μεσοποταμίας για το μήνα Μάιο θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 8 Μαΐου από τις 11.00΄ έως τις 13.00΄ στο Σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, στο Μοσχάτο.

Θα συζητήσουμε τον προγραμματισμό των δράσεων μας για το επόμενο διάστημα.

Θα συζητήσουμε και το θέμα της φασιστικής επίθεσης με αναγραφή εθνικιστικών - υβριστικών συνθημάτων στο Σπίτι της Μεσοποταμίας την προηγούμενη εβδομάδα.
(πατήστε εδώ

Οι εργασίες της Συνέλευσης είναι, επίσης όπως πάντα, ανοιχτές σε όλες και όλους

Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου σχετικά με το Φεστιβάλ στον Ταύρο

Δελτίο τύπου μας απέστειλε το γραφείο τύπου του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου "Σχετικά με το Αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ στο Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο σήμερα 6/5 και Σάββατο 7/5"

( Πατήστε επάνω στο Δελτίο για να το δείτε σε πραγματικό μέγεθος )

OWASP Training Day στη ΓΓΠΣ στο Μοσχάτο. Δηλώστε συμμετοχή

Το OWASP Greek Chapter σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο OWASP Training Day που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 25 Μαΐου στο Αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης, Μοσχάτο.

Πρόκειται για μία εκπαίδευση από αυτές που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην Ελλάδα και ταυτόχρονα μια ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων με μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς στο χώρο του Application Security παγκοσμίως.

Το OWASP Training Day είναι μία υψηλού επιπέδου ημερίδα εκπαίδευσης που στοχεύει στην παρουσίαση ώριμων projects του OWASP, τα οποία χρησιμοποιούνται ήδη από οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εκπαίδευση, η οποία θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις εργαλείων και μεθοδολογιών που σχετίζονται με την ασφαλή ανάπτυξη λογισμικού, απευθύνεται σε προγραμματιστές, designers, architects, project managers αλλά και ειδικούς ασφάλειας.

Πέρα από τις παρουσιάσεις, θα πραγματοποιηθούν και πρακτικά παραδείγματα χρήσης των εργαλείων, ενώ στόχος μας είναι η ενθάρρυνση συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων, όχι μόνο γύρω από τη χρήση των έργων του OWASP, αλλά και γενικά για την ασφάλεια εφαρμογών στην Ελλάδα.


Η συμμετοχή στο OWASP Training Day είναι δωρεάν για τα μέλη του OWASP.
Το κόστος της ετήσιας συνδρομής στο OWASP ανέρχεται στα $50 (35 €).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο ή στη σελίδα εδώ.