Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Η Θεατρική Ομάδα Δήμου Μοσχάτου «ΣκΗνοβάτες» Σήμερα στην ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Θεατρική Ομάδα Δήμου Μοσχάτου «ΣκΗνοβάτες» παρουσιάζει τέσσερα μονόπρακτα, στο Αθλητικό - Πολιτιστικό Κέντρο "Σταύρος Κώτσης" στις 8:00μμ στην Αγία Παρασκευή.
Dario Fo και Franka Rame «Ελεύθερο ζευγάρι» σε μετάφραση Άννας Βαρβαρέσου-Τζόγια
Κώστα Μουρσελά «Η μπουχάρα»
Tenessee Williams «Μίλα μου σαν τη βροχή…» σε μετάφραση Νίκου Γκάτσου
William Saroyan «Ε…εσείς, οι απ’ έξω» σε μετάφραση Μήτσου Λυγίζου
με το γενικό τίτλο, «Τέσσερα ζευγάρια εξομολογούνται…»


E-mail ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ


ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ Β ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Προσφορά για τους αναγνώστες μας απο το Εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους έλληνες (ανεξαρτήτου ηλικίας) να σπουδάσουν την τέχνη της γραφής, κάνει μια προσφορά στους αναγνώστες της σελίδας μας.
Οι 5 πρώτοι που θα κλείσουν ραντεβού στο 2130024291 για να δώσουν τις εισαγωγικές εξετάσεις, θα έχουν έκπτωση 23% στα δίδακτρα όλου του χρόνου.

Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;
Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula rasa, προσφέρει 2 χρόνια σπουδών πλήρους φοίτησης, για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ, που θέλουν να ασχοληθούν με τη δημιουργική γραφή.
Τα μαθήματα καλύπτουν όλες τις πτυχές της δημιουργικής γραφής, από την ανάπτυξη των ιδεών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους σε έργο.
Το πρώτο έτος ασχολείται με τις βασικές αρχές της αφήγησης, την τέχνη του γραπτού λόγου για ταινία, τηλεόραση, θέατρο και βιβλίο, καθώς και κάποιες μικρότερες αναθέσεις γραφής, ενώ παράλληλα αποκτούν βασικές γνώσεις για όλες τις κατευθύνσεις του εργαστηρίου.
• Σεναριογραφία
• Θεατρική γραφή
• Λογοτεχνική γραφή
• Αρθρογραφία
• Μετάφραση
• Διασκευή
Στο δεύτερο έτος, οι φοιτητές επιλέγουν την κατεύθυνση που τους ενδιαφέρει και ασχολούνται αποκλειστικά με το αντικείμενό τους.

Στα πλαίσια των μαθημάτων, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, προσφέρει στους φοιτητές του, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

• Πλήρη εκμάθηση δύο ξένων γλωσσών:

Αγγλικά (επιπέδου Proficiency)
Ισπανικά (επιπέδου Superior)
• Είσοδο σε κινηματογραφικές αίθουσες
• Είσοδο σε θεατρικές παραστάσεις
• Χρήση internet
• Προσωπικό e-mail
• Προσωπική ηλεκτρονική σελίδα
• Βιβλιοθήκη

DISTANCE LEARNING
Επειδή η απόσταση δε μπορεί στην εποχή μας να αποτελεί πρόβλημα, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, θέλοντας να βρίσκεται κοντά στον φοιτητή, σε κάθε γωνιά του κόσμου, προσφέρει ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ τη δυνατότητα της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης (distance learning), παρακολουθώντας online τα μαθήματα, μέσω ενός υπολογιστή.
Με το πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε όλες τις γνώσεις, τις συμβουλές και την υποστήριξη που χρειάζονται για την κατάρτιση των σπουδών σας.
Προγραμματίστε οι ίδιοι τις σπουδές σας, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
Όλοι οι φοιτητές μας έχουν διαρκή επικοινωνία με έναν καθηγητή που ειδικεύεται στην κατεύθυνση της εκπαίδευσης τους.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης: distance@tabula.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
( πατήστε εδώ)

Ενοικιάσεις Διαμερισμάτων Μοσχάτο - Ταύρος

ΜΟΣΧΑΤΟ πεζόδρομος Θεσσαλονίκης, διαμέρισμα 57 τ.μ., 1ου, διαμπερές, 1 υ/δ, κατασκευή '01, αυτόνομη θέρμανση, πάρκιν, αποθήκη, άριστη κατάσταση, πάρκιν, συναγερμός, απορροφητήρας, θέα πάρκο, πλησίον ΗΣΑΠ Μοσχάτου, τιμή 500 ευρώ 6977/ 39296 0


Τιμή: 500,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6977/ 392960

ΤΑΥΡΟΣ διαμέρισμα 73 τ.μ., 3ου, κατασκευή '80

Τιμή: 390,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6959/ 027575

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟ - ΤΑΥΡΟΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Σήμερα στο Ανοικτό Θέατρο
''ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ'' Στο ΡΕΝΤΗ
''Γυναικείες μορφές στο Αρχαίο Δράμα''
με την Έλλη Βοζικιάδου
Ώρα Παράστασης στις  8:30μμ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Σήμερα Θέατρο Πάρκου
''ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ'' Στο Κερατσίνι
''Θέλει τέχνη ο έρωτας''
του Βιτόριο Καρνούτσι
Με τον Βασίλη Τσιβιλίκα
Ώρα Παράστασης στις 8:30μμ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε. στον Ταύρο ζητεί να προσλάβει βοηθό λογιστή

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε. στον Ταύρο ζητεί να προσλάβει βοηθό λογιστή, με τουλάχιστον 4ετή εμπειρία, σε μηχανογραφημένο λογιστήριο Γ' κατηγορίας (πρόγραμμα Defacto Λογιστικό - Εμπορικό). Καθήκοντα: τιμολόγηση, ταμείο, λογιστικές εγγραφές, συμφωνίες υπολοίπων, πρακτορεία, τράπεζες. Απαραίτητα πολύ καλή γνώση χρήσης PC (Word, Excel, Internet). Γνώση Αγγλικών και Powerpoint θα εκτιμηθούν 210/ 34242 46, elelmec@hol.gr. Κ1

To ''Knight & day'' ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ο μυστικός πράκτορας Ρόι γνωρίζεται με τη γοητευτική Τζουν στη διάρκεια μιας πτήσης. Ξαφνικά όλα θα αλλάξουν στις ζωές τους, καθώς μέσα από αναπάντεχες καταστάσεις και περιπετειώδεις στιγμές, ο ριψοκίνδυνος Ρόι θα βρεθεί "μπλεγμένος" στα δίχτυα του έρωτα και η Τζουν, αν και γυναίκα της διπλανής πόρτας, θα βιώσει τις πιο περίεργες καταστάσεις της ζωής της.


του Τζέιμς Μάνγκολντ με τους
Τομ Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ .



 
 ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Διεύθυνση:
Κωνσταντινουπόλεως, Πάρκο Ηρώων
6/09/2010 - 8/09/2010
Τηλέφωνο Πληροφοριών:
210 3459531
Ώρες προβολής:  20.45, 23.00

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΩΛΗΤΕΣ -ριες ζητούνται από γραφείο σταθερής τηλεφωνίας στο Μοσχάτο

ΠΩΛΗΤΕΣ -ριες ζητούνται από γραφείο σταθερής τηλεφωνίας στο Μοσχάτο για εσωτερική και εξωτερική εργασία μισθός - μπόνους - ασφάλιση, προϋπηρεσία απαραίτητη 6987/ 31406 7, 09:00 - 15:00


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
6987/ 314067

Τα ''Κόκκινα Χαλιά'' και ''Σταύρος Μιχαλακάκος'' Σήμερα Στα Ταύρεια

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει στις 17 Αυγούστου( πατήστε εδώ ) Σήμερα στις 6/09/2010
και ώρα 9:00μμ στα Ταύρεια θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ (ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ) στον Ταύρο με Τα Κόκκινα Χαλιά και Σταύρο Μιχαλακάκο.
Είσοδος ελεύθερη!

Πως Θα βρεθείτε στα Ταύρεια

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
- Λεωφορείο:
Αποβιβασθείτε στη στάση "Ταύρος", επί της οδού Πειραιώς, έξω από το ϊδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η οποία εξυπηρετείται από τις γραμμές 049, 815, 914, 915. Περπατήστε επί της Πειραιώς και στο πρώτο στενό (Αγ.Γεωργίου) στρίψτε δεξιά. Στο τέλος του δρόμου θα δείτε το ναό και την πλατεία.
- Μετρό:
Αποβιβασθείτε στη στάση "Τάυρος" της πράσινης γραμμής. Χρησιμοποιήστε την έξοδο προς Ταύρο, κατεβείτε τη ράμπα και συνεχίστε ευθεία μέχρι να συναντήσετε την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στρίψτε αριστερά και περπατήστε ευθεία, περνώντας τα Λύκεια του Ταύρου, μέχρι να συναντήσετε την διχάλα έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας. Ακολουθήστε τη δεξιά οδό μέχρι να συναντήσετε την οδό Πειραιώς. Περάστε απέναντι στο δρόμο ανάμεσα από το βενζινάδικο και το Aldi. Στο τέλος του δρόμου στρίψτε δεξιά και θα δείτε το ναό και την πλατεία.
-Αυτοκίνητο:
Από οδό Πειραιώς, στρίψτε στα φανάρια της οδού Μακεδονίας, απέναντι από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Στο πρώτο στενό στρίψτε αριστερά και συνεχίστε ευθεία μέχρι να συναντήσετε το ναό και την πλατεία. Από Πέτρου Ράλλη στρίψτε στο φανάρι στο ύψος του Lidl στον Ταύρο (Δωρίδος). Στο τέλος του δρόμου στρίψτε στο φανάρι αριστερά (Λ.Ειρήνης) και στην επόμενη διαστάυρωση ακολουθήστε το στενό δεξιά (Μακεδονίας). Περάστε το ναό του Εσταυρωμένου και συνεχίστε ευθεία μέχρι να περάσετε τις γραμμές του ΟΣΕ. Στο δεύτερο (Ελευθερίου Βενιζέλου) ή στο τρίτο στενό (Σμύρνης) μετά τις γραμμές στρίψτε δεξιά και συνεχίστε μέχρι να συναντήσετε την πλατεία ή το ναό αντίστοιχα.

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 06/09/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει μόνο στο Μοσχάτο
8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-11μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 59 ΚΑΙ Λ. ΚΑΤΣΩΝΗ

Επιστρέφει σήμερα ο δακτύλιος στους δρόμους της Αθήνας

Μονά - ζυγά και πάλι

Διακοπές τέλος και για τον δακτύλιο της Αθήνας, αφού το μέτρο τίθεται και πάλι σε εφαρμογή από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.
Οι ημέρες και ώρες ισχύος του δακτυλίου είναι οι εξής:
Δευτέρα έως Πέμπτη: 07:00-20:00 και Παρασκευή: 07:00-15:00.
Τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που πραγματοποιούνται 24ωρες απεργίες των μέσων μεταφοράς δεν ισχύει ο δακτύλιος.
Οι παραβάτες των περιοριστικών μέτρων του δακτυλίου τιμωρούνται με πρόστιμο 200 ευρώ.
Αιτήσεις από δικαιούχους ελευθέρας εισόδου θα υποβάλλονται μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου κατά τις ημέρες Δευτέρα με Παρασκευή, 08:00 έως 14:00 και Σάββατο, 08:00 έως 12:00 στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής (Θ.Δηλιγιάννη 24-26, 5ος όροφος) ή στο φαξ 210 - 5284013.
Σημειώνεται ότι ισχύουν οι άδειες που εκδόθηκαν τα δύο τελευταία έτη.