Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

MoschatoTavros.gr: Ένας Δήμος - Ένα Site

Η πρώτη μας ανάρτηση στο νέο μας “σπίτι” είναι γεγονός. ΜoschatoTavros.gr. Αυτό το άρθρο είναι μια παρουσίαση και ένας μικρός αποχαιρετισμός.

Πριν 2,5, περίπου, χρόνια, το Μοσχάτο Live! έκανε την εμφάνισή τους στην blog-όσφαιρα. Διαπιστώνοντας ένα έλλειμα ενημέρωσης γύρω από τα τεκταινόμενα του πρώην Δήμου Μοσχάτου, το blog δημιουργήθηκε σε μια αυθόρμητη στιγμή και γνώρισε, πραγματικά ανέλπιστη επιτυχία. Το ίδιο έκανε και το Μοσχάτο – Ταύρος Life που έφερε έναν άλλον αέρα στα blogs, δίνοντας βάση στον πολιτισμό, ενώ ήταν και το πρώτο blog που χρησιμοποίησε το όνομα του νέου Δήμου.

Οι ανάγκες αυξάνονται όμως, όπως και οι απαιτήσεις, πρώτα απ’ όλα από τους ίδιους μας τους εαυτούς. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το MoschatoTavros.gr. Oι λόγοι είναι πολλοί: Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες, περισσότερες ειδήσεις, ενώ, πλέον, φιλοξενούμε αρθρογράφους τόσο από τον Ταύρο, όσο και από το Μοσχάτο, ενώ δεν ξεχνάμε την τοπική αγορά που αξίζει να στηριχθεί από όλους μας.

Το site αυτό φτιάχθηκε για εσάς. Εσείς μας έχετε στηρίξει όλον αυτόν τον καιρό, εσείς είστε η δύναμή μας. Από εσάς προσδοκούμε την συμμετοχή σας: Σχόλια, ιδέες, ειδήσεις, προτάσεις.

Ο Καλλικράτης ένωσε, κάπως βίαια είναι η αλήθεια, τις πόλεις του Μοσχάτου και του Ταύρου. Η γρήγορη συνένωση δεν έχει ακόμα περάσει στην νοοτροπία των κατοίκων, όπως βλέπουμε καθημερινά. Εμείς θέλουμε το MoschatoTavros.gr να γίνει το πρώτο κοινό στέκι Ταυριωτών και Μοσχατιωτών, σεβόμενο, πάντα, τις ιδιαιτερότητες και την ιστορία των δύο περιοχών. Τα προβλήματα, όπως και οι δράσεις, είναι πιά κοινές και αυτά θέλουμε να αναδεικνύουμε και να στηρίζουμε.

Τα δύο blogs θα συνεχίζουν να ανανεώνονται παράλληλα με το site για ένα διάστημα.

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ένα νέο, ακόμα πιο περιπετιώδες ξεκινάει: