Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Απέκτησε τον Ντεντόπουλο ο Φωστήρας. Έναν μεγάλο στράικερ

Στην απόκτηση του Παναγιώτη Ντεντόπουλου προχώρησε ο Φωστήρας και έτσι έκανε την υπέρβαση με έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Αθήνας.

Ο Ντεντόπουλος έβαλε πέρσι 27 γκολ με την φανέλα των Τραχώνων ενώ πριν είχε πετύχει 30 γκολ με την φανέλα του Ελπιδοφόρου.....

O 30άχρονος επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο periferiako.com και τόνισε:

Γύρισα νέα σελίδα στην καριέρα μου .Ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο,που έχει θέσει υψηλούς στόχους για την νέα χρονιά.Άλλωστε,δεν θα αποδεχόμουν την πρόταση αν δεν υπήρχαν πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου,κύριο Ψυρρόπουλο που με επέλεξε,αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπυστοσήνη που μου έδειξαν .

fostiras-tavros.blogspot

Προπονητικό καμπ στο Μοσχάτο με επικεφαλής τον Γάλλο προπονητή Τραντορί!

Προπονητικό καμπ με ξεχωριστή σημασία και βαρύτητα διοργανώνει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου στο Μοσχάτο η Cornilleau δια του αντιπροσώπου της στην Ελλάδα, προπονητή Γιάννη Καρδιακού.

Η γαλλική εταιρεία ειδών επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ο συνεργάτης της παίρνουν πρώτη φορά στη χώρα μας αυτή την αξιοπρόσεκτη πρωτοβουλία και υπάρχουν τρία στοιχεία, που κάνουν ιδιαίτερη τη συγκεκριμένη αθλητική συνάντηση:

Το πρώτο είναι ότι θα διδάξει ο καταξιωμένος Γάλλος προπονητής Στεφάν Τραντορί, το δεύτερο ότι στο πλαίσιο του καθημερινού προγράμματος θα γίνει και εξειδικευμένη προπόνηση πάνω στο σερβίς και την υποδοχή και το τρίτο ότι θα μετάσχει ως προσκεκλημένη η σπουδαία Ισπανίδα αθλήτρια Σάρα Ραμίρεζ! Και βεβαίως, η διοργάνωση τέτοιου καμπ με επικεφαλής ξένο προπονητή είναι γεγονός εξαιρετικά σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Η συγκέντρωση προετοιμασίας θα λάβει χώρα από τις 27 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου, που βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ακριβώς επειδή ο σκοπός είναι να γίνει ποιοτική δουλειά πάνω και στις προαναφερθείσες ενότητες οι διοργανωτές τονίζουν ότι ο ενδεδειγμένος αριθμός συμμετοχών είναι έως 25, ενώ θα ήθελαν την παρουσία νεαρών αθλητών και αθλητριών προχωρημένου επιπέδου.

Το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων θ' αρχίζει νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνεται το απόγευμα. Η συμμετοχή στην αθλητική εκδήλωση κοστίζει 200 ευρώ για κάθε αθλητή/τρια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για την σχετική δήλωση ή για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή συζήτηση αναφορικά με το καμπ με τον Γιάννη Καρδιακό στο τηλέφωνο 6932-589217.

Να σημειωθεί ότι η διάθεση του γυμναστηρίου για τη διεξαγωγή του καμπ αποτελεί ευγενική χορηγία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Στεφάν Τραντορί θ' αναλάβει δουλειά στο καμπ από τις 29 Αυγούστου και θα μείνει μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου. Στην προπονητική του καριέρα έχει να επιδείξει μία σειρά από διακρίσεις, ενώ έχει εξειδικευτεί στο κομμάτι του σερβίς και της υποδοχής.

Είναι έξι φορές πρωταθλητής Γαλλίας με διάφορα κλαμπ κι εμφανίζει πολλά μετάλλια στα αγωνίσματα του απλού και του διπλού από ατομικά πρωταθλήματα της Γαλλίας.

 Είναι υπεύθυνος τεχνικός στο προπονητικό κέντρο του Παρισιού «Sport Study», από το οποίο έχουν περάσει Γάλλοι πρωταθλητές Ευρώπης, όπως ο Λορέντζ και ο Ρομπινό και τεχνικός διευθυντής στις προπονητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή «Val d' Oise», κοντά στο Παρίσι, όπου φιλοξενούνται αθλητές και αθλήτριες από 43 κλαμπ.

Η διεθνής Σάρα Ραμίρεζ, που θα βρεθεί στην Αθήνα από τις 30 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, είναι τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ισπανίας στο απλό γυναικών, ενώ έχει κατακτήσει χρυσά μετάλλια σε όλες τις μικρές κατηγορίες και όλα τα αγωνίσματα πάντα σε εθνικό επίπεδο.

Έχει αναδειχτεί δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ομαδικό νεανίδων και άλλες δύο στο ομαδικό κορασίδων, έχει χάλκινο μετάλλιο στο απλό νεανίδων και ασημένιο στο διπλό κορασίδων επίσης από Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 Επιπλέον, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005 πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό νεανίδων, ενώ εμφανίζει ένα χάλκινο μετάλλιο στο απλό γυναικών από τουρνουά Pro Tour και ακόμα πέντε στο ίδιο αγώνισμα από όπεν του World Junior Circuit.

Μεγάλη συνέντευξη στο ΜusicΗeaven από τον Μοσχατιώτη Δημήτρη Φάκο και Γιώργο Καπνίση

Ένα καυτό μεσημέρι στο Μοσχάτο, βρήκαμε όαση το μεζεδοπωλείο Οινοθόη και εν μέσω ούζου και χταποδιού ευχηθήκαμε καλό καλοκαίρι μέσα από μια καλοκαιρινή συζήτηση.

Πριν βρεθούμε μεταξύ κατεργαρέων, έχουμε δυο διαφορετικές μουσικές πορείες.Τι έχει προηγηθεί πριν συναντηθούν οι δρόμοι σας;

Δήμητρης: Οι πορείες μας είναι παρόμοιες, έχοντας ξεκινήσει και οι 2 από ροκ συγκροτήματα, εγώ με τους Ζαρατούστρα και ο Γιώργος με τα Αναμμένα Τσιγάρα. Απλά δεν έτυχε να βρεθούμε σε κοινό συναυλιακό χώρο και σε κοινή παρέα για να ανταλλάξουμε απόψεις και να καταλάβουμε ότι το υφός του ενός συμπληρώνει του άλλου σαν παζλ.

Γιώργος: Μετά από αυτή την περίοδο και έχοντας ήδη γράψει τραγούδια για μας, αλλά και για άλλους καλλιτέχνες, προέκυψαν οι δικές μας προσωπικές δουλειές. Η «Αιτία για Αλητεία» του Δημήτρη και «Η Κυρά του Χορού» για μένα, την οποία πέρυσι ακούσατε και στο 2ο Διαγωνισμό Τραγουδιού MusicHeaven και στη συνέχεια πήρε το 2ο Βραβείο στους Μουσικούς Αγώνες της Κέρκυρας. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και τελικά βρεθήκαμε να παίζουμε μαζί τέλη του 2010 στην Αρχιτεκτονική για πρώτη φορά, όπου μας έφερε κοντά ένας μουσικός και κοινός μας φίλος, ο Τόλης Λυμπερόπουλος.

Δήμητρης: Με ένα μαγικό τρόπο δέσαμε αμέσως και γίναμε ομάδα. Έχουμε ανάγκη να είμαστε σε ομάδες σε πολλούς τομείς της ζωής μας γιατί «η ισχύς εν τη ενώσει». Μέσα στην επόμενη 3ετία είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολλά νέα συγκροτήματα.

Μιλώντας για συγκροτήματα, πιστεύετε ότι τα δικά σας έκαναν τον κύκλο τους και έφτασε η ώρα να προχωρήσετε ξεχωριστά;

Γιώργος: Ως αρχή της πορείας μας, τα συγκροτήματά μας ήταν τα σκαλοπάτια που έπρεπε να περπατήσουμε για να μπορέσουμε κι εμείς να ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι. Επειδή ξεκινήσαμε ως παιδιά να παίζουμε μουσική, δεν μπορούσαν στη συνέχεια να ακολουθήσουν όλοι τα συγκεκριμένα όνειρα, οπότε η ζωή εκ των πραγμάτων έφερε να ολοκληρώσει τον κύκλο της περιόδου των συγκροτημάτων.

Δημήτρης: Όταν σχηματίστηκαν τα δικά μας συγκροτήματα ήταν η εποχή που είχε ήδη ανθίσει το ελληνόφωνο ροκ από την πλευρά του Βορρά. Η εξάπλωση και προώθηση όλων των μεγάλων συγκροτημάτων ήταν λογικό τότε να «καπελώσει» την προσπάθεια νέων σχημάτων με κάποιο κοινωνικοπολιτικό ή ψυχεδελικό στίχο και δεν υπήρχε χώρος γι’αυτά να αναπνεύσουν εύκολα για να βγουν προς τα έξω. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι τα σχήματα αυτά δεν έκαναν σοβαρά την προσπάθειά τους. Κάναμε δουλειές προσεγμένες και υπήρχε κόσμος που ακολουθούσε τα συγκροτήματα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι σ’αυτό που λέγεται ελληνικό ροκ. Συγκινούμαι πολύ όταν έρχεται κόσμος στις συναυλίες που κάνουμε με το Γιώργο και μου μιλάει για τους Ζαρατούστρα. Θυμούνται τα πρώτα μας βήματα σαν Ζαρατούστρα, αλλά και πράγματα τα οποία εγώ τα έχω ξεχάσει.

Γιώργος: Είναι πραγματικά φανταστικό αυτό το πράγμα, σε κάνει να νιώθεις δέος. Δε θα ξεχάσω που ήμασταν σε ένα στούντιο για να κάνουμε κάτι για την Ελένη Δήμου κι έρχεται ένας κιθαρίστας λέγοντάς μου ότι θυμάται το τραγούδι «Της Γωνίας το Μπαρ», το οποίο είχε κυκλοφορήσει η Wipe Out σε μια συλλογή και συμμετείχαμε ως Αναμμένα Τσιγάρα. Μου ζήτησε το κομμάτι και του έδωσα το τελευταίο cd που είχα από τότε, έχοντας συγκινηθεί κι εγώ.