Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Κυκλοφόρησε το βιβλίο και το cd του Μιχάλη Παούρη

Εχθές κυκλοφόρησε και επίσημα το βιβλίο αλλά και το cd του Μιχάλη Παούρη.

Το παιδί από τον Ταύρο που έκανε το μπουζούκι να μη θέλει να ξεκολλήσει από τα χέρια του κυκλοφόρησε την καινούρια του προσωπική δουλειά με την αποκλειστική συμμετοχή του Μανώλη Μητσιά.

Ο Μιχάλης προσπαθεί με το δικό του τρόπο να περάσει τις ιδιαίτερες μελωδίες του μπουζουκιού σε άλλες μουσικές διαδρομές και να το ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Σίγουρα καθόλου τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί  η συνεργασία του με τον μεγαλύτερο τζαζίστα της εποχής τον Al di Meola, πόσο μάλλον καθόλου τυχαίο δεν είναι και το χειροκρότημα που εισέπραξε στην Γαλλία μετά την τρόμερη εμφάνισή του μπροστά σε ένα τεράστιο κοινό. 

Το βιβλίο "Οι σημειώσεις μου" αλλά και το cd "enarxis" θα βρίσκονται σε αποκλειστική διάθεση, στην Αθήνα στο κατάστημα μουσικών οργάνων του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΤΣΙΚΑ στην Καλλιθέα στην οδό Κρέμου 42 & Αγίων Πάντων, αλλά και στην Θεσσαλονίκη στο κατάστημα του ΑΛΕΞΗ ΡΟΤΣΚΟΥ στην οδό Μ. Ασίας 25 (κάτω Τούμπα)

Σύντομα θα κληρώσουμε το βιβλίο του για τους αναγνώστες μας.

Είμαστε της άποψης, ότι τα παιδιά της γειτονιάς μας θα πρέπει πρώτοι εμείς να τα ενισχύουμε, για να μπορούν να παίρνουν δύναμη για την συνέχεια. Δείτε να βίντεο που το βάζουμε συχνά όταν βρίσκουμε ευκαιρία γιατί το αγαπήσαμε αρκετά.
Η εμφάνιση του Μιχάλη Παούρη στην Γαλλία

Έσπασαν παγκάκια και βάλανε φωτίες στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο

Σύμφωνα με πληροφορίες, 7-8 νεαρά άτομα βρέθηκαν εχθές το βράδυ στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμάτων και έσπασαν παγκάκια.

Ο ένας κάδος στον οποίο έβαλαν φωτιά είναι έξω από την Εμπορική Τράπεζα και ο δεύτερος (μικρότερος) εντός της πλατείας. Όπως γράψαμε σπάσανε παγκάκια, όπως και πολλά μπουκάλια από μπύρες.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο βρέθηκε η Πυροσβεστική για να σβήσει την φωτιά, όπως και η Αστυνομία. Επί τόπου βρέθηκε και ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, Απόστολος Σιώκας.