Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Οι Paradise Lost αυτή την εβδομάδα στον Ταύρο

Οι εκπρόσωποι της μέταλ σκηνής, Paradise Lost, θα βρεθούν στη χώρα μας για τρεις συναυλίες, 18 και 19 Μαρτίου στην Αθήνα (Fuzz Club) και 20 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater).

Οι Paradise Lost δεν χρειάζονται συστάσεις, πόσο μάλλον το Draconian Times, ένα από τα καλύτερα studio albums που γέννησε η metal σκηνή. Ήταν αυτό το album που έφερε τους Paradise Lost αντιμέτωπους με το πλατύ κοινό και με αυτό κέρδισαν τη παγκόσμια αναγνώριση.

Με ήχο μελαγχολικό, το Draconian Times ξεδιπλώνει τις πιο σκοτεινές πτυχές του μυαλού των Paradise Lost, μέσα από 12 ξεχωριστά “διαμάντια”.

Στο Draconian Times η gothic ατμόσφαιρα πλανάται παντού και μάς υποδέχεται με το “Enchantment”.

Στο “Hallowed Land” το πιάνο έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και το υπερφυσικό “The Last Time” καταλαμβάνει το πρωταγωνιστικό ρόλο. Το “Forever Failure” ξεχωρίζει αισθητά με τον δυνατό στίχο και τα συγκλονιστικά κιθαριστικά riffs. “Once Solem”, ένα από τα πιο σκληρά τραγούδια που έχουν φτιάξει οι Holmes και Mackintosh.

Με το “Shadowkings”, “Elusive Cure” και “Yearn For Change” να έρχονται στο προσκήνιο, οι Paradise Lost αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά, με πόση μαεστρία έχουν δέσει τη μελαγχολική και σκοτεινή ατμόσφαιρα με τόσο δυνατό και σκληρό ήχο. Εικόνες απόκοσμες στο "Shades Of God", ενώ ακολουθούν τα αριστουργηματικά “Hands Of Reason” και “See Your Face” με στίχο και μελωδία να κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, και τέλος το “Jaded” για την πιο γλυκιά πίκρα που έχουμε γευτεί ποτέ.

Αναλυτικά τα Opening Acts:
Παρασκευή 18 Μαρτίου

Scar Of The Sun
Οι Scar of the Sun δημιουργήθηκαν το 2007. Με ήχο πολυδιάστατο με καταβολές από gothic και doom στοιχεία που μπλέκονται αρμονικά με μοντέρνα ηλεκτρονικά samples, οι Scar of the Sun μας χάρισαν το ντεμπούτο album τους “A Series Of Unfortunate Concurrencies”, ένα album με εξέχουσες συμμετοχές και συνεργασίες.

Με μια σειρά επιτυχημένων live εμφανίσεων ο δρόμος για τους Scar of the Sun έχει ήδη ανοίξει και προσμένεται λαμπρός με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Σάββατο 19 Μαρτίου Οι Sorrowful Angels από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους τάραξαν τα νερά της ελληνικής και όχι μόνο, underground σκηνής. Συνδυάζουν μοναδικά το μελωδικό metal με dark αισθητική και ηλεκτρονικούς ρυθμούς. Το 2009 έρχεται το ντεμπούτο album τους “Ship In Your Trip”, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο και ξένο τύπο.

Sorrowful Angels
Οι Sorrowful Angels επιστρέφουν με το νέο studio album τους “Omens” το οποίο θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά στο Fuzz Club, στην Αθήνα, που σε συνδυασμό με την εκρηκτική live παρουσία τους θα χαρίσουν ένα ξεχωριστό warm up για την υποδοχή των μοναδικών Paradise Lost.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν το πρώτο τους album που αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2011.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 – Fuzz Club – Αθήνα, Ταύρος 
Σάββατο 19 Μαρτίου 2011– Fuzz Club – Αθήνα, Ταύρος 
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011– Principal Club Theater – Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες εισιτηρίων
Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 30 €

Σημεία προπώλησης TICKET HOUSE

Αθήνα
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
http://www.ticketpro.gr/
http://www.tickethouse.gr/

in

«Διπλό» σωτηρίας ο Αγιαξ Ταύρου, καταδικαστική ήττα για Μοσχάτο, μπορούσε νίκη ο Φωστήρας

«Διπλό» σωτηρίας πήρε ο Αγιαξ Ταύρου στο Περιστέρι, επικρατώντας 1-0 του Ηφαίστου.

Ο Θεοφάνους πέτυχε το γκολ των φιλοξενούμενων στο πρώτο μόλις λεπτό, με πλασέ έξω από την περιοχή και στη συνέχεια η ομάδα του Ταύρου κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Κάτι που δεν ήταν εύκολο, καθώς στο 65’ αποβλήθηκε ο Καρούσης του Αγιαξ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Ηφαιστος δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ, ενώ στο 87’ έμεινε κι αυτός με δέκα παίκτες, με τον Μπέλιο να δέχεται δεύτερη κάρτα.

Καταδικαστική ήττα για το Μοσχάτο
Καταδικαστικό ήταν για το Μοσχάτο το αποτέλεσμα που σημειώθηκε στην πρωινή αναμέτρηση με το Κορωπί. Η ομάδα της ανατολικής Αττικής επικράτησε με 1-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολύτιμό έδαφος στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ του Νταντάμη με κεφαλιά στο 80' ήταν αρκετό για να καθορίσει την έκβαση της συνάντησης. Από την άλλη, οι 'πράσινοι' είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 49', όταν ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Μοσχάτου έχουν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία του Αθηναίου Τάσση, διαμαρτυρόμενοι για μία φάση στο 15' όπου δεν απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Σύρο, αλλά και για άλλη μία στο 65' στην οποία ο Παπαδόπουλος ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) που τον κρατά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού «τσίμπησε» από τον Φωστήρα ο ΑΟ Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και ο αρχηγός του «φονέα» Μπεθάνης στο 5’ άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες πίεσαν για την ισοφάριση, κάτι που πέτυχαν στο 64’ με τον Ποστόλη.

Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Μπέλης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Onsport periferiako

Μετακομίζει στον Ταύρο ο σταθμός Alter

Στο πλαίσιο του μαζέματος που θα αναγκαστεί να προχωρήσει η διοίκηση του Alter, προκειμένου να σωθεί το κανάλι, εντάσσεται και η απόφαση για τη μετακόμιση του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ξενοικιάσει το κτίριο στο Μπουρνάζι που εδρεύει αυτή τη στιγμή ο σταθμός και να μεταφερθεί στον Ταύρο στο παλιό κτίριο του Star, ιδιοκτησίας του Γ. Κουρή, για να γλιτώσει το ενοίκιο

Πηγή: paraskhnio

Υπό έλεγχο έχει τεθεί φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στον Ταύρο

Υπό έλεγχο έχει τεθεί φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αποθηκευτικό χώρο σε ταράτσα φανοποιείου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10.40 το πρωί σε παράπηγμα που βρίσκεται σε ταράτσα φανοποιείου στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 19 στον Ταύρο.

Στο σημείο έσπευσαν 7 οχήματα με 21 εναν πυροσβέστες οι οποιοι γρήγορα έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο. Δεν κινδύνεψαν παρακείμενα κτίρια.

Εως αυτή την ώρα(12:00 μ.μ) στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και μόλις η φωτιά σβήσει τελείως θα γίνει προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.
newsit

Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μοσχάτου Ταύρου

Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μοσχάτου Ταύρου

2ο ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ ΤΑΥΡΟΥ, 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ ΤΑΥΡΟΥ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ ΤΑΥΡΟΥ

ΕΣΠ. ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΕΣΠ. ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠ. ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΣΠ. ΓΥΜΝ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΕΣΠ. ΓΥΜΝ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠ. ΓΥΜΝ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

πηγή:Enet

Συνάντηση με τον σύμβουλο του Καμίνη είχε η επιτροπή κατοίκων κατά της καύσης καλωδίων

Στις 8/3/2011 και ώρα 7 μ.μ. η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ συναντήθηκε με τον σύμβουλο του κυρίου Καμίνη, κύριο Τάσο Κρομμύδα(φωτογραφία αριστερά).

Στη συνάντηση αυτή παρόντες ήταν ο κύριο Άρης Κρεμμύδας επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και μέλος της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την καύση καλωδίων και ο κύριος Γρηγόρης Σωπάκης επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ επίσης μέλος της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την καύση καλωδίων.

Να σημειώσουμε ότι στο ραντεβού αυτό είχαν προσκληθεί όλες οι παρατάξεις και φυσικά η δημοτική αρχή με έγκαιρη τηλεφωνική ενημέρωση στον ίδιο το Δήμαρχο κύριο Ευθυμίου και την Αντιδήμαρχο Ταύρου κυρία Καραβία.


Η Επιτροπή Κατοίκων παρέδωσε στον κύριο Κρομμύδα έκθεση και υλικό (έγγραφα, φωτογραφίες κ.λ.π.) που αποδεικνύουν το τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στην καρδιά της Αθήνας.

 Υπενθυμίσαμε, ότι ο Δήμος της Αθήνας έχει επιδείξει πλήρη αδιαφορία για το θέμα ενώ μπορούσε να είχε προωθήσει δράσεις που θα έφερναν άμεσο αποτέλεσμα. Τέτοιες δράσεις/προτάσεις δώσαμε εγγράφως στον κύριο Κρομμύδα (συν/νο έγγραφο) και τονίσαμε ότι ο κύριος Καμίνης ως επικεφαλής του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ γνωρίζει πολύ καλά το θέμα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αδράνειας.

Ακόμα, μεταφέραμε την έντονη δυσαρέσκεια των κατοίκων για την απαράδεχτη καθυστέρηση υλοποίησης του ραντεβού του κυρίου Καμίνη με τον κύριο Ευθυμίου προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα και να ληφθούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Στη συνέχεια ο κύριος Κρεμμύδας δήλωσε ότι οι καπνοί από την καύση είναι ορατοί από το κτίριο Δημόσιας Διοίκησης στην Πειραιώς και μετέφερε την εμπειρία του από την επιτυχή απομάκρυνση των ΡΟΜΑ που είχαν καταλάβει την παραλία του Μοσχάτου. Ο κύριος Σωπάκης επέμεινε ότι ο Δήμος της Αθήνας μπορεί να υλοποιήσει την πρόταση της ανακύκλωσης που ο πρώην Δήμαρχος κύριος Κακλαμάνης είχε προσχηματικά απορρίψει.

Ο κύριος Κρομμύδας παλαιό στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων με ευαισθησία στα περιβαλλοντικά προβλήματα δεσμεύθηκε ότι το ραντεβού του κυρίου Καμίνη με τον κύριο Ευθυμίου θα γίνει άμεσα και ζήτησε χρόνο για να εξετάσει όλες τις πτυχές του προβλήματος.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον κύριο Κρεμμύδα και τον κύριο Σωπάκη που «έκλεψαν» χρόνο από το πρόγραμμα τους και αψήφησαν την κακοκαιρία για να σταθούν δίπλα στους κατοίκους.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ