Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ετήσιος χορός Eπιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου Παρασκευή 27/5

H ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΤΑΥΡΟΥ, ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΑΥΡΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ 2011

ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΡΑΜΕΛΑ (ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΣΧΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 23:00

Παρελθόν αποτελεί από τον Φωστήρα ο Σταύρος Τζαναβάρας.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τάυρου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, πράγμα το οποίο δεν έγινε δεκτό και έτσι αποχώρησε από το σύλλογο.
Σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος του Φωστήρα, Σταμάτης Καλαντζής, δήλωσε στην εφημερίδα «ΦΩΣ»:
«Ο Τζαναβάρας ζήτησε αύξηση κατά 40% στις ετήσιες αποδοχές του και φυσικά ο Φωστήρας δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.
Από τη στιγμή που μεγάλες ομάδες όπως ο Πααθηναϊκός και η ΑΕΚ κάνουν περικοπές στο μπάτζετ, δεν μπορούμε εμείς να είμαστε εξαίρεση στον κανόνα. Ευχόμαστε στον Τζαναβάρα καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας», κατέληξε ο Καλαντζής
onsports

Επιστολή Ανδρέα Ευθυμίου για το ξενοδοχείο Φοίβος στο Μοσχάτο

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Θα ήθελα θερμά να σας ευχαριστήσω για την ουσιαστική ενεργοποίηση και κινητοποίησή σας ενάντια στη μετατροπή του ξενοδοχείου «Φοίβος» σε ξενώνα μεταναστών.

Αποδείχθηκε στην πράξη ότι το σχέδιο αυτό δεν ήταν φήμη και ότι η δημοτική αρχή κινήθηκε ταχύτατα, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και με συγκεκριμένες ενέργειες κατέστησε το θέμα πρώτης προτεραιότητας.

Η κοινή μας προσπάθεια και αντίδραση απέτρεψαν αυτό το σχεδιασμό.

Είμαι σίγουρος για τα δημοκρατικά και αλληλέγγυα συναισθήματα της πόλης προς τους συνανθρώπους μας. Το πρόβλημα της λύσης του μεταναστευτικού δεν μπορεί να μετατοπίζεται από το κέντρο της Αθήνας σε περιφερειακούς Δήμους και μάλιστα χωρίς συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες. Η επιλογή του χώρου φιλοξενίας θα πρέπει να γίνεται με μελέτη, βάσει συγκεκριμένων δεδομένων και κριτηρίων και με τη σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής Αρχής.

Ευχαριστώ το Δημοτικό Συμβούλιο που συζήτησε με ψυχραιμία το θέμα και εξέδωσε σχετικό ψήφισμα κατά πλειοψηφία εναντίον της δημιουργίας ξενώνα, όπως και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Μοσχάτου για την ομόφωνη απόφασή του σχετικά με τη μη αποδοχή ξενώνα μεταναστών.

Επίσης, ευχαριστώ τα blogs και τον τοπικό τύπο που προσέδωσαν υψηλή δημοσιότητα στο θέμα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την επιτροπή των κατοίκων για τη συμμετοχή τους και τη διοργάνωση μιας πολιτισμένης και ουσιαστικής συγκέντρωσης.

Πιστεύω, ότι είναι σημαντικό που υφίσταται μία ενεργή τοπική κοινωνία πολιτών χωρίς ξενοφοβικά σύνδρομα, με άποψη για την πρόοδο της πόλης και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Συναυλία με έργα του Χρήστου Λεοντή στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» στον Ταύρο

Την Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 20:30, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Χορωδία της ΕΡΤ παρουσιάζουν συναυλία με έργα του συνθέτη Χρήστου Λεοντή.

Στο πρώτο μέρος, η Ιωάννα Φόρτη και ο Γιώργος Καλογήρου ερμηνεύουν το έργο «Ακάθιστος Ύμνος», που βασίζεται στο ποίημα του Ρωμανού του Μελωδού. Η μουσική παραπέμπει στους βυζαντινούς ύμνους, αλλά και στη θρησκευτική μουσική της Δύσης του 14ου αιώνα.

Στο δεύτερο μέρος, η Ιωάννα Φόρτη και ο Μίλτος Πασχαλίδης ερμηνεύουν την «Καντάτα για την Ελευθερία», με κείμενα από το Ρήγα, το Σολωμό και το Μακρυγιάννη. Διαβάζουν οι ηθοποιοί Ουρανία Μπασλή και Κων/νος Κωνσταντόπουλος. Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Χρήστος Λεοντής.

Τα έργα συνδυάζουν τη συμφωνική ορχήστρα με παραδοσιακούς ήχους (κανονάκι, πολίτικη λύρα, μπουζούκι).

Γενική είσοδος: 7 €

Πληροφορίες και εισιτήρια:
212 2540314

καταστήματα Public
http://www.theatron254.gr/

Ώρες λειτουργίας ταμείου στο «­ΘΕΑΤΡΟΝ»:
Τρίτη-Παρασκευή: 11:00 - 17:00
Σάββατο 11:00 - 19:00
Κυριακή 09:00 - 17:00