Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Οι νικητές που κέρδισαν τις προσκλήσεις για τον Μιχάλη Παούρη και Al Di Meola

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή σας στην κλήρωση για την συναυλία του Μιχάλη Παούρη και του Al Di Meola για τις 4 και 5 Νοεμβρίου στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.

Μακάρι να είχαμε και άλλες προσκλήσεις να σας μοιράζαμε για να παρακολουθήσετε από κοντά ένα δικό μας παιδί με μεγάλο ταλέντο από τον Ταύρο μαζί με τον εξαίρετο σολίστα της τζαζ.

Στην συναυλία άλλη μια έκπληξη θα περιμένει το κοινό στο ΑΚΡΟΠΟΛ αφού θα συμμετάσχει και ο 
Μανώλης Μητσιάς που θα δώσει το «παρών» ερμηνεύοντας ένα κομμάτι -που κατά τους ειδήμονες- θα αποτελέσει το άκουσμα της επομένης περιόδου.

Οι ΝΙΚΗΤΕΣ είναι ο  Αρμάντο Μάτα και ο Λευτέρης Δρόσος. Οι τυχεροί Θα λάβουν email για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συναυλίας.

3 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=N_qOdaFVNls&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ όλους !! Θα είναι χαρά μου να τα πούμε και από κοντα. Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν θα συμμετέχει ο κύριος Μητσιάς. Είναι ένας εξαίρετος τραγουδιστής και είπε με τον καλύτερο τρόπο το τραγούδι μου!! Είναι μεγάλη μου τιμή. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να μείνουν στην πρώτη τους συννενόηση και να είναι μόνο ορχηστρική βραδιά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!

    Μιχάλης Παούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Aρμάντο Μάτα δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην συναυλία το Σάββατο άρα για να μην χάσουμε την πρόσκληση ( ευχαριστούμε που μας ενημέρωσε ) θα την δώσουμε στον ακριβώς προηγούμενο αναγνώστη που έστειλε εμαιλ. Είναι ο Χρήστος Ζουμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com