Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Κληρώνουμε 2 προσκλήσεις για την συναυλία του Μιχάλη Παούρη με τον Al Di Meola

Έχουμε την χαρά σαν Μοσχάτο Ταύρος Life να κληρώσουμε 2 ατομικές προσκλήσεις για την συναυλία του δικού μας παιδιού από τον Ταύρο Μιχάλη Παούρη και του Al Di Meola για την ανακαινισμένη σκηνή του «Ακροπόλ» που θα τους φιλοξενήσει το Σάββατο, 4 & 5 Νοεμβρίου.

2 αναγνώστες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο σολίστες που ψάχνουν και να ανακαλύπτουν νέους δρόμους.

Οι λόγοι που παίζουν μαζί;

Αρχικά για να βρεθεί το μπουζούκι στο υψηλότερο σκαλί της διεθνούς jazz σκηνής με μια συνεργασία που θα συζητηθεί και δεύτερον για να γνωρίσει το ελληνικό κοινό τα κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Αl di Meola (Pursuit of Radical Rhapsody)!

Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές γεμάτες δεξιοτεχνία και μια ιδιαίτερη συνάντηση! Η πρώτη φορά που το μπουζούκι συναντά τη σύγχρονη jazz μουσική.

Για πρώτη φορά ένας από τους καλύτερους σολίστες παγκοσμίως, ο Al di Meola, θα παρευρεθεί στην ίδια σκηνή με τον Έλληνα δεξιοτέχνη στο μπουζούκι, το "φαινόμενο" Μιχάλη Παούρη.

Στείλτε μας email στο  moschato.tauros.life@gmail.com ή στην διεύθυνσή μας στο facebook με το ονοματεπώνυμο σας μέχρι και την Τρίτη 1/11/11 και μπείτε στην κλήρωση για την συναυλία.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ή μήνυμα αντίστοιχα.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μιχάλη που μας δίνει την δυνατότητα να κληρώσουμε αυτές τις προσκλήσεις και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

2 σχόλια:

  1. Κ. Γιατρά θα μπείτε στην κλήρωση αλλά θα παρακαλούσαμε τους Αναγνώστες μας να μας στέλνουνε email με τα ονοματεπώνυμά τους ή μήνυμα στο facebook και όχι σε σχόλιο της Ανάρτησης μας

    Ευχαριστούμε προκαταβολικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com