Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Φωτογραφίες και Βίντεο από το Αντιαπαγορευτικό στον Ταύρο

Πλήθος κόσμου ( κοντά στις 10.000 ανα ημέρα) από όλη την Αθήνα παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο.

Εκθέσεις κόμιξ από τον Σταύρακα και το Θείο Τραγί, chai shop, food & flea market, ενημερωτικά περίπτερα, βιβλιοπωλεία, προβολές, συζήτηση, αθλοπαιδιές και δρώμενα, juggling show, κρουστά από τους Paranaue, visuals by Void Optical Art Laboratory,batala προβολές οικολογικού ντοκιμαντερ και μουσικές έδωσαν μια άλλη νότα στον Ταύρο.


Δείτε Φωτογραφίες

Δείτε Βίντεο από το Φεστιβάλ

8 σχόλια:

  1. Όντως ήταν παρα πολύ ωραία. Νεολαία αλλά και μεγάλοι άνθρωποι όσο πέρναγε η ώρα γεμίζανε το πάρκο. Από τα καλύτερα Αντιαπαγορευτικά Φεστιβάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι λένε κάποιοι συντηρητικοί για το συγκεκριμένο Φεστιβάλ. Το μόνο που ξέρω είναι πως περάσαμε υπέροχα. Είχαμε την σκηνούλα μας την παρεούλα μας τα ρακόμελά μας, την μουσικούλα μας και ο κόσμος που ήταν υπερ αλλά και κατα ΄του Φεστιβάλ πέρασε υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τι το αλκοολ και το τσιγάρο είναι νόμιμο στην Χώρα μας δεν απασχολεί κανέναν τελικά. Βάλτε να δείτε πόσος κόσμος έχει καταστραφεί με το αλκοολ και το τσιγαρο και συγκρινετε με τον κόσμο που έχει καταστραφει με το τσιγαριλικι. Τεράστια η διαφορά του Αλκοολ-τσιγάρου. Μην τρελαθούμε κιολας. Ότι σου νομιμοποιεί Το κράτος το δεχεσαι και ας είναι βλαβερο. Ας νομιμοποιήσουν και το τσιγαριλικι που εαν το ψάξετε πραγματικά δεν φτάνει ούτε 1 στο εκατομμύριο το κακό που κάνουν τα άλλα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιστροφή στην Φύση. Μακρυά από τα χημικά:preza,koka,αλκοολ κτλ. Μόνο ότι σου προσφέρει η Φύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΠΟΙΝΗΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βέβαια αφου το αλκοόλ χαλάει το συκώτι αρχιστε το χόρτο και όλη τη μέρα ξαπλα στη νταγγλα! Δεν αυνανιζεστε καλύτερα όλη μέρα, τα ίδια αποτελσματα θα έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ypertato katapliktiko mageutiko.....isws t kalitero festival s sxesi m t proigoumena.....Legalize marijuana!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com