Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επιτέλους πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη συναρμόδιων φορέων για το πρόβλημα των ΡΟΜΑ

Μετά από ένα χρόνο πιέσεων και οχλήσεων της Επιτροπής Κατοίκων, στις 30/03/2011 και ώρα 10 π.μ. πραγματοποιήθηκε, σύσκεψη συναρμόδιων φορέων υπό την αιγίδα του ΥΠΕΚΑ και με πρωτοβουλία της κυρίας Μαργαρίτας Καραβασίλη.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κύριος Ευθυμίου, από την Περιφέρεια ο κύριος Φούρλαρης (τομέας ανάπτυξης), η κυρία Ζωγράφου και η κυρία Καρδαμίτση (διευθυντές αποκεντρωμένης διοίκησης), η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πετραλώνων κυρία Λίττινα, ο Ειδικός Σύμβουλος του κυρίου Καμίνη κύριος Κρομμύδας, οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος κυρία Κοτίνη και κύριος Τζουροπάνος, ο κύριος Κυρκίτσος πρόεδρος μη κυβερνητικής οργάνωσης που προωθεί την οικολογική ανακύκλωση και μέλος του ΕΟΣΔΑΠ και η επιτροπή πολιτών Βοτανικού.

Η σύσκεψη αυτή κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες μέσα σε κλίμα συνεργασίας αλλά και έντασης. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Κατοίκων παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε την κυρία Καραβασίλη και τους συνεργάτες της για τη βοήθεια που προσέφεραν στην επίλυση αυτού του προβλήματος ενώ από τις υπόλοιπες πολυώνυμες υπηρεσίες οι κάτοικοι εισέπραξαν κυρίως κοροϊδία.

Ο κύριος Ευθυμίου πήρε πρώτος το λόγο προκειμένου να αποχωρήσει αμέσως μετά για να συμμετάσχει σε ένα σημαντικό ραντεβού. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα παράνομα σκράπ τα οποία δήλωσε ότι θα κλείσουν σύντομα χωρίς να αναφέρει ακριβή χρόνο.

Η κυρία Καραβασίλη στρεφόμενη προς τον κύριο Κρομύδα ενθάρρυνε τι Δήμο της Αθήνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια να σφραγίσει τα παράνομα σκραπ που εδρεύουν στην περιοχή του Βοτανικού.

Η διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Πετραλώνων πήρε το λόγο για να υπενθυμίσει το δύσκολο ρόλο της Αστυνομίας προκειμένου να πατάξει την παραβατικότητα που αναπτύσσεται στον καταυλισμών και γύρω από αυτόν.

Μέσα σε μια έντονη λογομαχία με την κυρία Λίτινα τα μέλη της Ε.Κ. δήλωσαν ότι η καύση καλωδίων, η παράνομη ρήψη μπαζών και σκουπιδιών μέσα στον καταυλισμό, οι κλοπές, οι εκβιασμοί και άλλα εγκλήματα που διαπράττονται καθημερινά είναι η απτή απόδειξη της παντελούς ανυπαρξίας προστασίας του πολίτη.

Όταν οι κάτοικοι κλείσουν τις γραμμές του τρένου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματική αδιαφορία της Πολιτείας, τότε σίγουρα θα βρεθούν ικανές αστυνομικές δυνάμεις για να μας εκδιώξουν.

Ο κύριος Κυρκίτσος αναφέρθηκε στη λύση της μεταφοράς των καλωδίων και των άλλων αντικειμένων σε πιστοποιημένη εταιρεία ανακύκλωσης όπου οι ΡΟΜΑ θα παραδίδουν τα προς ανακύκλωση υλικά χωρίς προηγουμένως να γίνεται διαχωρισμός ή καύση και σε καμιά περίπτωση δεν θα παραλαμβάνονται προϊόντα κλοπής.

Ακόμα, τόνισε ότι οι ΡΟΜΑ θα απολαμβάνουν καλύτερους οικονομικούς όρους παραδίδοντας τα καλώδια με περίβλημα στην εταιρεία ανακύκλωσης σε σύγκριση με την πώληση τους στα παράνομα σκραπατζίδικα.

 Ο κύριος Κυρκίτσος μας διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με εκπροσώπους των ΡΟΜΑ οι οποίοι είναι σύμφωνοι με τη λύση της ανακύκλωσης. Αναφερόμενος στο χρόνο υλοποίησης εκτίμησε ότι θα χρειαστούν δυο χρόνια. Στο σημείο αυτό ο κύριος Λινάρδος και η κυρία Ζυμαράκη από την Ε.Κ. πήραν το λόγο και με ένταση δήλωσαν ότι οι κάτοικοι δεν θα ζουν σε δυο χρόνια για να δουν τα αποτελέσματα του προγράμματος.

Η κυρία Καραβασίλη υποσχέθηκε πλήρη υποστήριξη στο έργο που θα αναλάβει ο κύριος Κυρκίτσος με τον κύριο Κρομμύδα ακόμα και με νομοθετική

ρύθμιση (εφόσον κριθεί αναγκαίο) προκειμένου να ξεκινήσει η ανακύκλωση μέσα σε δυο μήνες.

Τέλος, η κυρία Καραβασίλη υποστήριξε με θέρμη τη μετεγκατάσταση αναφέροντας το παράδειγμα της Μενεμένης που πέτυχε αρχικά για να εγκαταλειφθεί στη συνεχεία από την τοπική αυτοδιοίκηση. Μετά εξαπέλυσε μύδρους κατά των υπηρεσιών της Περιφέρειας που αδράνησαν και η αρμόδια Επιτροπή που είχε συσταθεί για τη υλοποίηση της μετεγκατάστασης συνεδρίασε μόνο δυο φορές σε διάστημα 4 χρόνων.

Στη συνέχεια ανέθεσε σε ομάδα εργασίας (ΥΠΕΚΑ, Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια) την προώθηση της μετεγκατάσταση με βάση την υπάρχουσα μελέτη.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

35 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Η ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΟΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανακυκλωση ειναι σταχτη στα ματια του κοσμου.Ποιος περιμενει το επισημο κρατος να κανει τον κλεπταποδοχο ; Ας μην κοροιδευομαστε η συντριπτικη πλειοψηφια των υλικων που διακινουνε οι ρομα(τελευταια βλεπουμε και λαθρομεταναστες με καροτσακια) ειναι κλεμμενα.Η επιδρομη που γινεται στις υποδομες της χωρας -μεχρι και κουνιες απο παιδικες χαρες κλεβουνε- ειναι ανευ προηγουμενου.Η λυση ειναι ανεφικτη και προταθηκε για να κερδισει το κρατος χρονο .Εξαλλου σε δυο χρονια θα ειναι η Καραβασιλη στη θεση της;Eπισης δεν λυνεται ουτε το προβλημα των κλοπων ,ουτε το υγειονομικο και με λιγα λογια το μονο που κερδισε η επιτροπη ηταν να βεβαιωθει οτι η μετεγκατασταση σιγουρα δεν θα εχει γινει τα επομενα 2 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ 4-5 ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΠΙΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά τι ακριβώς διαφωνίες υπάρχουν με την επιτροπή και βγάζετε τόσο μένος για εμας που δεν ξέρουμε τα πράγματα τόσο καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΨΕΥΤΟΑΝΤΡΑΚΙ ΤΩΝ 4:44 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ;ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΗ;ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η Ε.Κ.; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Κ. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ; ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΑΠΩΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ.ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΩΝ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ρε φίλε, για αυτά που λες για άθλιο κράτος θα συμφωνήσω όπως και οτι δεν πρέπει να είμαστε απαθείς. Αλλα γιατί βρίζεις συλήβδην όλους που μετείχαν στη σύσκεψη αφού όπως έμαθα ήταν καμιά 15ρια νοματέοι υπο την αιγίδα της Καραβασίλη. Είναι η Καραβασίλη αργόμισθη που έχει κάνει τόσους αγώνες για το περιβάλλον με αποτέλεσμα η προϋγούμενη κυβέρνηση να τη ξηλώσει; Η Καραβασίλη και ο Μέρκος ήταν αυτοί που κίνησαν τα νήματα για να μπουν στο στόχαστρο τα σκράπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=115806

    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ; ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ 4-5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΛΩΣΤΕ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ; ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ, Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΡΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΥΣΗ.ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ 4:00 ΜΜ
    Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ (ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΚΤΙΡΙΟ Ή ΟΙΚΟΠΕΔΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΛΗΓΗ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ. ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ATHENS HΕΑRT; ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΛΟΠΗΣ Κ.Λ.Π., ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΙΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ Η Μ.ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. Η ΚΑΥΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. .....ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς τον 2.36

    Σοβαρολογεις οτι οι ιδιοκτητες θελουν να τους εκδιωξουν απο το οικοπεδο τους και δεν θελουν να τους το χαρισουν ; Επισης θελουν να φερουν πρακτορεια ενω η περιοχη δεν εχει κανενα;
    (ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΧΙΛΙΑ).Ντροπη τους!!!!!!
    Γιατι δεν τους χαριζεις εσυ την περιουσια σου αφου εισαι τοσο κιμπαρης και ανοιχτοχερης;
    Φανταζομαι ουτε το οτι κλεβουν σιδερα η καλωδια απο ιδιωτες η κρατικες υποδομες σε ενοχλει.Ουτε οτι διακινουν κλοπιμαια ,οπλα και ναρκωτικα.
    Και η ανακυκλωση (που δεν θα γινει γιατι ειναι 100% παρανομη ετσι οπως προταθηκε)ειναι μια φουσκα και μιση και δεν λυνει κανενα προβλημα σε κανεναν απο τους εμπλεκομενους.Ουτε αυτοι θα ζησουν καλυτερα γιατι υποδομες δεν θα αποκτησουν, θα συνεχισουν ολες τους τις παρανομες δραστηριοτητες ,θα συνεχισουν να κλεβουν μεταλλα και καλωδια εστω για να τα πουλησουν στην εταιρια ανακυκλωσης ενω το πιθανοτερο ειναι να παιρνουν ακομα μεγαλυτερη αμοιβη απο τους σκραπατζηδες για να συνεχισουν να καινε.Επισης βλεπω συνεχεια στην περιοχη και πακιστανους να κανουν την ιδια δουλεια.Δεν θα μεινει υποδομη για υποδομη ορθια στον Ταυρο και στον Βοτανικο.Αν η κυρια Καραβασιλη θελει και μπορει να αλλαξει τον νομο ας απαγορευσει με βαρυτατες ποινες την διακινηση καλωδιων χωρις παραστατικα ωστε να ωφεληθουν και αλλες περιοχες που αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα(αυτο σαν μια πρωτη ιδεα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;
    ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ; ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ; TΗΣ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ ;ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ;
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ;

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑ Μ.ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ROMΑ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ''ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ'' ΕΙΤΕ ΄΄Π0ΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ'' ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ; Η ΠΡΟΤΙΝΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ, ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΙΜΗΝ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απευθύνομαι σε σένα ανώνυμε της 9 Απριλίου 12:11 π.μ. που αναρωτιέσαι αν η επιτροπή είναι άνθρωποι του Συνασπισμού. Είσαι πρασινορουφιάνος τύπου "Πάγκαλος" ή φασιστορουφιάνος τύπου "Άδωνις"; Γιατί μόνο κάτι τέτοιοι προβοκάτορες βλέπουν πίσω από κάθε κίνηση ή κινητοποίηση πολιτών το Συνασπισμό. Κάθε φορά που μια ομάδα ανθρώπων δραστηριοποιείται ζητώντας το δίκιο της, όπως η Επιτροπή Κατοίκων για τα καλώδια, κάποιοι ενοχλούνται. Και τότε αρχίζουν να ρίχνουν λάσπη και να αφήνουν υπονοούμενα ότι τάχα υποκινούνται. Τώρα τελευταία μάλιστα είναι της μόδας να λένε ότι όλοι και όλα υποκινούνται από το Συνασπισμό. Τα ίδια κάνετε και στην Κερατέα. Κανείς δεν υποκινείται από κανέναν ρε ρουφιάνε. Εσύ και τα αφεντικά σου πρέπει να καταλάβετε ότι το ποτήρι της αγανάκτησης έχει ξεχειλήσει. Ο λαός δε σας αντέχει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά, μερικοί υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Κάποιος/κάποια παραπάνω λέει ότι δήθεν το κράτος θέλει να κερδίσει χρόνο και γι'αυτό προτείνει την ανακύκλωση. Ερωτώ λοιπόν η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ που έφερε την πρόταση στο Δ.Σ. της Αθήνας θέλει να εξοικονομήσει χρόνο στο κράτος; Ο Κακλάμάνης που την απορίπτει δεν θέλει να εξοικονομίσει χρόνο;
    Έλεοοοοοοοοοοοοοοοοοος............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 6:45

    ΚΥΡΙΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΑ. Η ΚΑΥΣΗ, ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ, ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ (ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΟΝ 6:45

    ΚΥΡΙΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΡΑΠ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ; ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΥΡΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΣΚΡΑΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΛΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΚΟΨΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΡΑΠ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΗ, ΚΛΟΠΕΣ Κ.Λ.Π) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε παλουκαρια, αυτός ο ιδοκτήτης παραπάνω που θέλει να σουτάρει γύφτους από το χωράφι του μου θυμίζει την παροιμία "μακριά από τον κ... μας και αs είναι και 2 πόντους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,, Ε,,,. ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΕΦΥΡΙΑ ΤΡΕΝΟ,ΜΕΤΡΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣ ΒΟΡΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΑΝ
    ΡΕ, ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΟΙΡΙΣΤΙΚΑΝ ΚΕΡΔΟΣ, ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. "ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ Γ....... ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑΔΕΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ, ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ Κ.Λ.Π. ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σε αυτό τον τόπο μάθαμε καλά ότι για να απολαμβάνουμε κάποια δικαιώματα όπως είναι ο καθαρός αέρας, το καθαρό νερό χρειάζεται να δώσουμε σκληρούς αγώνες. Μερικές φορές μάλιστα, είναι απαραίτητο και να τσαλακωθούμε. Δεν ξέρω αν φταίει η μοίρα μας ή τα λάθη μας, ξέρω όμως ότι πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι και αγανακτισμένοι. Για το λόγο αυτό, συμφωνώ με αυτά που γράφει η κυρία Αλιφιεράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε αυτό τον τόπο μάθαμε καλά ότι για να απολαμβάνουμε κάποια δικαιώματα όπως είναι ο καθαρός αέρας, το καθαρό νερό χρειάζεται να δώσουμε σκληρούς αγώνες. Μερικές φορές μάλιστα, είναι απαραίτητο και να τσαλακωθούμε. Δεν ξέρω αν φταίει η μοίρα μας ή τα λάθη μας, ξέρω όμως ότι πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι και αγανακτισμένοι. Για το λόγο αυτό, συμφωνώ με αυτά που γράφει η κυρία Αλιφιεράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ,ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΠΟΡΝΕΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.ΟΣΟΙ ΔΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΑΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΟΣΟΥΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.
    Η ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΕΙ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ 'ΑΓΩΝΑ' ΣΑΣ.
    ΕΞΩ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ.
    ΥΓ1,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΡΑΝΕΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=72601&catid=3
    ΥΓ2. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΣ Η ΤΥΠΟΥ ΑΔΩΝΗΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ 6;41 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΚΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΑΦΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. Η ΑΓΝΟΙΑ, Η ΑΜΑΘΕΙΑ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΡΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε ευχαριστώ που απάντησες στο ερώτημά μου. Τελικά είσαι φασίστας προβοκάτορας. Και μερικές παρατηρήσεις σ' αυτά που λες, επειδή όπως φαίνεται μόλις τώρα ξύπνησες και κάνεις "προτάσεις" νομίζοντας ότι ανακάλυψες την πυρίτιδα
    1ον Αν η αστυνομία όπως λες μπει στον καταυλισμό και διώξει τους τσιγγάνους αυτοί θα διασκορπιστούν σε άλλα κενά οικόπεδα της περιοχής και θα συνεχίσουν να καίνε και μάλιστα έτσι σκορπισμένοι θα είναι δυσκολότερο να ελγχθούν.
    2ον Η καταπολέμηση όλης αυτής της εγκληματικότητας που περιγράφεις είναι δουλειά του οργανωμένου κράτους. Δεν έχω καμμιά διάθεση να την υποθάλψω. Θέλω να την καταπολεμίσω αλλά ΜΟΝΟ με νόμιμα μέσα. Η αυτοδικεία στην οποία καλείς τους πολίτες είναι ένα άλλο έγκλημα που ζητάς από τους άλλους να διαπράξουν.
    3ον Οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν πολύ καλά τον αγώνα της Επιτροπής συμμετέχουν σ' αυτόν και θα το διαπιστώσεις σύντομα ιδίοις όμασι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ .ΟΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΡΕΜΑΣ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ(ΞΕΧΑΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ).ΑΛΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ,ΦΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΓΚΕΤΟ Τ-Ω-Ρ-Α.ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ 5 Η ΓΙΑ 10 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ,ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ
    ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ
    ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ).ΑΛΛΑ ΟΙ
    ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΜΕΝΟΥΣ
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ . ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ OΛOI ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΕΙΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
    ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ;ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΞΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ.ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ
    ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΠΡΟΣ
    ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ (ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΩ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΗ )ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ
    ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ.ΜΟΝΟ Η Α -Μ-Ε-Σ-Η
    ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ
    ΑΛΛΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ.

    Υ.Γ.1 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΡΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ - ΚΑΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ.

    Υ.Γ.2 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ 9.19
    Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΗΣ Η ΒΛΑΚΑΣ ΟΤΑΝ ΕΝΩ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΣΥΣΤΗΜΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 4% ΚΑΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΑΣΤΟΧΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ (ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ)ΚΑΤΑΦΕΡΕ
    ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ 20% ΤΩΝ
    ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ
    ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.(ΠΑΝΤΑ ΒΑΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ
    ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ)

    Υ.Γ.3 ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ Η ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ (ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς τον αγαπητο φιλο που λεει οτι θα ηθελε ο καταυλισμος να φυγει ΜΟΝΟ με νομιμα μεσα τον πληροφορω οτι το ΜΟΝΟ νομιμο μεσο αυτη τη στιγμη ειναι η απελαση των παρανομων κατοικων του καταυλισμου προς την Αλβανια μια που παρανομο ειναι το 99% των συγκεκριμενων ανθρωπων.
    Επισης οτι καλο θα ηταν να συνεργαστει η επιτροπη και με τους κατοικους του Βοτανικου που αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΛΕ ΠΑΙΔΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ .ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για να δούμε ρε παιδιά πόση δύναμη έχει ο Συνασπισμός τελικά; Έχουμε και λέμε :
    10 άτομα η Επιτροπή κατοίκων
    70 άτομα που έκαναν την κίνηση να φέρουν τους μετανάστες στην Νομική.
    600 άτομα που ως εθελοντές φρόντισαν τους μετανάστες στο μέγαρο της Υπατίας.
    3.000 μέλη του κινήματος "δεν πληρώνω"
    70.000 κάτοικοι της Κερατέας και της Λαυρεωτικής που ξεσηκώθηκαν για τη χωματερή
    300.000 που διαδήλωσαν για το Γρηγορόπουλο
    500.000 μαθητές και φοιτητές που έκαναν καταλήψεις την εποχή που ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης παρέα ήθελαν να καταργήσουν το άρθρο 16.
    ΣΥΝΟΛΟΝ : 873.680 άτομα
    Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη και το φίλο μας παραπάνω, όλοι αυτοί αποτελούν τον ετοιμοπόλεμο στρατό του Τσίπρα.
    Έλεος ρε παιδιά! Τι άλλο θα ακούσουμε;
    Και για να τελειώνουμε ... η Επιτροπή Κατοίκων είναι ανεξάρτητη, μακριά από κόμματα και προπαντός μακριά από ρατσιστικές αντιλήψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com