Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Μεγάλη Προσφορά για τους Αναγνώστες μας από Μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο

Μεγάλη Προσφορά για τους Αναγνώστες μας μέσω οικονομικής Κρίσης από Μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο.Κάθε Δεύτερα έως Πέμπτη και για 2 Μήνες από 13/09/2010 - 18/11/2010 η ''ΟΙΝΟΘΟΗ'' προσφέρει 20% έκπτωση στο λογαριασμό σας ανεξαρτήτου ατόμων και Παραγγελίας.  Επίσης Κάθε Δευτέρα οι ''ΟΙΝΟΘΟΗ'' προσφέρει Δωρεάν Κρασί και Τσίπουρο όσο και να καταναλώσετε ή την έκπτωση 20% .Ευχαριστούμε το μεζεδοπωλείο για αυτή του την Προσφορά και περιμένουμε email και από άλλα μαγαζιά του Μοσχάτου και του Ταύρου για να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή. Για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά , το Μόνο που θα πρέπει να πείτε στο μαγαζί είναι ότι είμαστε αναγνώστες του ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ LIFE και αυτόματα θα έχετε την έκπτωση που σας αναλογεί.

''ΟΙΝΟΘΟΗ΄΄ 
Κωνσταντινουπόλεως 91 Στο Μοσχάτο. http://www.oinothoi.gr/
Τηλέφωνο 210 4826540

email επικοινωνίας:  moschato.tauros.life@gmail.com

6 σχόλια:

  1. Mpravo.Poly eksipno.
    Pragmatika eiste to pio endiaferon kai xrisimo blog apo ta polla poy kykloforoun.
    Na sinexisete omws etsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση: Τις προσφορές τις ανεβάζετε ΔΩΡΕΑΝ? Η θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με το blog σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθες Κυριακή μεσημέρι, πήγαμε για φαγητό 2 ζευγάρια στην ΟΙΝΟΘΟΗ και φυσικά εκτός προσφορών γιατί χθες ο μήνας είχε μεν 12 αλλά δεν ήταν και Δευτέρα για δωρεάν τσίπουρο και κρασί. Τελικά το μαγαζί ήταν τέλειο. Το φαγητό απίστευτα καλό και με πλούσιες μερίδες. Εγώ με την γυναίκα μου πήραμε καραβιδομακαρονάδα και το άλλο ζευγάρι mix grill. Μιλάμε σκάσαμε... αν σκεφτείτε οτι ξεκινήσαμε με κάτι μανιτάρια γεμιστά, χταποδοκεφτέδες και σαλάτες για αρχή με τα ουζάκια, μετά τα κυρίως πιάτα πήραμε και φρούτα και στο τέλος μας κέρασε το μαγαζί γιαούρτι με γλυκό κουταλιού... καταλαβαίνετε τι έγινε! Άσε το κρασί. Ήπιαμε 2 κιλά, μας κέρασε και 1/2 κιλό το μαγαζί. Τι πληρώσαμε? 64,00 ευρώ. Εν μέσω κρίσης το να τρώς ποιοτικά μέχρι σκασμού καραβιδ/δες κλπ και να πληρώνεις 16,00/άτομο το θεωρώ "έξυπνη πολυτέλεια". Δηλαδή, αν πηγαίναμε σήμερα που αρχίζει η προσφορά -20% και λόγω Δευτέρας το κρασί δωρεάν τι θα πληρώναμε? 42,00 αντί 64,00. Δεν πειράζει... θα το επισκευθούμε σύντομα το μαγαζί (την επόμενη Δευτέρα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com