Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Από 1η Οκτωβρίου έως 15 Δεκεμβρίου ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων για Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο αποτελεί ένα νέο ειδικό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας του οποίου η τιμή είναι 10% ή 20% χαμηλότερη από το σημερινό Οικιακό τιμολόγιο και εφαρμόζεται σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών αποκλειστικά για την κατανάλωση της κυρίας κατοικίας τους, για ένα έτος.
Ο τρόπος υποβολής της αίτησης γίνεται από την ιστοσελίδα των Διαχειριστών των Δικτύων (ΔΕΗ ΑΕ – www.dei.gr), με τηλεφωνική υποβολή στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ ΑΕ (210 9298000) και του ΥΠΕΚΑ (2109797400) και τέλος από 18/10/2010 και μόνο για τους πολίτες που δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, η αίτηση μπορεί να υποβληθεί στα ΚΕΠ.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

Για υποβολή στην ιστοσελίδα ή τηλεφωνικά
- Λογαριασμός ηλ. Ρεύματος (απαιτείται η δεύτερη σελίδα που αφορά τα δημοτικά τέλη κλπ) με ημερομηνία έκδοσης οπωσδήποτε μεταγενέστερη της 27/9/2010
- ΑΦΜ του αιτούντος και του/της συζύγου
- Αριθμός αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

Για υποβολή στα ΚΕΠ
Τα παραπάνω και επιπλέον:
- Ταυτότητα δικαιούχου ή, αν υποβληθεί η αίτηση από τρίτο πρόσωπο, ταυτότητα του τρίτου και εξουσιοδότηση ή υπεύθυνη δήλωση ότι εκπροσωπεί τον δικαιούχο.

πηγή : http://moschatotauros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com