Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πληροφορίες για στρατεύσιμους μέσω διαδυκτίου

Πρώτο Παρών στον στρατό με ένα ...κλίκ στο κομπιούτερ τους δίνουν πλέον οι 70 στους 100 υπό κατάταξη νέοι με αποτέλεσμα να μαθαίνουν γρηγορότερα πότε και πού θα καταταγούν !
Το εντυπωσιακό αυτό ποσοστό χρησιμοποιεί ήδη το ιντερνετικό πρόγραμμα που άρχισε ο Στρατός εδώ και λίγους μήνες για τους υποψήφιους για στράτευση νέους,προκειμένου να μάθουν έγκαιρα πότε και που θα καταταγούν .αλλά και να εκφράσουν,χωρίς μεσολαβητές και ρουσφέτια ,την επιθυμίας τους για κάποια ειδικότητα βάσει των προσόντων τους ή για την περιοχή των συνόρων στην οποία θέλουν να υπηρετήσουν τη θητεία τους.


Οι υπο κατάταξη νέοι, δύο μήνες προτού καταταγούν,μέσω του διαδυκτίου, μαθαίνουν από πρώτο χέρι σε ποιο Οπλο/Σώμα( Πεζικό,Πυροβολικό,Τεθωρακισμένα κ.λπ.) ,ποιά ημέρα και σε ποιό ακριβώς στρατόπεδο θα παρουσιαστούν ως νεοσύλλεκτοι.Παράλληλα μπορούν να προσθέσουν εγκαίρως τυχόν νέα στοιχεία που αφορούν τις γνώσεις τους(πτυχία,μεταπτυχιακοί τίτλοι,πιστοποιημένες δεξιότητες κ.λπ.) ώστε να αξιοποιούνται κατάλληλα απο τις αρμόδιες υπηρεσίες.Στα στοιχεία αυτά της ιστοσελίδας , ο κάθε στρατεύσιμος έχει αποκλειστική πρόσβαση σε χρονική περίοδο προ της κατάταξης,αφού μπαίνει με κωδικό τον Αριθμό Στρατολογικού Μητρώου (ΑΣΜ) που έχει απο 18 ετών απο το συμβούλιο επιλογής οπλιτών , το λεγόμενο περιοδεύον.Μέχρι πρόσφατα ο αστυνομικός της γειτονιάς έδινε το Δελτίο Κατάταξης στους νέους 5-10 ημέρες προτού παρουσιαστούν.


πηγή:alphavita

Όσοι περιμένετε να καταταγείτε αλλά και όσοι έχετε κάποιο άμεσα ενδιαφερόμενο καθότι πλησιάζει η επόμενη πρόσκληση στρατευσίμων, μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που ζητάτε στα παρακάτω link :

http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi

http://www.army.gr/

3 σχόλια:

  1. TI EINAI AYTA RE ΠAIDIA; ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ - ΤΑΥRO ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΡΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΕΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ Ο "ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ" ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΕΣΟΝ!!!!!ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΣΕΠΤ!!!!ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΕΦΑΛΛΑΡΙ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟ ΤΟ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ Ε.Σ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΛΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ,ΟΙ ΤΑΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ;
    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com