Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Διαμαρτυρία: Με εφήβους έπαιζε η Νέα Ιωνία με Φωστήρα

Την αντίδραση άλλων ομάδων του 8ου ομίλου έχει προκαλέσει η επιλογή της Νέας Ιωνίας να αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα απέναντι στον Φωστήρα την Κυριακή (22/1) σύμφωνα με δημοσίευμα του Onsports.

To δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα, ότι αν και η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται τους βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία, έπαιξε χωρίς πολλά βασικά στελέχη της κι έχασε τελικά 3-2 από την ομάδα του Ταύρου.

Μάλιστα, ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας, Τάσος Τασιόπουλος δεν κάθισε στον πάγκο σε αυτό το παιχνίδι, ενισχύοντας την… παραφιλολογία ότι φέτος το πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο δεν παίζεται επί ίσοις όροις

Συντάκτης:  Onsports Team

7 σχόλια:

  1. Να μας πει το onsports ποια ομάδα διαμαρτυρήθηκε. Δεν μπορεί να πετάει βολές για στημένο αγώνα. Πρόεδρε αντέδρασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συντάκτης της ONSPORTS.gr μήπως ήταν Νέα Ιωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και έπρεπε να αποβληθεί ο χυσος? Και να βάλει ο φωστηρας το γκολ της νίκης στο 95 λεπτο ερώτημα?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΣ ΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΤΕ? ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θεωρούμε σωστό να πρέπει να κρύβουμε αναρτήσεις που προσβάλουν τις ομάδες του Μοσχάτου και του Ταύρου. Το αναρτήσαμε για να ενημερωθεί ο κόσμος το τι γράφεται σε άλλα sites για τον Φωστήρα αυτή την στιγμή. Για αυτό είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε την συγκεκριμένη ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΡΕ 10,15. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗς ONSPORTS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ Η ONSPORTS ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΣΤΗΜΕΝΑ" SITE ΤΩΝ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ"...
    ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com