Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Όπου ΤΟΣΥΝ και η μοίρα του

Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου.

Ένας θεσμός απαξιωμένος και ανύπαρκτος για πολλούς έκανε την εμφάνιση του με ένα συμβούλιο που δεν ήταν άξιο προβολής. Ορισμός μέλους Επιτροπής Διαβούλευσης,  ορισμός εκπροσώπου παραβατικότητας και… η παραίτηση προέδρου.

Δυστυχώς το ΤΟΣΥΝ Μοσχάτου κυριεύτηκε από τις προσεγγίσεις κάποιων "πολιτικάντηδων" της πόλης και πάει από το κακό στο χειρότερο.

Τα κατάφεραν!. Μπράβο!. Πιείτε μια σαμπάνια για την μεγάλη σας επιτυχία.

Λίγα ΤΟΣΥΝ, μετρημένα στα δάκτυλά του ενός χεριού μπορείς να πεις ότι παράγουν έργο για την πόλη. Σίγουρα δεν θέλω να μειώσω το ΤΟΣΥΝ Μοσχάτου όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω το διακοσμητικό του στοιχείο που επισκίασε όλη του την παρουσία και ειδικότερα επί προεδρίας του Πολύδωρου Πατσουράκη.

Η αδιαφορία του τότε Δημάρχου Παπαντώνη που δεν μπήκε καν στην διαδικασία αν και το είχε υποσχεθεί να στεγάσει το ΤΟΣΥΝ, η συνεχή επαφή μελών και προέδρων(Π.Π) με παραταξιακούς ή ακόμα και κομματικούς έφεραν και την αναπόφευκτη παραίτηση του προέδρου με μία σκληρή ανακοίνωση που θύμιζε προσωπική κόντρα της... καφετέριας.

Ένας Πρόεδρός μη κοινής αποδοχής από τα μέλη του( Μετά από ψηφοφορία των μελών με ψήφους 1-4), ένας Γραμματέας να ακουμπάει πλέον τα 30 με τον νόμο να του επιτρέπει να μένει στην θέση του, μέλη να πηγαίνουν φαντάροι, άλλοι να μην εμφανίζονται στις συνεδριάσεις και η μόνη ελπίδα ένας Αντιπρόεδρος 18 χρόνων που κατά την ταπεινή μας γνώμη είναι και ο μόνος που μπορεί να δώσει την ανανέωση που χρειάζεται ο θεσμός.

Η Ανακοίνωση – Παραίτηση  του Προέδρου πήγε στο φιλικό (δικό) του site άρα εμείς δεν την έχουμε για να την δημοσιεύσουμε και ούτε πρόκειται να την αναδημοσιεύσουμε αφού δεν καταδέχθηκε να μας την στείλει.

Το ΤΟΣΥΝ πρέπει να ανασάνει. Ας παραιτηθούν όποιοι δεν μπορούν ή βαρέθηκαν να προσφέρουν.

2 σχόλια:

  1. Ας κάτσουν επιτέλους κάτω και ας τα βρούν. Ο πρόεδρος κρυμμένος στα μονοπάτια της ομάδας του κρεμμύδα και πρωην υποψηφιος δημοτικός σύμβουλος με παπαντωνη. Άλλο Μέλος συμβουλος Δημάρχου, άλλο μέλος υποψηφιος με Σπανάκη. Ας μείνουν αυτοί που δεν έχουν κατεβει ποτέ με κανέναν απο αυτούς και να ξεκινήσουν από την αρχή το ΤΟ.ΣΥ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λογική σου είναι σωστη. Ρωτησες όμως τα υπόλοιπα μέλη αν θέλουν να συμμετέχουν σε μια τέτοια ομάδα; Τα παιδιά τι να κάνουν; Πάλι θα μπουν καλοθελητές και θα τους δούμε και αυτούς υποψήφιους αργά ή γρήγορα. Τα λαγωνικά του Καφέ της ρέκλας και της σκευωρίας θα παίξουν πάλι τους πατέρες της πολιτικής.. καθαρά για δικό τους συμφέρον. Όσα Παιδιά του ΤΟΣΥΝ δεν ασχολήστε με τα κόμματα της πόλης φυγετε όσο είναι νωρίς. Θα σας κάνουν σαν τα μούτρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com