Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Φωστήρας: Εκτεθειμένος προς τον σύλλογο ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου

Στη... σέντρα έβγαλαν οι διοικούντες τον Φωστήρα τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, με αφορμή την ασυνέπεια λόγων και πράξεων που παρουσιάσε στο θέμα της οικονομικής ενίσχυσης του ιστορικού συλλόγου.

Οπως υπογραμμίζουν οι ιθύνοντες του 'Φονέα', ο 'πρώτος πολίτης' της πόλης είχε υποσχεθεί ότι θα παρείχε οικονομική στήριξη από την -προ μηνών- κοπή της Πίτας του σωματείου, ωστόσο τα λόγια του δεν έχουν πάρει ακόμη... σάρκα και οστά.

Μάλιστα, συμπληρώνουν ότι ολόκληρη τη σεζόν το 'κιτρινόμαυρο' σωματείο δεν έχει λάβει ούτε ένα... ευρώ από τη Δημοτική Αρχή, η οποία δεν στέκεται στο πλευρό της προσπάθειας που γίνεται για επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Παρ' όλα αυτά, το διοικητικό συμβούλιο του Φωστήρα φρόντισε χθες να προχωρήσει σε πληρωμές έναντι μισθοδοσίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν να περάσουν... όμορφα τις ημέρες του Πάσχα. Να τονιστεί ότι οι παίκτες του Κώστα Ψυρρόπουλου θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στις 2 Μαϊου.

periferiako

14 σχόλια:

  1. Μάλιστα..... Τον κατηγορούν ότι δεν τους δίνει τα δημοτικά μας τέλη να τα κάνουν μεταγραφές για να παίζουν στημένους αγώνες... Δίκιο έχουν... έπρεπε ο Ευθυμίου να σκορπάει τα χρήματά μας από εδώ και από εκεί επειδή κάποιοι "παράγοντες του ποδοσφαίρου" γουστάρουν επαγγελματικές κατηγορίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδιά του Life είπαμε παπαγαλία να κοπιάρουμε από τα άλλα sites και blogs αλλά αυτό το σημερινό; και υποτίθεται ότι το παίζετε υπερ Ευθυμίου. Μπας και σας χάλασε κάτι στο μεταξύ και αλλάζετε πλώρη; επειδλη ΄ημουνα στο δημοτικό συμβούλιο μια χαρά τα είπε ο Ευθυμίου στον Καζατζή. Και σας τα λέω εγώ που είμαι Κρεμμυδικός ...αλλά όχι άδικος ή εξαρτούμενος.
    ^ κρεμμυδικός γαύρος ^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες...Γιατί τους τα έταξε όμως; Στην τελική προτιμώ τα χρήματα να πηγαίνουν σε αθλητικά σωματεία από το να καταλήγουν στις μπάκες των κυρίων που μας εκπροσωπούν και που ποτέ τους δεν γνώρισαν την έννοια λέξεων όπως: μόχθος, κούραση, απελπισία αλλά και ειλικρίνεια, αυταπάρνηση κ.λ.π.. Εγώ είμαι Μοσχατιώτης και για να είμαι ειλικρινής δεν μου καίγεται καρφί για τον Φωστήρα, όμως με εκνευρίζει αφάνταστα το να υπόσχεσαι κάτι και να μην κάνεις έστω μια προσπάθεια για να το πραγματοποιήσεις...Αυτά...Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα εύχομαι σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτον: 2.47 Είσαι του Ευθυμίου και όχι Κρεμμυδικός,Δεύτερον δεν έγινε κάτι κάκο. απλά ο Πρόεδρος του Φωστήρα προσκύμενος στον Σπανάκη είπε αυτά, Τρίτον επιτέλους ένα μπλοκ που γράφει και τα αρνητικά του Δημάρχου, Τέταρτον πηγή γράφει περιφερειακό. Τι να κάνει το Life να το κρύψει γιατί κάποιοι το θέλουνε.Μπράβο Life

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΤΕ ΕΤΑΞΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΤΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΕΔΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΛΙΣΤΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΝΑ ΖΗΤΑ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ .ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ?ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ?ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ? ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ.ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 5Χ5 ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΔΣ?ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ .Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ( ΥΓ ΕΠΙ ΝΔ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΗΣΑΠ ΤΙ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ?)ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΣΣΤΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΣΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ¨¨Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑΥΡΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 1200000ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 100 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΙΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΠΩΣ ΤΑΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3.5 ΕΚ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ2ΕΚ ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όχι και γράφει και γράφει τα αρνητικά του δημάρχου μην τρελαθούμε τώρα. και οτι κανένα άλλο b log δεν γράφει μην παίζετε με την νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΟΥΤΟΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ!!!!! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ,ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ) ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΕΣ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ,ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ!! ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ.
    ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΚΑ ΝΟΜΑΤΕΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΩΤΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...ΚΑΡΚΙΝΟΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ. ΟΥΣΤ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 5Χ5 ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΟΥΚ. ΚΑΡΟΥΛΙΑ? ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΑΝ? ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΝΝΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΩΡΟ ΟΤΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Κ. ΠΑΛΑΙΜΑΧΕ - ΤΟΣΟ ΠΟΣΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΕΙΣΑΙ - ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ .
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 3 ΗΜΙΧΡΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΑΚΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ Η' ΟΛΟ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com