Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Καύση Καλωδίων: Άγιες ημέρες έχουμε, το δηλητήριο...!

Όσο και αν προσπαθούμε να ξεχάσουμε για λίγο το κακό που μας συμβαίνει από την ανελλιπή καύση των καλωδίων και των σκουπιδιών γιατί Άγιες ημέρες έχουμε, το δηλητήριο που διαπερνά από την αναπνοή μας και ποτίζει τον οργανισμό μας δεν μας αφήνει.

ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ…
ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ…
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ…
ΕΩΣ ΠΟΤΕ;


Οι φωτογραφίες είναι πάρα πολύ πρόσφατες
‘Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών

2 σχόλια:

  1. Kύριε πρωθυπουργέ μπορείτε να πάρετε θέση,διότι κάποιοι κοιμούνται ήσυχοι,ενώ κάποιοι άλλοι δεν κοιμούνται καθόλου;Το θέμα και η κατάσταση αυτή δεν πάει ΑΛΛΟ!!!!!.Το δικαίωμα να έχω ποιότητα ζωής ποιός το αποφασίζει;τα υπουργεία;οι περιφεριάρχες; οι δήμοι;οι δικαστικές αρχές;οι ΡΟΜΑ;η Ε.Ε.; εάν ναί εγώ πού συμμετέχω;Καραφωτιάς Πέτρος πρόεδρος δημ.κοιν.Ταύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ23 Απριλίου 2011 στις 8:28 μ.μ.

    Παρασκευή 22/04/2011 κατευθυνόμενος στη Λίμνη Πλαστήρα,πίστευα ότι έφευγα μακρυά από την καύση καλωδίων έστω και για λίγο, έστω και για τις άγιες μέρες του Πάσχα. Περνώντας έξω από τους Σοφάδες Καρδίτσας σύννεφο μαύρου καπνού αναδυόταν μέσα από τα καταπράσινα λιβάδια. Η γνωστή μυρωδιά καμένου πλαστικού μπήκε βίαια στη καμπίνα του αυτοκινήτου απαγορεύοντας μας να απολαύσουμε την ανοιξιάτικη διαδρομή.
    "θεέ μου και εδώ"!!!! Φώναξα με ένα πνιχτό βήχα.
    Λίγο παρακάτω η γνώριμη παραγκούπολη έδινε την απάντηση και ολοκλήρωνε την παραφωνία της με το πανέμορφο τοπίο.
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com