Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Συνάντηση με τον σύμβουλο του Καμίνη είχε η επιτροπή κατοίκων κατά της καύσης καλωδίων

Στις 8/3/2011 και ώρα 7 μ.μ. η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ συναντήθηκε με τον σύμβουλο του κυρίου Καμίνη, κύριο Τάσο Κρομμύδα(φωτογραφία αριστερά).

Στη συνάντηση αυτή παρόντες ήταν ο κύριο Άρης Κρεμμύδας επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και μέλος της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την καύση καλωδίων και ο κύριος Γρηγόρης Σωπάκης επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ επίσης μέλος της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την καύση καλωδίων.

Να σημειώσουμε ότι στο ραντεβού αυτό είχαν προσκληθεί όλες οι παρατάξεις και φυσικά η δημοτική αρχή με έγκαιρη τηλεφωνική ενημέρωση στον ίδιο το Δήμαρχο κύριο Ευθυμίου και την Αντιδήμαρχο Ταύρου κυρία Καραβία.


Η Επιτροπή Κατοίκων παρέδωσε στον κύριο Κρομμύδα έκθεση και υλικό (έγγραφα, φωτογραφίες κ.λ.π.) που αποδεικνύουν το τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στην καρδιά της Αθήνας.

 Υπενθυμίσαμε, ότι ο Δήμος της Αθήνας έχει επιδείξει πλήρη αδιαφορία για το θέμα ενώ μπορούσε να είχε προωθήσει δράσεις που θα έφερναν άμεσο αποτέλεσμα. Τέτοιες δράσεις/προτάσεις δώσαμε εγγράφως στον κύριο Κρομμύδα (συν/νο έγγραφο) και τονίσαμε ότι ο κύριος Καμίνης ως επικεφαλής του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ γνωρίζει πολύ καλά το θέμα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αδράνειας.

Ακόμα, μεταφέραμε την έντονη δυσαρέσκεια των κατοίκων για την απαράδεχτη καθυστέρηση υλοποίησης του ραντεβού του κυρίου Καμίνη με τον κύριο Ευθυμίου προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα και να ληφθούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Στη συνέχεια ο κύριος Κρεμμύδας δήλωσε ότι οι καπνοί από την καύση είναι ορατοί από το κτίριο Δημόσιας Διοίκησης στην Πειραιώς και μετέφερε την εμπειρία του από την επιτυχή απομάκρυνση των ΡΟΜΑ που είχαν καταλάβει την παραλία του Μοσχάτου. Ο κύριος Σωπάκης επέμεινε ότι ο Δήμος της Αθήνας μπορεί να υλοποιήσει την πρόταση της ανακύκλωσης που ο πρώην Δήμαρχος κύριος Κακλαμάνης είχε προσχηματικά απορρίψει.

Ο κύριος Κρομμύδας παλαιό στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων με ευαισθησία στα περιβαλλοντικά προβλήματα δεσμεύθηκε ότι το ραντεβού του κυρίου Καμίνη με τον κύριο Ευθυμίου θα γίνει άμεσα και ζήτησε χρόνο για να εξετάσει όλες τις πτυχές του προβλήματος.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον κύριο Κρεμμύδα και τον κύριο Σωπάκη που «έκλεψαν» χρόνο από το πρόγραμμα τους και αψήφησαν την κακοκαιρία για να σταθούν δίπλα στους κατοίκους.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com