Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Διπλό» σωτηρίας ο Αγιαξ Ταύρου, καταδικαστική ήττα για Μοσχάτο, μπορούσε νίκη ο Φωστήρας

«Διπλό» σωτηρίας πήρε ο Αγιαξ Ταύρου στο Περιστέρι, επικρατώντας 1-0 του Ηφαίστου.

Ο Θεοφάνους πέτυχε το γκολ των φιλοξενούμενων στο πρώτο μόλις λεπτό, με πλασέ έξω από την περιοχή και στη συνέχεια η ομάδα του Ταύρου κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Κάτι που δεν ήταν εύκολο, καθώς στο 65’ αποβλήθηκε ο Καρούσης του Αγιαξ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Ηφαιστος δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ, ενώ στο 87’ έμεινε κι αυτός με δέκα παίκτες, με τον Μπέλιο να δέχεται δεύτερη κάρτα.

Καταδικαστική ήττα για το Μοσχάτο
Καταδικαστικό ήταν για το Μοσχάτο το αποτέλεσμα που σημειώθηκε στην πρωινή αναμέτρηση με το Κορωπί. Η ομάδα της ανατολικής Αττικής επικράτησε με 1-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολύτιμό έδαφος στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ του Νταντάμη με κεφαλιά στο 80' ήταν αρκετό για να καθορίσει την έκβαση της συνάντησης. Από την άλλη, οι 'πράσινοι' είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 49', όταν ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Μοσχάτου έχουν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία του Αθηναίου Τάσση, διαμαρτυρόμενοι για μία φάση στο 15' όπου δεν απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Σύρο, αλλά και για άλλη μία στο 65' στην οποία ο Παπαδόπουλος ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) που τον κρατά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού «τσίμπησε» από τον Φωστήρα ο ΑΟ Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και ο αρχηγός του «φονέα» Μπεθάνης στο 5’ άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες πίεσαν για την ισοφάριση, κάτι που πέτυχαν στο 64’ με τον Ποστόλη.

Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Μπέλης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Onsport periferiako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com