Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Οι Paradise Lost αυτή την εβδομάδα στον Ταύρο

Οι εκπρόσωποι της μέταλ σκηνής, Paradise Lost, θα βρεθούν στη χώρα μας για τρεις συναυλίες, 18 και 19 Μαρτίου στην Αθήνα (Fuzz Club) και 20 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater).

Οι Paradise Lost δεν χρειάζονται συστάσεις, πόσο μάλλον το Draconian Times, ένα από τα καλύτερα studio albums που γέννησε η metal σκηνή. Ήταν αυτό το album που έφερε τους Paradise Lost αντιμέτωπους με το πλατύ κοινό και με αυτό κέρδισαν τη παγκόσμια αναγνώριση.

Με ήχο μελαγχολικό, το Draconian Times ξεδιπλώνει τις πιο σκοτεινές πτυχές του μυαλού των Paradise Lost, μέσα από 12 ξεχωριστά “διαμάντια”.

Στο Draconian Times η gothic ατμόσφαιρα πλανάται παντού και μάς υποδέχεται με το “Enchantment”.

Στο “Hallowed Land” το πιάνο έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και το υπερφυσικό “The Last Time” καταλαμβάνει το πρωταγωνιστικό ρόλο. Το “Forever Failure” ξεχωρίζει αισθητά με τον δυνατό στίχο και τα συγκλονιστικά κιθαριστικά riffs. “Once Solem”, ένα από τα πιο σκληρά τραγούδια που έχουν φτιάξει οι Holmes και Mackintosh.

Με το “Shadowkings”, “Elusive Cure” και “Yearn For Change” να έρχονται στο προσκήνιο, οι Paradise Lost αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά, με πόση μαεστρία έχουν δέσει τη μελαγχολική και σκοτεινή ατμόσφαιρα με τόσο δυνατό και σκληρό ήχο. Εικόνες απόκοσμες στο "Shades Of God", ενώ ακολουθούν τα αριστουργηματικά “Hands Of Reason” και “See Your Face” με στίχο και μελωδία να κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, και τέλος το “Jaded” για την πιο γλυκιά πίκρα που έχουμε γευτεί ποτέ.

Αναλυτικά τα Opening Acts:
Παρασκευή 18 Μαρτίου

Scar Of The Sun
Οι Scar of the Sun δημιουργήθηκαν το 2007. Με ήχο πολυδιάστατο με καταβολές από gothic και doom στοιχεία που μπλέκονται αρμονικά με μοντέρνα ηλεκτρονικά samples, οι Scar of the Sun μας χάρισαν το ντεμπούτο album τους “A Series Of Unfortunate Concurrencies”, ένα album με εξέχουσες συμμετοχές και συνεργασίες.

Με μια σειρά επιτυχημένων live εμφανίσεων ο δρόμος για τους Scar of the Sun έχει ήδη ανοίξει και προσμένεται λαμπρός με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Σάββατο 19 Μαρτίου Οι Sorrowful Angels από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους τάραξαν τα νερά της ελληνικής και όχι μόνο, underground σκηνής. Συνδυάζουν μοναδικά το μελωδικό metal με dark αισθητική και ηλεκτρονικούς ρυθμούς. Το 2009 έρχεται το ντεμπούτο album τους “Ship In Your Trip”, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο και ξένο τύπο.

Sorrowful Angels
Οι Sorrowful Angels επιστρέφουν με το νέο studio album τους “Omens” το οποίο θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά στο Fuzz Club, στην Αθήνα, που σε συνδυασμό με την εκρηκτική live παρουσία τους θα χαρίσουν ένα ξεχωριστό warm up για την υποδοχή των μοναδικών Paradise Lost.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν το πρώτο τους album που αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2011.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 – Fuzz Club – Αθήνα, Ταύρος 
Σάββατο 19 Μαρτίου 2011– Fuzz Club – Αθήνα, Ταύρος 
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011– Principal Club Theater – Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες εισιτηρίων
Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 30 €

Σημεία προπώλησης TICKET HOUSE

Αθήνα
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
http://www.ticketpro.gr/
http://www.tickethouse.gr/

in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com