Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αναγνώστρια από το blog Τρομακτικό: Προς το Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου

Κύριε Δήμαρχε Μοσχάτου – Ταύρου,

Συγχαρητήρια για την παρουσία σας στον Αγιασμό του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου και μπράβο σας, για την προσφορά σας στο... θέμα των φωτοτυπιών και παροχής DVDs στα παιδιά, αλλά αυτό είναι υποχρέωσή σας!

Έχετε υποχρέωση στους δημότες που σας στήριξαν προεκλογικά και εκλογικά, να προστατέψετε και αυτούς και τα παιδιά τους.

Υποχρέωσή σας είναι όχι μόνο η παρουσία σας και το χειροκρότημα στον Αγιασμό, αλλά και η απομάκρυνση των ιεροδούλων από το συγκεκριμένο σχολείο.

Σας έχουμε ενοχλήσει πολλές φορές γι’αυτό το θέμα. Είναι γνωστό, σχεδόν συνηθισμένο το φαινόμενο της «πιάτσας» των ιεροδούλων στο 2ο Γυμνάσιο, οι οποίες βρίσκονται εκεί μέχρι τις 7.30 ή 8.00 η ώρα το πρωί.

Τι σύμπτωση! Την ώρα που πηγαίνουν τα παιδιά μας σχολείο. Είναι ντροπή για σας και για την Αστυνομία, την οποία έχουμε ενοχλήσει αρκετές φορές και κωφεύει απαξιωατικά λέγοντάς μας, ότι η πορνεία είναι πταίσμα, να υπάρχει αυτό το φαινόμενο στην περιοχή μας.

Θα έλεγε κανείς ότι γίνεται επίτηδες και, μάλιστα, κάποιοι επωφελούνται απ΄αυτό. Το επόμενο βήμα είναι να έρθουν και τα ναρκωτικά, μιας που και για αυτά πλέον η διακίνηση αποτελεί πταίσμα και θα πρέπει η χρήση να γίνεται ελεύθερα.

Υποστηρίξτε λοιπόν κύριε Δήμαρχε και εσείς, εμπράκτως, τους δημότες σας, όπως σας υποστήριξαν και εκείνοι για να συνεχίσουν να σας υποστηρίζουν και στο μέλλον και μην υποβαθμίζετε άλλο την περιοχή σας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ από το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com