Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μέλη της Χρυσής Αυγής εχθές στο Μοσχάτο ( Δείτε Φωτογραφίες )

Εχθές το απόγευμα, λίγο πρίν τις 7, μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανιστήκαν κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου για να διαδηλώσουν και να μοιράσουν φυλλάδια σε περαστικούς και μαγαζιά με αφορμή τις συζητήσεις για δημιουργία κέντρου “φιλοξενίας” λαθρομεταναστών στο Μοσχάτο.


Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Eντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν πενήντα και πλέον μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κέντρο του Μοσχάτου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Με αφορμή τις συζητήσεις για δημιουργία κέντρου “φιλοξενίας” λαθρομεταναστών στον εν λόγω Δήμο, η αποδοχή εκ μέρους του κόσμου ήταν ενθουσιώδης.

Η πιο συνηθισμένη φράση που άκουγαν οι Χρυσαυγίτες ήταν: “επιτέλους ήρθατε για να μας ξεσηκώσετε…”.  

Η ανταπόκριση των πολιτών και των καταστηματαρχών ήταν θετικότατη. Τα διερχόμενα αυτοκίνητα σταματούσαν και ζητούσαν εφημερίδες του κινήματος, ενώ άλλα κόρναραν ενθαρρύνοντάς μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Μοιράστηκαν χιλιάδες εφημερίδες και έντυπο υλικό. Σε κάθε συνοικία της Αθήνας και του Πειραιά δημιουργούνται μάχιμοι εθνικιστικοί πυρήνες. Ο ελληνικός λαός είναι πλέον στο πλευρό μας και υποστηρίζει έμπρακτα το Κίνημα. Με τη δράση μας έχουμε σπάσει οριστικά τη συνωμοσία σιωπής.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δείτε φωτογραφίες




20 σχόλια:

  1. δώσανε ένα μήνυμα. Καλή κίνηση και προειδοποίηση σε όσους μιλάνε για πανσιον και ξενοδοχεία λαθρομεταναστών στις γειτονιές του Μοσχάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπαδοί του χίτλερ στην Ελλάδα?
    Και ζητάμε αποζημίωση για το Δίστομο?
    Βρε ουστ παλιοφασίστες από το Μοσχάτο.
    Και σεις και οι φίλοι σας που χαίρονται.
    Οι "καθαροί" βρωμιαρέοι.
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala den pate kala poy sas aresei mia tetoia kinhsh apo atoma poy to mono poy exoyn mesa toys einai misos.poso kafri eiste re?oyst apo edo fasistaria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο στο blogspot σας που το δημοσίευσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάτε καλά ρε ψευτο-ιδεαλιστές της κακιάς ώρας; Καλά το ήξερα ότι στην περιοχή μας υπάρχουν άτομα εκτός τόπου και χρόνου, δεν το φανταζόμουν όμως έτσι. Διώξτε λοιπόν τους "φασίστες" και χειροκροτήστε τους πραγματικούς φασίστες που σας κυβερνούν. Μάθατε τα νέα;;; Θα φτιάξουν στην περιοχή σας και τζαμί για να προσεύχονται οι βρωμιάρηδες και κέντρο υποδοχής μεταναστών. Αλλά τι σας νοιάζει εσας; Στην βρωμιά γεννηθήκατε, στην βρωμιά ζείτε και εκεί θα πεθάνετε. Τα παιδιά σας τα ρωτήσατε;; Ου να μου χαθείτε, πρόβατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρωμιάρης είσαι εσύ ρε. Δεν λέμε οτι θέλουμε το κέντρο μεταναστών στο Μοσχάτο ούτε το τζαμί. Δεν θέλουμε όμως και εσας. Είστε επικίνδυνοι. Μακριά από το Μοσχάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρωμιάρηδες λαθρομετανάστες, Φασιστάκια χρυσαυγήτες που δεν ξέρετε τι σας γίνεται, πολιτικάντηδες και κοπρόσκυλα της εκκλησίας, όλα θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχατε.
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8:44, τίναξε την λίγδα από πάνω σου ρε που θα μιλήσεις κιόλας. Σας έφαγε η <> γι αυτό πηγαίνετε πίσω. Κρατήστε λοιπόν τους βρωμίλους που συναντάτε καθημερινά στα λεωφορεία να γίνετε πολλοί. Το πρόβατο μυαλό δεν βάζει.
    2:12, θα έλεγα το ίδιο και για σας τους αναρχοκομμούνες, όμως δεν χρειάζεται. Δεν υπάρχετε ούτως ή άλλως. Άντε γειά κι εσύ βρωμιάρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5:05 "αναρχοκομμούνες" θα λες αυτούς που σε παίρνει να λες απόγονε του Χίτλερ. Εγώ είμαι Έλληνας, χωρίς ταμπέλα. Πρόβατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα σου λεγα τι είσαι αλλά θα με κόψουν. Ελπίζω να κατάλαβες την λέξη που εννοώ. Ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλοί "ελληνάρες" σαν κι εσένα. Πόσο αγγίζετε 1μιση, 2%;;; Ευτυχώς γιατί θα είχαμε πήξει στην αμπελοφιλοσοφία της φραπεδιάς και στην μαγκιά της κλανιάς. Αν νομίζεις ότι δεν με παίρνει όπως λες έλα να μου το πεις. Από εκει κάτω που είσαι στην υπόγα δεν σ' ακούω. Άσε που βρωμάει κιόλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re file 4:51 ti kathese kai asxoleise me ta touvla? den prokeitai na se parei kaneis sta sovara. afou einai zwa den tous vlepeis? Olos o kosmos koitaei pws na glitwsei apo alvanous, roymanoys, gyftous emeis edw toys theloume arkei na mhn einai sthn perioxh mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. esu vromiari racist
    esu doulo USA kai EU kai IMF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. anarxes kai komounes exete pethanei reee deinosavroi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1:06 mathe Ellinika re karagkiozi poy thes na apanthseis kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ανακοίνωση της ΧΑ μήπως τα φουσκώνει λίγο; Σιγά μην βγήκε και ο δήμαρχος να τους υποδεχτεί τους ρεζίληδες.. που τους φταίνε οι μετανάστες την ώρα που ΕΕ μας πάει πίπα-κώλο. Καληνύχταααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. vlepo s' aresei omws ayto 6:13 kai gia thn EE poy se paei pipa-kwlo kai gia toys metanastes poy se ligo tha se gam.. ap' ton kwlo. alliws tha eixes xesikothei ki esy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com