Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Κύπελλο: Για... πλάκα στην Αργυρούπολη ο Άγιαξ Ταύρου, πρόκριση με δυσκολία ο Φωστήρας

Αγιαξ Ταύρου:  Ανετα και... ωραία πέρασε ο Αγιαξ Ταύρου από την Αργυρούπολη για το Κύπελλο ΕΠΣ, παίρνοντας ευρεία νίκη-πρόκριση απέναντι στη Λαύρα (ομάδα Β' κατηγορίας) με 3-0.

Μόλις στο 11' ο Τζανέτος με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 19' ο Ρούσσης διπλασίασε τα τέρματα των 'ερυθρόλευκων'.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 55' ο Φύτρος. Ο Αγιαξ είχε και δοκάρι με τον Κατίδη λίγο πριν την ολοκλήρωση του α' ημιχρόνου.

Για λογαριασμό των νικητών, ο Αλέκος Ρίζος παρέταξε την εξής σύνθεση: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Ψυχουντάκης, Τριανταφυλλίδης, Μιχαηλίδης, Κατίδης (60' Σωτηρόπουλος), Φύτρος (70' Αποστολακόπουλος), Χαλίλι, Ρούσσης, Τζανέτος (70' Ζώης), Θεοφάνους.

Φωστήρας: Πρόκριση με δυσκολία Πολύ πιο δύσκολη, από ό,τι θα περίμεναν πολλοί, ήταν η πρόκριση του Φωστήρα με αντίπαλο την ΑΕ Αιγάλεω (ομάδα Β' κατηγορίας).

Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρρόπουλου επικράτησε με 1-0, χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε ο Ντεντόπουλος μόλις στο 7'. Μάλιστα, στο 70' οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν έχασαν τεράστια ευκαιρία με την άστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κολοκοτρώνη, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο πρώτο επίσημο ματς, ο 'Φονέας' παρατάχθηκε ως εξής: Μπόκος, Παπαδιώτης, Τασουλής, Μπούκουρης, Τερζής, Παπαδημητρίου, Μαυρόπουλος (46' Κούτρος), Τζαναβάρας, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης (68' Κατσάνης), Πετρίτσης (72' Τσίπρας).

periferiako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com