Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Σχετικά με την απόσυρση του θέματος για τον Γιώργο Γρηγοράκο

Πριν λίγες ώρες δημοσιεύσαμε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς η οποία εξέφραζε την θλίψη της σχετικά με τον θάνατο του Γιώργου Γρηγοράκου.

Δεν γνωρίζαμε αν ο άνθρωπος αυτός ήταν μέλος ή όχι της Δημοκρατικής Αριστεράς, κάτι που φαίνεται ότι δεν ισχύει, γι' αυτό και λάβαμε πολύ άσχημα σχόλια (για τους ανθρώπους που συνέταξαν την ανακοίνωση).

Αποφασίσαμε να αποσύρουμε την ανάρτηση, για το γεγονός ότι τα σχόλια δεν συνάδουν με την σοβαρότητα του γεγονότος, τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο ενός Μοσχατιώτη. Εμείς μένουμε στην δυσάρεστη είδηση και εκφράζουμε τα ειλικρινή συλληπητήριά μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

12 σχόλια:

  1. Συλληπητήρια στην οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είναι καλά εκει που βρίσκεται. Συμφωνώ με τον 08,05. Καλά κάνατε και την κατεβάσατε. Κάποιοι απλά θέλουν να εκμεταλευτούν τον Θανατό του και βγάζουν ανακοινώσεις όπως αυτοί τις θέλουν. Σταματάω εδώ γιατι σέβομαι τον θανατό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν είδα την ανακοίνωση τρελάθηκα. Καλά κανατε και απο εμενά και την αφερέσετε. Αυτός που έστειλε την ανακοίνωση από την Δημοκρατική αριστερά μάλλον δεν τον ήξερε και πολύ καλά τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή δύναμη στην οικογένεια του. Η Μεσοποταμία έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιώργος Γρηγοράκος, σύντροφός μου στη ζωή για τα 7 τελευταία χρόνια, δεν ήταν μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ούτε και κανενός άλλου κόμματος άλλωστε). Ήταν κοινωνός των οραμάτων της Αριστεράς για έναν καλύτερο κόσμο και, σαν τέτοιος, θα χαμογελούσε ειρωνικά με οποιοδήποτε διφορούμενο σχόλιο ή ανακοίνωση σχετικά με την πολιτική του τοποθέτηση. Υπήρξε πνεύμα ελεύθερο και ψυχή περήφανη και σαν τέτοιο τον αγάπησα και πορεύτηκα στο πλευρό του.

    Ευχαριστώ όλους σας για τα συλλυπητήρια.

    Με πόνο ψυχής,
    Λουκία Σουγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιώργος Γρηγοράκος, σύντροφός μου στη ζωή τα τελευταία 7 χρόνια, δεν ήταν μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ούτε και κανενός άλλου κόμματος). Ήταν κοινωνός των οραμάτων της Αριστεράς με την ευρεία έννοια, πνεύμα ελεύθερο και ψυχή περήφανη και θα χαμογελούσε ειρωνικά με κάθε διφορούμενο σχόλιο ή αφιέρωση σχετικά με τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

    Ευχαριστώ όλους σας για τα συλλυπητήρια.

    Με πόνο ψυχής,
    Λουκία Σουγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συλλυπητήρια στην οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή δύναμη Λουκία μου. Είναι δύσκολες αυτές οι ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω αρχικά να πω πολλά συλλυπητήρια για την οικογένεια του εκλιπόντος και καλή δύναμη στην συντροφό του Λουκία.

    Δεν θα ήθελα να μιλήσω βέβαια για την ανακοίνωση που εξέδωσε άνθρωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς.Λάθος του. Καλά κάνατε και την κατεβάσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com