Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

H καύση καλωδίων και σκουπιδιών από τους Ρομά της Ορφέως συνεχίζεται

Ενώ οι διαδικασίες για την προώθηση της λύσης της ανακύκλωσης  ( ¨πράσινο σημείο¨ ) από το ΥΠΕΚΑ πρωτοστατούντος της ειδικής γραμματέως του Υπουργού κας Καραβασίλη Μ. μαζί με το κλιμάκιο εργασίας βρίσκονται σε εξέλιξη η καύση καλωδίων και σκουπιδιών από τους Ρομά της Ορφέως 117 και όχι μόνο συνεχίζεται.



   Παράλληλα στο Δήμο της Αθήνας ύστερα από αυτοψία που ζήτησε ο Δήμος από το Υπουργείο Υγείας αποστέλλεται έγγραφο στις 19/07/2011 με τη διαδικασία του επείγοντος το οποίο καταλήγει όπως σας το παραθέτω.
Παρακαλούμε τον Δήμαρχο της Αθήνας κο Καμίνη Γ. να δώσει άμεση προτεραιότητα στο θέμα των Ρομά του Βοτανικού και να συνεργαστεί έστω και τώρα με το ΥΠΕΚΑ για την προώθηση της ανακύκλωσης βάζοντας παράλληλα σαν στόχο το σύντομο χρονικό όριο για την μετεγκατάστασή τους.

   Υ.Γ. Στις 01/08/2011 στις 21.00 εγώ η ίδια έγινα μάρτυρας καύσης μεγάλης ποσότητας καλωδίων από Ρομά που διαμένουν παράνομα στα εγκαταλελειμμένα κτίσματα Πειραιώς 77 δίπλα από την Spider ( Δήμος Μοσχάτου Ταύρου ). Ενημέρωσα τη πυροσβεστική.

   Κύριε Δήμαρχε σας παρακαλούμε πολύ να προβείτε σε δικές σας ενέργειες για την εξάλειψη και αυτής της εστίας.


¨Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών¨
Αλιφιεράκη Αναστασία

4 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ , ΠΟΙΑ Ε.Γ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιοτιμη κυρια Αλιφιερακη,
    κατ αρχας σας ευχαριστουμε προσωπικα οπως και ολους οσους αγωνιζονται να λυθει το μεγαλο αυτο προβλημα της περιοχης μας .Εχθες ομως το βραδυ ο καπνος ηταν τοσο πολυς που με δυσκολια καταφερναμε να αναπνευσουμε.Αυτο σημαινει οτι οι προσπαθειες του υπουργειου πεφτουν στο κενο ,πραγμα λογικο απο τη στιγμη που αποφασισε να συνδιαλαγει με παρανομα και κακοποια στοιχεια.
    Προσωπικα ειμαι απαισιοδοξη για το προγραμμα και πιστευω οτι οχι μονο δεν θα εχει αποτελεσμα αλλα θα εκθεσει ανεπανορθωτα τους εμπνευστες του.
    Δεν μπορω τελος να καταλαβω ποσο δυσκολο ειναι για τις αρχες να επιβαλουν την νομιμοτητα και καταφευγουν σε λυσεις προσωρινες αλλα και ανεφικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ; ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗ ΕΝΟΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί συμπολίτες,
    Αν δεν μαζευτούμε όλοι να κινητοποιηθούμε με τον ίδιο τρόπο όπως οι αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος, φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
    Μην περιμένετε να μας λυπηθεί κανένας. Καθυστερούν επίτηδες προφασιζόμενοι γραφειοκρατικά θέματα, ενώ η παράνομη καύση των καλωδίων συνεχίζεται κάθε βράδυ.
    Πρέπει να υπάρξει μεγάλη και συνεχόμενη αντίδραση για να βρεθεί κάποια λύση.
    Κάντε το για τα παιδιά μας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να καταδικάζει την υγεία τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com