Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Χάλκινος ο Ξενίδης από τον σύλλογο ελεύθερης πάλης Ταύρου στο Παγκόσμιο

Άλλη μια διάκριση στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου αυτή την φορά από τον Σύλλογο Ελεύθερης πάλης Πολυνίκη Ταύρου.

Χάλκινος ο Ξενίδης στο Παγκόσμιο του Βουκουρεστίου!

Άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή,μετά το μετάλλιο της Μαρίας Πρεβολαράκη, τελευταία ημέρα των αγώνων του Παγκοσμίουπρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων, από τον ΞενίδηΤιμόθεο στην κατηγορία των 84 κιλών ελευθέρας πάλης.

Παλεύοντας με αθλητές από το Καζακστάν, τηνΑρμενία, τη Γεωργία και το Ουζμπεκιστάν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ελευθέραςπάλης, εφήβων του 2011, στο Βουκουρέστι, τίμησε τη χώρα μας, κατακτώντας τοχάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 84 κιλών.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΦΠάλης, κ. ΞενοφώνΑθανασίου υποδέχτηκε τη Δευτέρα, 1 Αυγούστου, τον πρωταθλητή μας στο "ΕλευθέριοςΒενιζέλος" και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Παράτις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ελληνικός αθλητισμός, η πάλη συνεχίζει ναπροσφέρει επιτυχίες στη χώρα μας. Οι αθλητές μας απέδειξαν ότι έχουν τιςδυνατότητες να κάνουν περήφανους όλους τους Έλληνες στους Ολυμπιακούς Αγώνεςτου Λονδίνου!”

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή επιτυχία!




 Μπείτε στο blog του Συλλόγου εδώ

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ...ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ,ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ...,ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΟΡΗΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.!!

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βοηθήστε τουλάχιστον τους συλλόγους που φέρουν διακρίσεις ευρωπαικά και παγκόσμια αλλά και Ελλαδικά. Εαν δεν δώσουν βάρος σε αυτούς σε ποιον θα δώσουν. Στον ΑΟΜ Μοσχάτου που είναι στην κατηγορία Ά Πειραιά? ξεχωρίστε τέλος πάντων ποιους θα βοηθήσετε. Δεν μπορεί να έχουμε ευρωπαικές διακρίσεις και παγκόσμιες και ο Δήμος να δίνει μόνο χρήματα στον Φωστήρα και στον ΑΟΜ Μοσχάτου. Επιτέλους βάλτε πρωτεραιότητες

    Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμηθήκανε όλοι τον Πολυνίκη τώρα. Αργοπορημένοι τιμητές που όταν ήταν στα πράγματα δεν έκαναν το παραμικρό. Τώρα που είναι άλλοι στα πράγματα ζητάνε τα ρέστα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα τον θυμόμασταν. Από το να μην σε αναφέρουν και καθόλου καλό είναι και αυτό. Κακά τα ψέματα είναι ένα άθλημα με πολύ μικρή προβολή. πως να το κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com