Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Έκλεισε η καφετέρια Vertigo στο Μοσχάτο

Η οικονομική κρίση χτύπησε και την καφετέρια VERTIGO στο Μοσχάτο .

Μετά από 4 έτη το καφέ μπαρ στο Μοσχάτο έβαλε λουκέτο όπως και πολλά άλλα μαγαζιά στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου.

Τα ασύμφορα ενοίκια σε συνδυασμό με την πτώση της αγοράς έφεραν σε δύσκολη θέση τον επιχειρηματία και από την Παρασκευή το πρωί και επίσημα το VERTIGO καφέ - μπαρ είναι παρελθόν για το Μοσχάτο.

Θα πρέπει κάποια στιγμή πριν είναι πολύ αργά, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων να καταλάβουν ότι τα ενοίκια που ζητάνε είναι εξωφρενικά για την εποχή.

 Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τα μεγάλα ενοίκια το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να ερημώσουν την τοπική αγορά.

8 σχόλια:

  1. λυπούμαστε πολύ. Καλή επιτυχία στον επιχειρηματία ότι και αν κάνει. Είναι νέο παιδί και πιστεύω οτι θα βρει τον δρόμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει.Καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι νέος και εργατικός και θα τα καταφέρει. Είμαι σίγουρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο άνοιγμα για Μοσχάτο. Ο κόσμος όμως δεν βοήθησε το Μαγαζί. Άκουσα οτι είχε ενοίκιο 3000ευρω. Ισχυεί; Εαν ναι τότε ρε παιδιά κανένας δεν μπορεί να επιβιώσει σε αυτό το μαγαζί. Καφέ πουλάει και όχι Ναρκωτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε θα πρέπει δηλαδή να ψηφιστεί νόμος από το κράτος για το πλαφόν των επαγγελματικών χώρων????


    Θα πρέπει οι δήμαρχοι να καταλάβουν ότι χρειάζεται να πάρουν θέση σε αυτό το θέμα γιατί όσο κλείνουν μαγαζιά και εταιρείες οι δήμοι τους θα ερημώσουν..κι αν ερημώσουν όχι μόνο πορνεία και ναρκωτικά θα εξαπλωθούν αλλά και πολλά άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com