Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκινάει την Παρασκευή 9/12 το το Jumping Fish Festival στον Ταύρο

Η COSMOTE παρουσιάζει το Jumping Fish Festival την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, ένα συναυλιακό διήμερο που φιλοξενεί διάσημα και καταξιωμένα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής σε μια μοναδική συνύπαρξη με συγκροτήματα που έχουν ξεχωρίσει και αναδειχθεί μέσα από το  www.jumpingfish.gr.

Φέτος το Jumping Fish Festival είναι πιο μεγάλο από κάθε άλλη χρονιά, με σπουδαίους καλεσμένους από την Ευρώπη αλλά και την Αμερική.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου - Ojos de Brujo, Travel Mind Syndrome, Brothers In Plugs, Los Mujeros
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου - Fun Lovin' Criminals, Expert Medicine, George Gaudy, Trap

Οι Ojos de Brujo, το φαινόμενο από τη Βαρκελώνη που ξεσηκώνει σε κάθε του εμφάνιση με τις μεθυστικές αλχημείες του σε flamenco, rumba και hip-hop, και οι Fun Lovin’ Criminals, η επιτομή του νεοϋορκέζικου cool με το σαρδόνιο χιούμορ και το ασυμβίβαστο στυλ, θα είναι οι headliners του διημέρου 9 και 10 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Αμφότερα τα γκρουπ έχουν τεράστια και αμείωτη απήχηση στο ελληνικό κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για τελευταία φορά τους Ojos de Brujo στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους, λίγο πριν την οριστική διάλυσή τους. Οι Fun Lovin’ Criminals απολαμβάνουν μια αναγέννηση τα δύο τελευταία χρόνια, με την κυκλοφορία του 'πρώτου party album της δεκαετίας' (του περσινού 'Classic Fantastic') και τη δεύτερη καριέρα του ανεπανάληπτου frontman Huey Morgan στα βρετανικά media.

Την κάθε βραδιά θα ανοίξουν συγκροτήματα που έχουν λάβει το χρίσμα του Jumping Fish. 

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου το έδαφος για τους Ojos de Brujo θα προετοιμάσουν οι Travel Mind Syndrome (Jumping Fish Ιανουαρίου 2010 με το τραγούδι 'Breeze Of Light'), οι Brothers In Plugs (Jumping Fish Ιουλίου 2011 και νικητές του διαγωνισμού για το support των Bon Jovi με το τραγούδι 'Can’t Find A Shelter') και οι Los Mujeros (Jumping Fish Ιουνίου 2011 με το 'Hey Woman').

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου πριν τους Fun Lovin’ Criminals θα εμφανιστούν οι Expert Medicine (Jumping Fish Σεπτεμβρίου 2010 με το 'Mr. Crisis' και δημιουργοί του 'If I Could Build My Whole World Around You'), ο George Gaudy (Jumping Fish Νοεμβρίου 2010 με το 'Come Again') και οι Trap (Jumping Fish Οκτωβρίου 2010 με το 'Falling').

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ.

FUZZ club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1 Ταύρος (Λεωφ. Πειραιώς & Λεωφ. Χαμοστέρνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com