Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

GAD: Ένα τέλειο μουσικό έγκλημα στον Ταύρο

Δεν γνωρίζουμε πως στοιχειοθετείτε ένα τέλειο έγκλημα αλλά φαίνεται ότι οι GAD, τα έχουν καταφέρει.

Το έχουν διαπράξει και το... διαλαλούν στον τίτλο του άλμπουμ τους εφόσον ονομάζεται «Α Perfect crime». Τουλάχιστον δεν το έχουν διαπράξει έγκλημα εις βάρος της μουσικής.

Στην πρώτη τους συναυλία για το 2011, οι GAD θα εμφανιστούνστο Fuzz Club την Παρασκευή 1η Απριλίου.

Το συγκρότημα θα παρουσιάσει το δεύτερο δίσκο του. Ηλεκτρονικός με στοιχεία brit rock ήχος που διέπνεε το ντεμπούτο τους εξελίσσεται και μεταλλάσσεται στο δεύτερο άλμπουμ τους από το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει το «Waves», και μεταφράζεται σε μια σφιχτοδεμένη live εμπειρία. Αυτή τη φορά η έμφαση δίνεται στην κιθάρα που χρησιμοποιείται ως φίλτρο δημιουργίας μιας πιο σκοτεινής, intimate ατμόσφαιρας.

Με πολύ λιγότερες συνεργασίες από ότι στον πρώτο τους δίσκο, οι GAD βάζουν τη σφραγίδα τους σε μια προσεγμένη και σφιχτοδεμένη παραγωγή, με επιρροές από τη σύγχρονη βρετανική ποπ και ροκ, σαν συνάντηση κορυφής μεταξύ των Coldplay και τον Editors και με τον Κ. Βήτα σε ρόλο guest star: ο δημιουργός ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο το κομμάτι «Over The Moon». Επιπλέον, ο Lego Boy έχει συνθέσει μαζί με τους GAD το «True Love».

Special guest στη συναυλία των GAD θα είναι η Ολγα Κουκλάκη, που έχει αποσπάσει όχι μόνο εγχώριες αλλά και διεθνείς ενθουσιώδεις κριτικές για το άλμπουμ της «Getalife», αλλά και για τις διάφορες συμμετοχές της σε σχήματα ηλεκτρονικής μουσικής.

Γεννημένη στην Αθήνα, αλλά με έδρα της το Παρίσι, η Ολγα Κουκλάκη έχει δουλέψει ως πιανίστρια, DJ και προγραμματίστρια με ονόματα όπως ο Marc Collin των Nouvelle Vague. Το 2009 διασκεύασε το κομμάτι «Δεν Είσαι Εδώ» της Δήμητρας Γαλάνη. Παράλληλα δίνει συναυλίες παίζει ως dj ενώ ετοιμάζει το καινούριο της άλμπουμ

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com