Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Άρης Κρεμμύδας:Συμπόρευση και όχι Προσάρτηση (με αφορμή την επαναληπτική Κοπή της πίτας στον Ταύρο)

Τα διαδραματιζόμενα με την μορφή αρνητικών συναισθημάτων και αντιδράσεων από την πλευρά των κατοίκων του Ταύρου, ενισχύουν την άποψη ότι το διακύβευμα της τετραετίας (των 3 1/2 ετών για την ακρίβεια) θα είναι "η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενοποίηση των δύο πρώην δήμων Μοσχάτου και Ταύρου".

Την κοινή πορεία των κατοίκων των δύο πόλεων θα πρέπει να την πραγματοποιήσουμε μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες και τη συστηματική αποφυγή ενοχικών στερεότυπων (όπως για παράδειγμα η επαναληπτική κοπή πίτας, αυτήν την φορά σε αποκλειστική έκδοση για τον Ταύρο).

Την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθηθεί έδωσε ο κ. Άρης Κρεμμύδας, στην διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης στο Αντιδημαρχείο του Ταύρου, μέσα από μια λιτή, αλλά πολιτικά μεστή τοποθέτηση, αποδεικνύοντας ότι οι «βασιλόπιτες» δεν είναι γιορτούλες όπου μόνο μοιράζεται άρτος και μόνον παρουσιάζονται θεάματα.

«Συνδημότισσες και Συνδημότες

Ο "Καλλικράτης" είναι ένα μεγάλου βεληνεκούς εγχείρημα και ανατρέπει αυτό που μέχρι τώρα μας προσδιόριζε, δηλαδή τα διοικητικά μας όρια. Η μεγαλύτερη υποχρέωση που έχει η δημοτική αρχή πριν και από τα έργα, τις υποδομές, τις εγκαταστάσεις, πριν τις πολιτικές που θα εφαρμόσει για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική πολιτική, είναι να καλλιεργήσει και να εμπεδώσει στους πολίτες ένα αίσθημα εμπιστοσύνης, και το πρώτο και καθοριστικό βήμα γι’ αυτό το αίσθημα εμπιστοσύνης είναι: από την 1η μέρα, από την 1η ώρα, από την 1η στιγμή να αποδεικνύει ότι είναι δημοτική αρχή ολόκληρου του νέου διευρυμένου δήμου Μοσχάτου και Ταύρου και όλων των πολιτών.

Εμείς, στη βάση αυτή – ΚΑΙ οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι, ΚΑΙ όλοι οι υποψήφιοι, ΚΑΙ εγώ προσωπικά ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» - θα ασκήσουμε τα θεσμοθετημένα καθήκοντά μας με δημιουργική αντιπολίτευση και στην δουλειά που θα κάνουμε γενικά ως παράταξη – και ήδη κάνουμε – θα αντανακλάται το ισότιμο ενδιαφέρον μας για τον Ταύρο και το Μοσχάτο. Έχουμε ήδη κατανοήσει ότι η συνένωση δεν πρέπει να γίνει, προσάρτηση αλλά δημιουργική συμπόρευση.

Σ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη και επιθετική συγκυρία που ήδη έχει πλήξει τους δημότες μας, εμείς για λόγους πολιτικής αντίληψης, αλλά και πολιτικής πρακτικής, είμαστε στο πλευρό όλων σας.

Καλή Χρονιά, Καλή Δύναμη».

πηγή:ΜοσχατουΠολις

5 σχόλια:

  1. Κάτσε ρε Άρη μου. Τώρα ξεκινάει ο Δήμος.Σιγά Σιγά γίνετε η συμπόρευση . Καλά καλά δεν το έχουμε καταλάβει ουτε εμείς(που ασχολούμαστε με τον χώρο της πολιτικής) το τι επρόκειτο να γίνει από εδώ και πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το πρωτοδικείο έχουμε κανένα νέο. Είναι οριστικό τελικά το αποτέλεσμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προσφυγές και του Κρεμμύδα αλλά και του Λιβάνιου απ'οσο ξέρω θα εξεταστούν μέσα Φεβρουαρίου. Το αποτέλεσμα δεν είναι οριστικό αλλά είναι καθορισμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άτυχος είναι ο Κύριος Κρεμμύδας. Πιστεύω εαν περνούσε τότε στον δευτερο γύρο το Δημαρχείο ήταν δικό του. Τώρα ξεφούσκωσε το θέμα. Και τώρα να έκανε εκλογές πάλι ο ευθυμίου θα το έπερνε.Το timing το έχασε. Θα ήταν καλός Δήμαρχος Παντώς.το πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 9:08 μπορεί να είναι κι έτσι δλδ να είχε τώρα εκλεγεί δήμαρχος αν ΑΝ πέρναγε στον δεύτερο γύρο.
    Η συμπεριφορά όμως των επιτελών του αλλά και του ίδιου δείχνει ότι αισθάνεται σαν ο νόμιμος "δελφίνος" της δημαρχίας και δεν μιλά για μια απλή ατυχία της στιγμής αλλά για κάτι που το εδικαιούτο και του αφαιρέθηκε.
    Ίσως να μην είναι ακόμα ώριμος για να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com