Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006

Η μέρα μέχρι την αλλαγή σελίδας στο σωματείο, Αίολος Ταύρος 2006 δεν απέχει αρκετά από σήμερα! Η υποψήφια ομάδα ανθρώπων για την ανάληψη της νέας διοικούσας επιτροπής του συγκεκριμένου συλλόγου έχει, ήδη, ξεκινήσει να εργάζεται για το καλό αυτού και σε λίγο καιρό είναι πιθανό να παρουσιάσει επίσημα το καινούργιο της πλάνο.

 Ένα σχέδιο, το οποίο θα βασίζεται στην ανάπτυξη των ομάδων υποδομής του Αίολου Ταύρου 2006 με την ενίσχυση αυτών με περισσότερους αθλητές στις ομάδες Παίδες και Παμπαίδων, αλλά και με την προώθηση αρκετών μπασκετμπολιστών του εφηβικού τμήματος στο αντίστοιχο των Ανδρών.

 Το συγκεκριμένο πλάνο έχει αρχίσει να καταρτίζεται με αρκετά οργανωτικούς μεθόδους, αλλά και ορισμένες ξεχωριστές κινήσεις από τους ανθρώπους του Αίολου Ταύρου 2006, οι οποίοι θέλουν όσο τίποτα άλλο την όσο το δυνατόν καλύτερη καλλιέργεια των αθλημάτων μπάσκετ και βόλεϊ στον σύλλογο τους.

 Η διοργάνωση του τουρνουά (3χ3) κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, η λειτουργία τμήματος Γραμματείας υποδομών και Εντευκτηρίου ενός του γυμναστηρίου της περιοχής, καθημερινά, και κάθε Σάββατο από τις 09.00 έως τις 13.00 καταδεικνύουν τις προθέσεις των νέων επενδυτών του συγκεκριμένου σωματείου για το άνοιγμα νέων… οριζόντων σ’ αυτό.

 Θεμελιωτής του συγκεκριμένου εγχειρήματος δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο, Μανώλη Λεκάκης, ο οποίος μοχθεί, καθημερινά, για το καλό του Αίολου Ταύρου 2006 και όπως και οι συνεργάτης του, επιθυμεί να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία.

 Ο διοικητικός άρχοντας του συλλόγου, σε συνεργασία με μια ομάδα ανθρώπων, επιδιώκει την εύρεση χορηγών με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, ενώ οι προπονητές των ομάδων μπάσκετ, Γιώργος Ορφανίδης και Νόνη Τσίτουρα χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης των ιθυνόντων του συγκεκριμένου σωματείου και θα συνεχίσουν απερίσπαστοι το έργο τους!

athlisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com