Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου

Επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου. Ευνοημένη από τριπλή ισοβαθμία στο 5ο γκρουπ πήρε την πρόκριση ως 2η για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup).

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα φετινά ευρωπαϊκά κύπελλα έδωσε το βράδυ του Σαββάτου (09/10) το δεύτερο παιχνίδι του στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας. Κάμφθηκε με 3-1 από τη γηπεδούχο ομάδα, την Ντομοτέκνικα κι έτσι ολοκλήρωσε τους αγώνες του με μία νίκη και μία ήττα με το ίδιο σκορ (είχε επικρατήσει 3-1 της ρωσικής Βλαντιμίρ).

Την Κυριακή (10/10) η Βλαντιμίρ νίκησε 3-2 την Ντομοτέκνικα, αλλά από την στιγμή που το ματς πήγε στο 2-2 το Π.Κ.Δ.Τ. είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση...Προέκυψε τριπλή ισοβαθμία και σύμφωνα με αυτή η Ντομοτέκνικα πήρε την 1η θέση με 5 επί μέρους παιχνίδια υπέρ και 4 κατά, το Π.Κ.Δ.Ταύρου είχε 4 υπέρ και 4 κατά, ενώ η Βλαντιμίρ αποκλείστηκε ως 3η με απολογισμό 4 ματς υπέρ και 5 κατά.

Στο βραδινό ματς του Σαββάτου η ομάδα του Άρη Τσακίρογλου ήταν και πάλι ιδιαίτερα αξιόμαχη. Πρώτη απέναντι στην Ντομοτέκνικα αγωνίστηκε η Μαρία Χριστοφοράκη και ηττήθηκε 3-2 σετ από την Άννα Γκαπόνοβα. Στη συνέχεια η Κινέζα Φενγκ Γιάο Γιάο επιβλήθηκε 3-1 σετ της Πολίνα Τριφόνοβα και ισοφάρισε. Στο τρίτο στη σειρά ματς η Φιλαρέτη Εξάρχου έχασε 3-1 σετ Άννα Φαρλαντάνσκαγια και τέλος η Φενγκ κάμφθηκε με 3-2 σετ από την Γκαπόνοβα.

Στην πρώτη φάση του E.T.T.U. Cup αγωνίστηκε και η Κολόσα Βαγιαδολίδ της Κατερίνας Ντουλάκη, αλλά χωρίς επιτυχία. Μετείχε στο 8ο γκρουπ, που έγινε στο Βέλγιο και περιορίστηκε στην 3η θέση.

Το Σάββατο έχασε 3-0 από την πορτογαλική Πόντα ντο Πάργκο και την Κυριακή 3-1 από τη βελγική Μινερουά. Η Ντουλάκη έδωσε από ένα παιχνίδι και είχε μία ήττα το Σάββατο και μία νίκη την Κυριακή.

Σε γκρουπ θα γίνει και η δεύτερη φάση του E।T.T.U. Cup και οι ημερομηνίες είναι 30 και 31 Οκτωβρίου. Απευθείας σε αυτή τη φάση είναι η γαλλική Ρακέτ Μαρμάντ, στην οποία αγωνίζεται φέτος η Λάουρα Νικουλάε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com