Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

To καθεστώς το οποίο ο κ. Ευθυμίου εκπροσωπεί με σημερινή ανακοίνωσή του, υπό το βάρος της ήττας που βλέπει να έρχεται την Κυριακή, εξαπολύει μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπό μου.

Κύριε Ευθυμίου ασφαλώς και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ σαλταδόρος της πολιτικής και να αλλάζω κόμματα και πολιτικές απόψεις σαν τα πουκάμισα, όπως έχετε συνηθίσει να κάνετε εσείς. Οι κατηγορίες του συνυποψήφιου σας Θανάση Ντερέκα για τον διορισμό τόσο τον δικό σας, όσο και της συζύγου σας είναι ακόμη νωπές.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς στηρίζουν την ανεξάρτητη και ασυμβίβαστη παράταξή μας. Αυτή είναι η καλύτερη και πιο ηχηρή απάντηση στα ασύστολα ψεύδη σας και την πολιτική συκοφαντία που έχετε εξαπολύσει εναντίον μου, εσείς και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος.

Ως τοπικός εκπρόσωπος της Μνημονιακής Πολιτικής αντί επιθέσεων στο πρόσωπό μου καλύτερα θα ήταν να απολογηθείτε σε όσους με απίστευτη βαναυσότητα πλήττονται από την πολιτική της Τρόϊκας. Το καλοκαίρι καταθέσαμε ως παράταξη συγκεκριμένο πρόγραμμα με μέτρα κοινωνικής στήριξης. Ως εκπρόσωπος της Μνημονιακής Πολιτικής τα απορρίψατε. Προσπαθείτε να κρύψετε την υποστήριξή σας στο Μνημόνιο με συκοφαντίες και ψεύδη.

Σήμερα κύριε Ευθυμίου το Μοσχάτο πλημμύρισε για μια ακόμη φορά. Τι έχετε να πείτε στους πολίτες;

Τι έχετε να πείτε στους πολίτες για τα 7.000.000 Ευρώ χρέη και το 1.250.000 Ευρώ ανεξόφλητα τιμολόγια που αφήνετε κληρονομιά στο νέο Δήμο;

Τι έχετε να πείτε για την κατασκευή δεξαμενής λυμάτων 3.000 τ.μ. που θέλατε να κατασκευάσατε με τα Ολυμπιακά Ακίνητα στην παραλία του Μοσχάτου, μετατρέποντας την σε βόθρο της Αττικής; Σχέδιο που αποτρέψαμε καταγγέλοντάς το δημόσια.

Τι έχετε να πείτε για αλληλοκατηγορίες για αδιαφάνεια σχετικά με το πολιτιστικό κέντρο από στελέχη της παράταξής σας;

Τι έχετε να πείτε για την αύξηση της εγκληματικότητας;

Τι έχετε να πείτε για την τρομοκρατία που ασκείτε τις τελευταίες ημέρες στους δημοτικούς υπαλλήλους;

Κύριε Ευθυμίου στην ένοχη πολιτική σας, θέλατε συνενόχους την αντιπολίτευση. Δεν τη βρήκατε.

Την προηγούμενη Κυριακή το 70% καταδίκασε την πολιτική σας. Αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός. Εσείς επικαλείστε δημοσκοπήσεις; Στον γυάλινο κόσμο που ζείτε δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το μήνυμα της κάλπης.

10 σχόλια:

  1. Γιατί έχει πλάκα.Επειδή λέει την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είμαστε ειλικρινής. Ο πόλεμος που γίνετε στον Βασίλη δεν έχει προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παιδιά, ο Βασίλης είναι καλό παιδί! Απλά, βρε Βασίλη μου χειρίζεσαι λάθος το θέμα!
    Όταν στέλνεις μαζικά μηνύματα "Ενημέρωσης" προς τους πολίτες βάζε και την υπογραφή σου, είναι πολύ άσχημο το ανώνυμο μήνυμα...Σαν να θες να κρυφτείς ένα...
    Τέλος καλό θα ήταν να είμαστε ρεαλιστές, φίλε Βασίλη. Το 90% και πάνω των δήμων έχουν δάνεια και οφειλές. Το μνημόνιο θα συνεχίσει να υπάρχει και την επομένη των εκλογών ανεξαρτήτως το ποιός θα είναι δήμαρχος. Το ερώτημα είναι τι σκοπεύει κανείς να κάνει για αυτά!
    Βασίλη μου, άσε τα κατηγορώ και δώσε προτάσεις!!
    Εάν είσαι τόσο σίγουρος για την νίκη σου την Κυριακή σταμάτα να συμπεριφέρεσαι απλά σαν αντιπολίτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες οι συμμαχίες είναι υπέρ του Ευθυμίου. Ετσι τουλάχιστον δείχνει μέχρι στιγμής. Για ακομα μια φορά ο Κύριος Σπανάκης είναι μόνος για να αντιμετωπίσει τα θηρία. Το 80% του Κρεμμύδα είμαι σίγουρη ότι θα υποστηρίξει τον Ευθυμίου αφού τόσα χρόνια ο Ανεξάρτητος κατά τα άλλα Άρης και η μεγαλύτερη ομάδα του προέρχονται από το Πασόκ και τον Ταξιάρχη Παπαντώνη. Βασίλη βρες την δύναμη και συνέχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 4¨27 ΜΜ , κάνεις λάθος να πιστεύεις 'οτι ο συνδιασμός ..ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.. είναι κοπάδι , αυτά ίσως να ισχύουν για το συνδιασμό σου, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ μέχρι τις επανναληπτικές σε λίγο καιρό. Απλά ίσως να εξισωθεί το 29% με το 51% και το 22% με το 49%άν κερδίσει ο κ. Ευθυμίου ή το 22% με το 51% και το 29% με το 49% άν κερδίσει ο κ. Σπανάκης , Π Ρ Ο Σ Ω Ρ Ι Ν Α , γιατί μετά το εκλογοδικείο το 51% είναι του δικού μας συνδιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα συμφωνίσω απόλυτα με τον/ην 3.39

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή οι ψηφοφόροι του κ.Κρεμμύδα, δημοσίου υπαλ. αποσπασμένου στο γραφείο της βουλευτού Σακοράφα, θα ψηφίσουν Σπανάκη?
    Όχι ρε παιδιά, δεν το βλέπω, Πασοκατζήδες είναι οι άνθρωποι και θα ψηφίσουν το κόμμα και τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για τη μίξη ανακύκλωσης και απορριμμάτων στο ίδιο απορριμματοφόρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να το θυμόμαστε όποτε μας συμφέρει η αλαζονεία της πλευράς ευθυμιου προς τον κόσμο δεν έχει προηγούμενο
    Εγώ είμαι πασοκ (οχι κομματόσκυλο ή βολεμένος) αλλά Σπανάκη θα ψηφίσω ας μάθουν κάποιοι πως είναι και η αντιπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάμε σήμερα όλοι Σπανάκη μπας και αλλάξει λίγο το κατεστημένο τόσα χρόνια ρε παιδιά, ήμαρτον πια με τους ίδιους βολεμένους στο Μοσχάτο να σε κοιτούν και με ύφος 1.000 καρδιναλίων κιόλας!!
    Άντε μήπως κανας καινούριος έχει περισσότερη όρεξη και αν όχι,....εδώ είμαστε πάλι.
    Ψηφίστε συνδημότες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com