Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τιτανικό χαρακτηρίζει δημοσίευμα της olympia.gr τον συνδυασμό του Α.Ευθυμίου

Αναδημοσιεύουμε το σημερινό άρθρο της olympia.gr

Ένας ένας πηδάνε το καράβι της παράταξης του Ανδρέα Ευθυμίου στο Μοσχάτο. Προχθές, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άρμα του Ανδρέα Ευθυμίου, η Αγγελική Σακελλαρίου υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε αυτές τις εκλογές, με αιχμές για τον πρώην Δήμαρχο και πατρώνο του νυν υποψηφίου, Ταξιάρχη Παπαντώνη σχετικά με πρακτικές μεροληπτικής μεταχείρισης υποψηφίων.

Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Ανδρέα Ευθυμία στο Μοσχάτο. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι εκλογές πάνε σε δεύτερο γύρο και μετά από πολλά χρόνια τους ζώνουν τα φίδια. Θυμηθείτε ότι στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου την Κυριακή το βράδυ θα δούμε πολλά.
Το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ

4 σχόλια:

  1. το olympia δεν κανει άλλη δουλειά μονο κράζει.ο καθε ένας μπορεί να γράφει οτι θέλει.Ειναι αξιόλογο site αλλά ολο την ΝΔ προωθεί. Δεν μας λέει όμως για τον Σπανάκη που έχει βουλιάξει απο την πρώτη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ας μην τσιμπάμε με την assist πάσα που κάνει στον Σπανάκη, το πατσαβουρομπλόγκ Olympia. Πάντως εντυπωσιακός ο κυρ-Βασιλάκης μας. Κι από τη μύγα ξύγκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το olympia το ξέρω και εγώ.Συμφωνω με τον ελληνοδιδάσκαλο.Πατσαβουρομπλογκ. Εχει κάποια καλά θεματάκια αλλά κατα βάση σπρώχνει δεξιούς.Δεν πειράζει ας μαθαίνουμε τι γράφουν και τα εκτος Μοσχάτου και Ταύρου blog για τις εκλογές μας.Παντως Ευθυμίου για πλάκα θα το παρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re pedia sas ipe kanis oti o Efthimiou ine aristeros.a re karagiozakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com