Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κατάπιε την Χαραυγή ο Α.Ο. Μοσχάτου με ''Νέα Εμφάνιση''

Εμφάνιση με πείσμα και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο ο Α.Ο Μοσχάτου που επικράτησε  της Χαραυγής  με 1 – 2 και έκλεισε τα στόματα και τις κακές γλώσσες..

Αποδεκατισμένος  αλλά με 8 νέους παίκτες ( κάτω των 19 ) διαμάντια στην αποστολή κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι μέσα στο Κερατσίνι και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη.

Στο Blog μας πριν δύο μέρες, σε ανάρτηση μας, για τον αγώνα Χαραυγή - Α.Ο Μοσχάτου, είχαν γραφτεί υποτιμητικά σχόλια για τους παίκτες αλλά και για το σύλλογο του Α.Ο.Μ, προκαλώντας την αντίδραση του αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Καράμπελα.

Το πείσμα και η θέληση των παικτών ήταν το κάτι άλλο, ενώ φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας  χειροκροτούσαν το σύνολο του Αντώνη Δημητρίου, που έδειχνε σε κάθε σημείο του αγώνα την ανωτερότητά του.

Η Χαραυγή σε μια ανύποπτη φάση προηγήθηκε νωρίς με πέναλτι, αλλά ο Α.Ο.Μ δεν το έβαλε κάτω και έδειχνε τα δόντια του κάθε στιγμή που ακουμπούσε την μπάλα, με αποτέλεσμα να σημειώσει δύο όμορφα γκολ και να γυρίσει το παιχνίδι σε 1 -2 με τους Νταφλά και Καρκαβίτσα.

Οι παίκτες του Μοσχάτου έμειναν με δέκα παίκτες περίπου για 20 λεπτά, αλλά το τρέξιμο ήταν ασταμάτητο από την ομάδα και κατάφερε να καταπιεί τον αντίπαλο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Δεν είναι τυχαίο ότι από την εξέδρα οι φίλαθλοι της Χαραυγής, σχολίαζαν την ανωτερότητα της ομάδας του Μοσχάτου σε όλες τις γραμμές αλλά και την καλή φυσική κατάστασή τους.

Η αποφασιστικότητα του αρχηγού της ομάδας Καράμπελα, το αλάνθαστο αμυντικό δίδυμο Αναστασιάδη, Πολύμερου, ο εκπληκτικός Νταφλάς που οργάνωνε όλες τις επιθέσεις της ομάδας και σημείωσε και το πρώτο γκολ, αλλά και οι νέοι από το εφηβικό που έδωσαν τα πάντα για την νίκη, ήταν η συνταγή της επιτυχίας της σημερινής νίκης.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση για αυτή την εικόνα. Με τέτοιες εμφανίσεις είναι δύσκολο να χάσει αυτή η ομάδα.

Τέλος, γούρικη μπορεί να χαρακτηριστεί και η καινούρια εμφάνιση του Α.Ο Μοσχάτου που φορέθηκε για πρώτη φορά με χορηγό επικοινωνίας το Μοσχάτο  - Ταύρος Life.

Δείτε Φωτο

11 σχόλια:

  1. Πάμε ρε Μοσχάτο. Μπράβο ρε παιδιά!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά ειχαν Αρχιδ...! Τι να πω. Ενα μεγάλο μπραβο στην ομάδα και από εμένα. Εδειξε ψυχη. Οι νέοι παικτες έδειξαν οτι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και σίγουρα φαίνεται η πολύ καλή δουλεία του συλλόγου. Του χρόνου βλέπω να ανεβαίνουμε τρένο. Καλή επιτυχία στην ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΟΜ. ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΩ ΠΩ ΠΟΥΤΣ.................Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια σε όλους. Βέβαια ως γνωστόν η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, αντίθετα με την ήττα που πάντα έχει κανα δυο το πολυ συνήθεις υπόπτους τον προπονητή, άντε και τη Διοίκηση. Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας, μπράβο στον προπονητή, μπράβο στο γυμναστή, μπράβο στ life που είναι κοντά, μπράβο στους 10 ηρωικούς φιλάθλους που ακολουθούν παντού. Ας ελπίσουμε απο δω και μπρος να γεμίζουμε το γήπεδο μας, να είμαστε κοντά στην ομάδα και να την σπρώξουμε δυνατά. Παραδοσιακά το Μοσχάτο είχε έναν 12ατο παίκτη τον κόσμο του. Μακάρι να ξαναγυρίσει κοντά στην ομάδα. Αρκούν οι φίλοι του Δεδη, του Καρκαβιτσα και του Πολυμερου απλά να ρθουν να τους δουν μι φορά και θαχουμε 1000 άτομα στο γήπεδο. Κάνω πρόταση : όλοι οι συνδέσμιτες του Μοσχάτου απο όλες τις ομάδες να ιδρυσουμε σύλλογο φιλάθλων Α.Ο.Μ. Προσωπικά είμαι ΑΕΚ αλλα δεν εχω κανένα πρόβλημα να συνύπαρξω με οποιονδήποτε σε αυτόν τον τομέα απο οποία ομάδα . Εδώ θαμαστε ίδια ομάδα Μοσχαταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...Η ΟΜΑΔΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εισαι μεγάλος παικτης Αρχηγέ. Καλο πρωτάθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΒΑΚΑΣ:ΤΟ "ΠΟΥΛΙ"...ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ:ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΧΗ...ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ:ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ Ο "ΠΑΠΠΟΥΣ"...ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ...ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ:ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΕΣ...ΛΑΛΙΑΝΙ:ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ...ΜΠΡΑΜΗΣ:ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕ...ΝΤΑΦΛΑΣ:Α'ΕΘΝΙΚΗ...ΦΟΝΣΟΣ:ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΣΑΛΑΜΗΣ:ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑ,ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΡΑΝΕ "ΠΟΔΙΕΣ"...ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ:ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ...ΔΕΔΗΣ:ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΜΙΚΤΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ...ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ:ΔΕΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑΝ ΨΗΛΕ,ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ...ΚΑΡΔΑΡΑΣ:"ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στα παιδιά!!!!! Οι καλές ομάδες φαίνονται από την ποιότητα και το "βάθος" του πάγκου. Πιστέψτε τους και βοηθήστε τους και οι επιτυχίες θα έρθουν σύντομα.....
    Ένας "φιλοξενούμενος" από τον Νότο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    Αν και μεγαλωμενος στο Κερατσινι το χαρηκα πολυ σημερα αφου δεν με πειραξε ουτε η ισοπαλια του Ολυμπιακου.Συγχαρητήρια και στο προπονητικο team αφου αυτοι ακουνε τα πιο πολλα απο ολους.Οσο για την διοικηση ας περιμενει μερικους μηνες ακομα να γινει καποια γκελα και θα ασχοληθουμε μαζι τους παλι χα..χα..χα.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    ΜΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλιγιαννίδης, Μύρκος( 64΄Νυφαδόπουλος) Ροδίτης Περδίκης, Βασιλόπουλος Α.( 59΄λ.τρ Γιαννόπουλος) Κυλίτσης , Αβανίδης, Καφαντάρης( 55′ Χατζηπαππάς, Σαπαλίδης, Σκορδίλης.

    ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Βαβάκας, Γραμματικός( 83′ Καρδαράς) , Καράμαπέλας Πολύμερος, Αναστασιάδης Λιαλιάνι Λ., Φόνσος( 46′ Δέδες) , Ντάφλας, Κοντοπάνος, ( 64′ Καρκαβίτσας) Σαλάμης , Μπράμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγάληνίκη. Μας τελείωσες.. Μοσχάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com