Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα κόσμου από τον Α.Ο. Μοσχάτου την Κυριακή με τον Αετό Κορυδαλλού

"Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν μαζικό παρών στο Κυριακάτικο παιχνίδι της.

Η Ιστορική ομάδα της πόλης μας στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ την 14η αγωνιστική,προερχόμενη απο μια περήφανη εκτός έδρας νίκη, με την πρωτοπόρο Χαραυγή εκτός έδρας,αντιμετωπίζει σε μία πολυ κρίσιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος αναμέτρηση τον 2ο στην βαθμολογία Αετό Κορυδαλλού.

Το παιχνίδι διεξάγεται στις 15.00 στο Δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου, και είναι απαραίτητη η μαζική προσέλευση όλων των φίλων της ομάδας, και η θερμή συμπαράσταση όλων στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Δ´ Εθνική, όπου το Μοσχάτο αξίζει να συμμετέχει.Βοηθήστε να είναι μια σύντομη παρένθεση η φετινή χρόνια στην Α Πειραιά."

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε σε όλους τους φίλους της ομάδας ότι την Διοίκηση του Α.Ο.Μ. πάγια δεν την ενδιαφέρει να γίνει μέρος κανενός είδους πολιτικού παιχνιδιού.

Όταν κάποια στιγμή διαφωνούμε με κάποιον,αυτο γίνεται θεσμικά για το καλο το συλλόγου και σε καμία περίπτωση δεν αποτελλεί προσωπική αντιπαράθεση με πρόσωπα, αλλα στρέφεται εναντίον των πρακτικών που εκφράζουν.

Ειναι κακό να διεκδικεις βελτίωση των συνθηκών άθλησης εκατοντάδων μικρών παιδιών σε ένα γήπεδο με ανύπαρκτες υποδομές και επικίνδυνες εξέδρες?

Δεν είναι λογικό να φωνάζουμε μπάς και μας ακούσει κάποιος ότι οι πάγκοι είναι κατεστραμενοι και βρέχονται οι ποδοσφαιριστές?

Δεν είναι ντροπή που τους μπαλωνουμε μόνοι μας για να μην πάθουμε πνευμονία με τα δικά μας μέσα?

Γιατί??? η απάντηση είναι γιατί ένα κονδύλι 500 ευρώ δεν μπορεί στοιχειωδώς να εγκριθεί απο τον Δήμο!

Δεν είναι λογικό να φωνάζουμε που δεν έχουμε φωτισμό και κάνουμε προπονήσεις σε συνθήκες απεριγραπτου σκότους?
Δεν είναι λογικό να φωνάζουμε για ζεστό νερό?
Δεν είναι λογικό να θελουμε στοιχειώδη συμπαράσταση απο τον Δήμο?
Δεν χρειάζονται κονδύλια! Θέληση χρειάζεται!
Δεν έχει ο Δήμος τεχνικές υπηρεσίες για μια συντήρηση που και που,απλά για να μας κάνει να μην φωνάζουμε τόσο δυνατά?

Κατα την γνώμη μας το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και αθληση, είναι παιχνίδι, είναι διέξοδος!
Τι κατα την γνώμη μας δεν είναι? Πολιτική!!!

Επίσης επειδή τις τελευταίες μέρες το μέλος της Διοίκησης του Α.Ο.Μ. Σπύρος Μαριόλης  δέχθηκε αήθη επίθεση απο το παρακεντρο που εκφράζεται μέσω ενός δήθεν οψιμου μπλογκ (απαξιούμε να το κατονομάσουμε) θα θέλαμε να απαντήσουμε ως εξής.

Ότι απορία έχετε μπορούμε να σας την λύσουμε αρκεί να μας απευθύνεστε επώνυμα και όχι κρυμενοι πίσω απο την προσωρινή ασφάλεια που σας δίνει η προσωρινή σας ανωνυμία. Έχουμε γραφεία, ο ένας απο τους τρεις σας τα γνωρίζει καλα καθώς καθημερινά περνάει απο εκει... Ας μπει μέσα να τον κερασουμε καφέ και να του απαντήσουμε εφ´ολης της ύλης. Ο Σπύρος Μαριόλης εκφράζει την επίσημη γραμμή της Διοίκησης.

Είναι η τελευταία φορά που απαντάμε σε τύπους που κινούνται στο σκοτάδι. Αν θέλετε να μιλάμε βγείτε στο φως. Επώνυμα.... Όπως επώνυμα απαντάμε και εμείς για να δίνουμε πάτημα σε κάτι ανθρωπακια να κάνουν υστεροβουλη κριτική. Διευκρινίζουμε ότι είμαστε ανοιχτοί στην κριτική όχι στην κακία που πηγάζει απο προσωπικές εμπαθειες.

Τέλος έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε με ηλεκτρονικά μέσα που προβάλλουν την δραστηριότητα του συλλόγου και καθημερινά με κάθε τρόπο θα λέμε ευχαριστω στο Moschato Tavros Life, στο Moschato Live, στην Mosxatoupolis, στο Pireas2day, στο Sport5. Επειδή επικοινωνιακά μας καλύπτουν με αντικειμενικό και όμορφο τρόπο θα επιλέγουμε εμείς ποιος θα είναι ο τρόπος που θα τους λέμε Ευχαριστώ  ΧΩΡΙΣ να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Είναι άδικο να στοχοθετειται κάποιο μπλογκ όπως το Moschato Tavros Life η την επ´αυριο κάποιο άλλο όπως η Mosxatoupolis γιατί βοηθάνε τον συλλογο και έχουμε συνεργασία μαζί τους.
Όλα τα ηλεκτρονικά μέσα στο Μοσχάτο ανεξαιρέτως πολιτικής θεώρησης η κομματικών καταβολών, έχουν ένα κοινό παρονομαστή, αγαπάνε την πόλη μας και στηρίζουν τον αθλητισμό. Γιαυτο με όποιον τρόπο μπορούμε θα τους λέμε καθημερινά Ευχαριστούμε! Κατα τα αλλα κι αν πιστεύουν στον Βουδα, τον Ινδουισμο, η στο δωδεκαθεο δεν μας νοιάζει. Ο Αθλητισμός και μόνο μας ενδιαφέρει και εν προκειμένω ο Α.Ο.Μ.

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου δεν έχει συμφέροντα απο κανέναν. Είμαστε ρομαντικοί μας ενδιαφέρει να πάει ψηλά όσο γίνεται η ομάδα, να παίζουν παιδιά απο την γειτονιά μας, παιδιά της διπλανής πόρτας όπως παλιά και να κάνουμε το γήπεδο πανηγύρι χαράς και διασκέδασης. Επειδή είμαστε όλοι ιδιωτικοί υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουμε συμφέροντα απο κανέναν. Δεν είμαστε κρατικοδίαιτοι, έχουμε μηδενικό βαθμό εξάρτησης απο Δημόσιο και Δημοτική αρχή. Δεν μας βόλεψε ποτέ κανένας, και δεν έχουμε πάρει καμία αντιπαροχή για καμία υπηρεσία μας.

Δεν είναι μια στείρα αντιπαράθεση τα παραπάνω αναγραφόμενα, είναι ένα κάλεσμα προς όλους τους αρμόδιους να ενσκυψουν στα προβλήματα και να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Για να μην φαινόμαστε ως αγνώμονες θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική αρχή για την υλική ενίσχυση που λάβαμε στα πλαίσια των επιχορηγήσεων του Δήμου στα αθλητικά σωματεία της πόλης. Είναι βέβαια σημαντικότερη η ηθική συμπαράσταση του Δήμου με μικρές ενέργειες στην καθημερινότητα. Αν υπάρχει καλή θέληση έχει τα μέσα να μας βοηθήσει.

Απευθύνουμε κάλεσμα στον Φίλο Δήμαρχο Μοσχάτου Ταυρου Ανδρέα Ευθυμίου, στον φίλο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Ντερεκα , στον φίλο Πρόεδρο του κοινοτικού Συμβουλίου Αποστόλη  Σιώκα, στον φίλο Άρη Κρεμμυδα, στον φίλο Γρηγόρη Σωπακη, στον φίλο Βασίλη Σπανακη να έρθουν πραγματικα κοντά μας σε μια συνάντηση φιλική απο μηδενικής βάσης.

Να τους ενημερώσουμε ξανά και ρεαλιστικά να δούμε τι είναι πραγματικα εφικτό να γίνει με την βοηθειά τους. Όλους σας χρειαζόμαστε και για όλους σας πιστεύουμε ότι έχετε καλές προθέσεις.


Μετα τιμής
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου.

9 σχόλια:

 1. Θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα του ΑΟΜ. Είναι μια νέα διοίκηση που καλός ή κακός δεν έχουν βάλει στόχο να κομματικοποιηθούν γιατί κάποιοι το θέλουν. Ας στηρίξουμε την προσπάθεια της νέας διοίκησης και ας αφήσουμε τις σκοπιμότητες κατα μέρος. ΚΥΡΙΑΚΗ στις 3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτά τα παιδιά που είναι τώρα στην Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου είναι τελείως ανυποψιαστα. Δεν πανε να έχουν τις καλύτερες προθέσεις, δεν πανε να μιλάνε σαν ακαδημαϊκοί με τρόπο καυστικό αλλα κόσμιο!! Λάθος !! Βάλτε τον Καζαντζη στην Διοίκηση να πετάξει 2 ατάκες στυλ "δημαρχακο" κλπ και την επόμενη μέρα θα σας απαντήσει μέχρι κι ο Παπαδημος, ενώ σε ένα απόγευμα θα σας κάνουν το γήπεδο Μαρακανα...... Δεν θέλουν κυριλικια αυτοί.....Μπράβο στο life ξανά και ξανά και ξανα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. H Διοικηση του ΑΟΜ είναι καλα παιδιά και έχουν όνειρα για την ομάδα. Δεν ξέρω αν στηρίξουν οι πολίτες αυτή την προσπάθεια αλλά για εμένα το αξίζουν. Την Κυριακή στις 3 ελάτε να στηρίξετε την ομάδα. Το έχει ανάγκη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. O Σπύρος είναι ένα άνθρωπος που αξίζει να ειναι εκει που ειναι. Μαριολη είμαστε μαζί σου. Να το ξερεις. Και οι παικτες σε στηρίζουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Απευθύνουμε κάλεσμα στον Φίλο Δήμαρχο Μοσχάτου Ταυρου Ανδρέα Ευθυμίου, στον φίλο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Ντερεκα , στον φίλο Πρόεδρο του κοινοτικού Συμβουλίου Αποστόλη Σιώκα, στον φίλο Άρη Κρεμμυδα, στον φίλο Γρηγόρη Σωπακη, στον φίλο Βασίλη Σπανακη να έρθουν πραγματικα κοντά μας σε μια συνάντηση φιλική απο μηδενικής βάσης.

  στον φίλο πρόεδρο του ΟΝΑ ? πρόσκληση??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μοσχατιωτες για να μαθαίνετε. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν καποιους φίλους, ;φρόντισαν να δώσουν ώρες προπόνησης σε μια ομάδα που δεν είναι της πόλης μας τον πολυκρατη. Έτσι το τρισαθλιο, επιβαρρυμενο, κακοδιαχειρισμενο, και πεθαμενο γηπεδακι του Δήμου μας γίνεται επιπλέον χρήση απο μια ομάδα περιοδευοντα θίασο μιας άλλης περιοχής με συνέπεια να χειροτερεύει η ήδη χάλια κατάσταση του χλοοτάπητα. Και εμείς ψάχνουμε και ψάχνουμε και ψαχνομαστε. Ε ρε παιδιά ο πολιτιστικάρχης με τον βοηθακλα του που μοίρασε απλόχερα τις ώρες κάτι περισσότερο ξέρει απο εμάς. Τόσα παιδια του πολυκρατη αθλούνται καθημερινά. (7-8 θαναι συνολικα) Άλλωστε φέτος παίζουν τσαμπιον λίγκ και χρειαζοτανε να έχουν γήπεδο. Προτείνω του χρόνου
  να διωξετε και το Μοσχάτο και την Αναγέννηση και την Θύελλα και να φέρετε άλλες ομάδες. Δεν ντρέπεστε αν μη τι άλλο ανιστορητοι. Ένας τουλάχιστον απο εσας που ασχολείστε με τα αθλητικά του Δήμου ήταν κάποτε
  και στην Διοίκηση του ιστορικού σωματείου του Α.Ο.Μ. Και μάλιστα ως γενικός γραμματέας και όφειλε να
  σέβεται λίγο περισσότερο ένα ιστορικό σωματειο που υπηρέτησε και υπάρχει απο το 1926...... Οποίος ξεχνάει
  την ιστορία του Γιώργο δεν έχει μέλλον.... Ο άλλος δεν ξέρει και δεν ενδιαφέρεται να μάθει. ΕΣΥ οφείλεις
  καθημερινά να παλεύεις, να μην γίνεσαι όργανο του συστήματος αλλα μοχλός που κινεί το σύστημα. Σήμερα
  διερευσε μάλιστα και μια πληροφορία ότι του χρόνου έχετε υποσχεθεί να δώσετε και χρόνους ακαδημιών και
  στον Πολυκρατη. Μακάρι να είναι παραπληροφορηση και να μην κάνετε τέτοια λάθη γιατί η υπομονή είναι
  αρκετά περιορισμένη. Άμα δεν θέλετε τα σωματεία του Μοσχάτου διωξτε τα τελείως και δώστε το γήπεδο σε
  ιδιώτες να κονοματε κιόλας. Σε όλα τέλειοι είσαστε γιατί να αποτυχετε ως επιχειρηματίας άλλωστε.... Κάντε το
  γήπεδο μικρά γηπεδακια 5χ5 και να τα νοικιαζετε σε συνταξιούχους να παίζουν. Εμείς θα παίζουμε και θα
  προπονουμαστε εναλλακτικά η στην κοίτη του Ιλισσου όταν δεν βρέχει η στην παλιά ΕΒΓΑ που τώρα είναι η
  πλατεία ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΜΟΣΧΑΤΑΡΑ ΓΕΡΆ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΆΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΆ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. O κύριος Αδραναστόπουλος έχει γίνει τσιράκι του ΟΝΑρχη.
  Δεν τον νοιάζει ο ΑΟΜ πλέον.
  Αλλά έρχεται ή ωρα που θα του έχουν γυρίσει την πλάτη οι παλιοί του φίλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πιστεύω οτι δεν ξέρεις τι σου γίνετε. Ο Αναστόπουλος είναι ο πλέον καταλληλότερος στα θέματα του Αθλητισμού. Ξέρει πολύ καλά όλα τα θέματα και κάθε μερα βρίσκεται στο γήπεδο και όχι μόνο στους αγώνες που λογικά πας μόνο εσυ. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί χωρίς να σκέφτεται κομματικά και κλειστά όπως σκεφτονται κάποιοι αλλοι. Τα θέματα του ΑΟΜ τα έχει καταγράψει και τα έχει δώσει ένα προσ ένα στον Δήμαρχο αλλά και στον ΟΝΑΡΧΗ. Καλύτερα να πεις να του δώσει ο Δήμαρχος την θέση του υπεύθυνου στον αθλητισμό και θα δεισ τι θα κάνει.

   Διαγραφή
 8. Φιλαρακια της διοικησης του ΑΟΜ ημαστε μαζι σας, ολοι εμεις που δεν εχουμε πελατειακες σχεσεις με ΟΝΑ και δημαρχεια,ολοι εμεις οι εκατονταδες γονεις που εκτιμουμε το εργο σας και απεχθανομαστε τους γλειωδης γυμνοσαλιαγκες της φθαρμενης και σαπιας τοπικης ψευτοπολιτικης,που σκοπο εχει μονο το θεαθηναι και την βρωμερη και λιπωδη ελεημοσυνη που ζητανε οι αρχοντες καθε τεσσερα χρονια σε ψηφους.Ζηστε στον ψευτοφθαρμενο μικροκοσμο σας κυριοι συμβουλοι,βυθισμενοι σε ληθαργο και υπνο ομοιο με αυτον της αιωνιοτητας,αλωστε μακαριοι οι πτωχοι το πνευνατι,και εσεις εχετε εξασφαλισει την υψιστη αρχιμακαριοτητα.ΦΙΛΟΙ του ΑΟΜ συνεχιστε την προσπαθεια και οποιος απο αυτους τους κολοσους της τοπικης αυτοδιοικηςης σαμποταρει και πολεμαει το εργο σας να ξερει οτι θα μας βρει απεναντι του!! Αν ομως κυριοι της κοραη βοηθησετε με αγνες προθεσεις,χωρις εμπαθειες και ψευτοπολιτικες ,θα συμπορευθουμε ολοι μαζι για το καλο του τοπου ,του αθλητισμου και της νεολαιας μας.Εσεις θα αποφασισετε,εμεις οι γονεις εχουμε λιγη υπομονη για να δουμε πως θα πορευτειτε απο εδω και στο εξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com