Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ανέγερση παιδικών σταθμών σε Ταύρο και Μοσχάτο

Με δύο ανακοινώσεις ο δήμος Μοσχάτου - Ταύρου προαναγγέλλει την δημιουργία δύο παιδικών σταθμών σε Ταύρο και Μοσχάτο αντίστοιχα. Δείτε τις ανακοινώσεις:

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ύστερα από ενέργειες της δημοτικής Αρχής Μοσχάτου-Ταύρου, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης παραχώρησε τη χρήση του οικοπέδου επί των οδών Χρ. Σμύρνης και Κλαζομενών στον Ταύρο, για την ανέγερση του 3ου παιδικού σταθμού στον Ταύρο.

Η ενέργεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ανάγκες της πόλης μας, αφού η λειτουργία του παιδικού σταθμού στη συγκεκριμένη περιοχή θα ανακουφίσει πολλούς γονείς που δεν μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι ή να απευθυνθούν σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που όλοι βιώνουμε.

Οι υπηρεσίες του δήμου ολοκληρώνουν την προμελέτη για την ανέγερση του συγκεκριμένου παιδικού σταθμού, περ. 85 θέσεων νηπίων και παίδων. Ο παιδικός σταθμός θα είναι διώροφος, έκτασης 1220τμ περ. Η μελέτη αναμένεται να είναι έτοιμη περίπου σε δύο μήνες, με στόχο να υποβληθεί σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ


Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου συνέταξε την προμελέτη για την ανέγερση παιδικού σταθμού στο Μοσχάτο, στην οδό Πάρνηθος. Η πολεοδομία του δήμου εκδίδει την άδεια, ενώ ολοκληρώνονται οι εργασίες προκειμένου να υποβληθεί στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

3 σχόλια:

  1. Να και ένα καλό. Μπράβο στην δημοτική αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια. Είναι ένα πράγμα που έλειπε πολύ στον Ταύρο. Μπράβο Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα εγκαίνια πότε θα γίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com