Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Φωστήρας: Η συγγνώμη του Χίσου

Μία απερίσκεπτη ενέργεια λίγο πριν το τέλος του α' ημιχρόνου της αναμέτρησης με τη Νέα Ιωνία στέρησε τη δυνατότητα στον Χρήστο Χίσο να ολοκληρώσει το 90λεπτο στον αγώνα της ομάδας του.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει βέβαιη κίτρινη κάρτα, ο νεαρός άσος... κράτησε το χέρι του διαιτητή Χατζή, με συνέπεια να αποβληθεί!

Οπως ήταν λογικό, ο Χρήστος Χίσος ζήτησε συγγνώμη από τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο για την ενέργειά του, τονίζοντας παράλληλα πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει το Φωστήρα να πετύχει του στόχους του.

periferiako

6 σχόλια:

  1. Τα ίδια και τα ίδια απ'αυτόν τουλάχιστον πρόστιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΙΣΟ ΨΥΧΑΡΑ ΦΩΣΤΗΡΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο την ημερα που γύρισες, παλι λόγω τιμωρίας,για την κλαση σου σαν παίχτης δεν εχεις προσφερη τιποτα? καιρος ειναι λοιπον να δείξεις τη αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΕΛΑ ΦΩΣΤΗΡΑΡΑ, ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποψη μου την επομενη ορα που θα παρει κοκκινη για παρομοιο λογο,να δει την πορτα της εξοδου!προτιμο δεκα κοκκινες απο παθος σε μαρκαρισματα παρα 3 λογω μαλακιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο 04:36 Γενικά θα έλεγα λύπη το πάθος απο αυτην την ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com